Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μαστροκούκος & Μαύρος καταγγέλλουν και απέχουν

Στη συνεδρίαση του δημ. σ/λίου της 18ης/2/15 και κατά τη συζήτηση του θέματος για τη

μετεγκατάσταση μονάδας  των ιχθυοκαλλιεργειών από τη βραχονησίδα Αγ. Νικόλαος στη βραχονησίδα Καλόλιμνος, οι τόνοι ανέβηκαν στο «κόκκινο», επικράτησε χαώδης κατάσταση, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής και να διακοπεί η συνεδρίαση, η οποία επαναλήφθηκε δύο ημέρες μετά, στις 20/2/15.

Καταγγέλλοντες την ως άνω ταραχώδη συνεδρίαση η αξ. αντ/τευση του κ. Γιάννη Μαστροκούκου (φωτο, αριστερά) εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου και η 3η αντ/τευση του κ. Γιώργου Μαύρου (φωτο, δεξιά)  τη συνακόλουθη επιστολή προς τον πρόεδρο του δημ. σ/λίου,  και δηλώνουν ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα απόσχουν από τη συνεδρίαση της 20/2/15.

*

Από την παράταξη Γ. Μαστροκούκου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Κάλυμνος 20.02 2015

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας διεκπεραίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου της 18.02 2015 ο Δήμαρχος κ. Γαλουζής, με μια μοναδική στα χρονικά του Δήμου μας ενέργεια, κατήργησε με τον πλέον θρασύ και προσβλητικό τρόπο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και επέβαλε δίκην απόλυτου Μονάρχη την διάλυση του Δημοτικού Συμβουλίου, ακυρώνοντας τον εμβρόντητο Πρόεδρο καταργώντας ταυτόχρονα και το δικαίωμα των Δημοτικών Συμβούλων να εκφράσουν την όποια άποψη τους!

Σήμερα ο ταπεινωθείς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μας καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος, το οποίο κατήργησε προχθές ο κ. Δήμαρχος με την πρωτοφανή στα χρονικά του Δήμου μας αλαζονική αλλά κυρίως παράνομη συμπεριφορά του, για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση για μέρος των θεμάτων, που περιείχε το καταργηθέν πινάκιο!!

Η παράταξη μας, εις ένδειξη διαμαρτυρίας  για την ακατανόητη συμπεριφορά του Δημάρχου και τον ευτελισμό του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου , αρνείται να συμμετάσχει  στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο , εκφράζοντας την συμπάθειά της στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Ψαρά,  τον οποίο η αλαζονική και απαράδεκτη συμπεριφορά του κ. Δημάρχου εκθέτει δυστυχώς  άδικα και αναντίστοιχα  με την μέχρι τώρα επιτυχημένη θητεία του.

Από το Γραφείο Τύπου της Παράταξης

***

Από την παράταξη Γ. Μαύρου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ                                

«Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλαΖΕΙ»

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 20-2-2015

Προς προεδρο δημοτικου συμβουλιου

Κοιν: Τοπικα ΜΜΕ

Κύριε πρόεδρε.

Αδυνατούμε να σας παρακολουθήσουμε. Η σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης τόσο των μελών του δημοτικού συμβουλίου όσο και των συμπατριωτών μας οι οποίοι με αγανάκτηση  παρακολουθούν τις 2 τελευταίες ημέρες τα γεγονότα. Τα μέλη του του δημοτικού συμβουλίου δεν μπορούν να εξαρτώνται από τον ψυχισμό του πρώτου πολίτη του νησιού ή από την έλλειψη προγραμματισμού της κατά τα άλλα έτοιμης Νέας δημοτικής αρχής . Στην σωρεία εκτάκτων συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και άλλων    επιτροπών έρχεται  τώρα να προστεθεί και η αποχώρηση του δημάρχου από το δημοτικό συμβούλιο για να επιβεβαιώσει ότι κάτι δεν πάει καλά στο τιμόνι του δήμου και γενικότερα στην πορεία του νησιού. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτό το ντελίριο και ζητούμε από εσάς να μας προστατευσετε από αυτές τις καταστάσεις .Δεν μπορούμε να συνδράμουμε σε αυτην την κατάσταση και να την ενισχύουμε με την παρουσία μας. Δεν θα παραβρεθούμε στην σημερινή συνεδριαση και ευελπιστούμε στο μέλλον να μην επαναληφθουν  αντίστοιχα φαινόμενα. Η λαϊκή εντολή είναι ακόμα νωπή και δυστυχώς ο χρόνος μέχρι τις επόμενες εκλογές είναι μακρύς.

 

Ο επικεφαλης της παραταξης

Μαύρος  Γιωργος

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos