Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΑΝΔΩ στην Κάλυμνο για τα έργα Leader Κύριο

Είχε συνεργασία με τον κ. δήμαρχο και ενδιαφερόμενους.

 

Συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε στο νησί μας την Πέμπτη 19/3/2015 ανάμεσα στον Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή και σε κλιμάκιο της ΑΝ.ΔΩ., αποτελούμενο από την Πρόεδρο κα Βασ. Ξεπαπαδάκη, τον επιστημονικό συνεργάτη κο Γ. Πουλάκη και τον τεχνικό της σύμβουλο στην Κάλυμνο κο Θ. Γιαβάση.

Το κλιμάκιο είχε πολύωρη συνεργασία με τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος κατέχει την θέση του Αντιπροέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρείας.

 Κατά την παραμονή του κλιμακίου στο νησί μας, πραγματοποιήθηκε επίσης στο χώρο του Επιμελητηρίου, συνάντηση ενημέρωσης με τους ενδιαφερόμενους, σχετικά με την επαναπροκήρυξη του Προγράμματος Leader Αλιείας, στο κομμάτι που αφορά τις ιδιωτικές επενδύσεις, ύψους 1,7 εκατ. ευρώ.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως είναι οι αναπλάσεις-πλακοστρώσεις του Εμπορειού (φωτο), για την πορεία των οποίων εκφράσθηκε ικανοποίηση από όλα τα μέλη της ΑΝΔΩ.

Τέλος, συζητήθηκαν διεξοδικά με τον κ. Γαλουζή, θέματα τα οποία αφορούν την πορεία υλοποίησης των υπολοίπων έργων, τα οποία εντάσσονται στον τομέα δημοσίων επενδύσεων και αφορούν το νησί της Καλύμνου.

(δ.τ. 20.3.15)

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version