Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρόγραμμα αλιείας περιμένει ψαράδες-επενδυτές Κύριο

Απροθυμία από Κάλυμνο…, δεν υποβάλλονται αιτήσεις.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ/ΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ 

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

                 ΤΜΗΜΑ  ΑΛΙΕΙΑΣ

 

Ρόδος,  3  Απριλίου  2015

Πληροφορίες   :

Θ. Φωτάρας

Τηλέφωνο :

Fax:

22413-64884

22413-64888

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

              Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την  αριθ. 395 / 06-03-2015  3η Πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ και  ΘΑΛΑΣΣΑΣ του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας << για υποβολή αιτήσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας     2007 - 2013 του ΄Αξονα Προτεραιότητας 1 -  Μέτρα για την προσαρμογή του Αλιευτικού Στόλου>> Μέτρο 1.1 << Μόνιμη Παύση  Αλιευτικών Δραστηριοτήτων >>  γίνονται δεκτές αιτήσεις από ενδιαφερόμενους πλοιοκτήτες τουλάχιστον ενός έτους των επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών  ηλικίας άνω των δέκα ετών ή νόμιμοι κληρονόμοι αυτών, όπως καθορίζονται από την εθνική νομοθεσία , που διαθέτουν στην άδεια τους ως κύριο ή δευτερεύων αλιευτικό εργαλείο    << δίχτυ  τράτας βυθού>> (ΟΤΒ)  μηχανότρατα , ως εξής :

-   Επανεκδήλωση ενδιαφέροντος από ενδιαφερόμενους που είχαν υποβάλει αιτήσεις στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 123/29.12.2010 και των τροποποιήσεων αυτής, του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007- 2013 και δεν εντάχθηκαν  λόγω έλλειψης πιστώσεων.

Οι αιτήσεις επανεκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας μέχρι και   19-04-2015 προκειμένου να διαβιβαστούν στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων  Ε.Π . ΑΛΙΕΙΑΣ και ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

 Από 20-4-2015 μέχρι και 19-05-2015  θα υποβάλλονται στην Υπηρεσία μας νέες αιτήσεις. 

              Για τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τον καθορισμό των δικαιολογητικών και για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Αλιείας  της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  (Ρόδος) στο τηλέφωνο 2241364884 .-

Ε.Π.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version