Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Απάντηση από τον κ. Γαλουζή στον κ. Μαστροκούκο Κύριο

Για την αξιοποίηση του προγράμματος «Άθληση για όλους 2014-2015»

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος  6  / 3 /2015

Ηλ/κή Δ/νση   :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο       : 22430- 59141    

ΦΑΞ                :22430- 59148

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί (5/3/2015) από τον ίδιο τον Δήμαρχο Καλυμνίων κο Ιωάννη Γαλουζή με σχετικές δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, Αργώ της Καλύμνου και Αιγαίο Tv, ο Δήμος μας συμπεριλαμβάνεται στον πίνακα κατανομής θέσεων του προγράμματος «Άθληση για όλους 2014-2015» με εγκεκριμένες δύο θέσεις πτυχιούχων φυσικής αγωγής.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών, εγκρίθηκε η πρόσληψη 184 πτυχιούχων φυσικής αγωγής- κατ΄ ανώτατο όριο- προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχετικά προγράμματα άθλησης στους Δήμους και τα Νομικά τους Πρόσωπα. Ο χρόνος διεξαγωγής και η διάρκεια των προγραμμάτων αυτών, θα καθοριστούν με νεότερη σχετική εγκύκλιο.

Οι ενέργειες της δημοτικής αρχής γίνονται συντονισμένα και έγκαιρα, προκειμένου να αξιοποιούνται τέτοιου είδους προγράμματα, που αφορούν τον Δήμο μας και προσφέρουν -έστω αποσπασματικά- κάποια  ανακούφιση στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας στον τόπο μας.

Ως εκ τούτου, οι μετά Χριστόν προφήτες και οι σχετικές «παραινέσεις» είναι εντελώς άκαιρες και περιττές.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version