Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

16 νέοι πήραν δίπλωμα από τη Σχολή Δυτών (vd 2, φ21) Κύριο

Την Παρασκευή, 3.4.15, το μεσημέρι, η Σχολή Δυτών Καλύμνου, σε συνεργασία με

το Δημ. Λιμενικό Ταμείο Καλύμνου  και παρουσία  των τοπικών αρχών, πραγματοποίησε τελετή απονομής των διπλωμάτων στους 16 μαθητές που έβγαλαν το πρόγραμμα της περιόδου αυτής.

Στη Σχολή είχαν εγγραφεί 21 υποψήφιοι επαγγελματίες καταδύτες (Καλύμνιοι και μη Καλύμνιοι) και από αυτούς ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους 16,  άντρες 15 και  κοπέλα 1, η Καλυμνιά  Ειρήνη Γρηγ.  Εργά.  Όσο αφορά την ειδικότητα, αποφοίτησαν  11 δύτες, 4 κυβερνήτες και 1 επιτηρητής.

Τα διπλώματα απονεμήθηκαν κατά αλφαβητικά και οι νέοι καταδύτες είναι οι εξής:  

-Ανάργυρου Μιχαήλ Άγγελος, δύτης

-Γκούρβελος Βλάσης, δύτης

-Δέδες Γεώργιος, κυβερνήτης

-Δερβιτσιώτης Χρήστος, δύτης

-Εργά Ειρήνη, δύτης

-Καστελλοριζιός Παντελής, δύτης

-Κόκκαλης Κωνσταντίνος, δύτης

-Κουλιανός Εμμανουήλ, δύτης

-Μαλάμος Βασίλειος, δύτης

-Μαλτέζος Νεκτάριος, κυβερνήτης

-Μάρκου Μιχαήλ, κυβερνήτης

-Πετράκης Εμμανουήλ, κυβερνήτης

-Πιζάνιας Νεόφυτος, δύτης

-Σολακάκης Αναστάσιος, δύτης

-Ταβουλάρης Παύλος, επιτηρητής

-Τσιρικονάκης Μιχαήλ, δύτης

Την τελετή άνοιξε με σύντομη ομιλία του ο διοικητής της Σχολής Πλωτάρχης ΛΣ κ. Εμμανουήλ Μαρκάκης, αναφερόμενος στην μοναδικότητα της Σχολής Δυτών Καλύμνου σε όλη την Ευρώπη και στην ιστορικότητά της. Συγχάρηκε τους απόφοιτους και τους ευχήθηκε καλή επαγγελματική σταδιοδρομία, και ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκαν μαζί τους για την απρόσκοπτη λειτουργία της σχολής: συνεχάρη όλους

τον πρόεδρο του Δημ. Λιμεν. Ταμείου κ. Σάκη Τηλιακό, τον λιμενάρχη υποπ/ρχο κ. Οικονομάκο Ιωάννη, το προσωπικό του Λιμεναρχείου, τον αρχ/στη Κρητικό Ιωάννη και αρχ/στη Εγγλέζο Παναγιώτη διότι με την υποστήριξή τους συνέβαλαν στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Σχολής κ.α.

Ευχαριστίες, επίσης, εξέφρασε στον περιφ. σ/λο κ. Κ. Σταυλά, ο οποίος «έτρεξε» για την εξασφάλιση των της χρηματοδότησης της Σχολής - για τον ίδιο όμως σκοπό, την εξασφάλιση της χρηματοδότησης της Σχολής είχε αγωνιστεί  με πάθος και ο πρόεδρος των δυτών Καλύμνου κ. Παντ. Γεωργαντής (φωτο στο άλμπουμ, με το μπαστούνι  -  όλοι επέδωσαν διπλώματα πλην του κ. Γεωργαντή).  

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο περιφερειακός διοικητής Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου κ. Ιω. Αργυρίου, ο δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γιάννης Γαλουζής, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης της Σχολής (θέμα στο οποίο αναφέρθηκε και ο εκπαιδευτής κ. Νυστάζος)και   αναθεώρησης του Κανονισμού Λειτουργίας της, ο περιφ. σ/λος κ. Κ. Σταυλάς,  ο πρόεδρος του Δημ. Λιμ. Ταμείου κ. Σ. Τηλιακός, ο λιμενάρχης Καλύμνου κ. Ιω. Οικονομάκος και ο περιφ. σ/λος κ. Μιχ. Μπούκης.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version