The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΕΠΕΙΡΩΣΗ- Σ. Χούλη για τον κ. Γ. Μαύρο

Κατά τη  συζήτηση στο δημ. σ/λιο  του «πουλημένου», εδώ και αρκετά χρόνια…,

  « Καρπάθειου  Δημ. Σχολείου», σημειώθηκε έκρηξη εκ μέρους του κ. Γ. Μαύρου, επικεφαλής της 3ης αντ/τευσης, εναντίον του  ομιλούντος εκείνη τη στιγμή Σ. Χούλη, επικεφαλής της 4ης αντ/τευσης, με τον χαρακτηρισμό της  «παπαριάς». Η φραστική σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και «η μπάλα» εκτός «πεδιάς» , έξω απ’ το γήπεδο . 

Ως συνέχεια έρχεται το κάτωθι  παρακάτω δελτίο τύπου τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, την παράταξη του κ. Σ. Χούλη. 

Το δελτίο Τύπου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Καλύμνου

Απάντηση στον επικεφαλής της παράταξης «Η Κάλυμνος ΑλλάΖΕΙ» Γιώργο Μαύρο

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 18ης Μαρτίου 2015, θεωρώντας ότι δεν είναι η Κάλυμνος Ψωροκώσταινα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά ότι ισχύουν και εδώ οι ίδιες λογικές του ιδίου συστήματος, διαφωνήσαμε με τον κ. Μαύρο, παραθέτωντας  στατιστικά στοιχεία για την παλαιότητα των σχολείων όλης της Ελλάδας, εκφέροντας την άποψη ότι η απένταξη του Καρπάθειου έχει πολιτική σκοπιμότητα που συνάδει με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα στην εφαρμοσμένη πολιτική ως προς την εκπαίδευση σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο κύριος Μαύρος δεν αντέχει την πραγματικότητα φαίνεται, και απάντησε με πρωτοφανή χυδαιότητα και προσωπικές επιθέσεις.

Πληροφορούμε τον κύριο Μαύρο, ότι δεν λέμε «τις ίδιες παπαριές 80 χρόνια τώρα» (χρησιμοποιούμε την δική του καταγεγραμμένη έκφραση, από το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα). Η πορεία δράσης και ζωής του ΚΚΕ είναι μεγαλύτερη από 96 χρόνια.  Και μάλιστα με μοναδική πολιτική συνέπεια. 96 χρόνια τώρα, στους δρόμους, στα ξερονήσια και στα βουνά ακόμα όταν χρειάστηκε. Και φυσικά είναι ίδιες, γιατί οι ασπόνδυλοι πολιτικάντιδες-υπηρέτες του εκμεταλλευτικού συστήματος φρόντησαν με τόση συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τα αιτήματα του 1918 να είναι επίκαιρα και πανομοιότηπα το 2015. Δεν είναι αστειάκι κύριε Μαύρο το ότι εμείς διεκδικούμε απο το 1918 τα ίδια πράγματα, είναι για κλάμματα, και για περισυλλογή. Γιατί τα ίδια πράγματα που λέμε και ξαναλέμε, πέρα από την ανατροπή του εκμεταλλευτικού συστήματος, περιλαμβάνουν και άμεσα αιτήματα για το τώρα, όπως το 8ωρο, την δουλειά με αξιοπρέπεια για όλους, την λαϊκή κυριαρχία, την εργασιακή ασφάλεια, το δικαίωμα στη μόρφωση και την υγεία. Σεις όλοι οι υπερασπιστές αυτής της φρίκης πρέπει να απολογηθείται γιατί αυτά και άλλα πολλά παραμένουν τα ίδια με το 1918 παρά την αλματώδη πρόοδο της τεχνολογίας, και όχι εμείς που δεν αλλάξαμε αιτήματα.

Πληροφορούμε τον θιασώτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (το χειροκροτητή των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ), κ. Μαύρο, που ευτυχώς ο λαός μας πλέον έχει την εμπειρία να δει  τον κερδοσκοπικό της ρόλο, και το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί, ότι τα λεφτά που μας δίνει είναι μέρος μόνο από τα λεφτά που αρπάζει ληστρικά από τον λαό μας, και για αυτό δεν ζητάμε η ΕΕ να μας δώσει λεφτά από τα προγράμματα, το απαιτούμε, γιατί είναι δικά μας λεφτά, στο βαθμό που δίνονται για να καλύπτωνται τα συμφέροντα του λαού και όχι βέβαια στα προγράμματα που δίνουν ζεστό χρήμα στα μονοπωλειακά συμφέροντα για να συνεχίσει το ξεζούμισμα του εργαζόμενου.

Για τις προσωπικές επιθέσεις και την χυδαιότητα αυτών, θα τον συμβουλεύψουμε να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Μπορεί ο κύριος Μαύρος κάθε τετραετία να αλλάζει παράταξη, και να παρθενογεννάται ως ακομμάτιστος και ανεξάρτητος όταν οι καιροί το απαιτούν και τα αστικά κόμματα δεν πουλάνε πια στην αγορά της ψήφου. Η πολιτική μας συνέπεια είναι αυτή που κάνει τον Ελληνικό Λαό να μας εκτιμά ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί μαζί μας, και μάλιστα στη συντριπτική του πλειοψηφία. Μάλιστα να του υπενθυμίσουμε ότι και σε μας απευθύνθηκε προεκλογικά προκειμένου να συνεργαστούμε μαζί του. Αυτό αποδεικνύει πολλά για το ίδιο το κ. Μαύρο! Εμείς επιλέγουμε την πολιτική θέση να είμαστε ενάντια σε κάθε ναρκωτικό και σε οποιασδήποτε μορφής ναρκωκουλτούρας, χωρίς μάλιστα η όποια συμμετοχή μας σε διάφορες ομάδες-σωματεία και συλλόγους να προσδοκά σε αντίτιμο! Οι δικές μας πολιτικές θέσεις είναι τρόπος ζωής, όχι μόνο λόγια κύριε Μαύρε, 96 χρόνια τώρα, και  για αυτό κερδίσαμε τον σεβασμό του λαού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos