Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Χιλιοτρύπητο Δημαρχείο, μπάζει από παντού Κύριο

Αποκλείεται να υπάρχει σε άλλο νησί (να μην πάμε μακριά) τόσο χιλιοτρύπητο

δημαρχιακό κτίριο σαν της Καλύμνου.  Είναι το «μέγαρο των ανέμων».

Τα εξωτερικά των παραθύρων σάπια. Κάπως στέκονται τα τζαμοπαράθυρα, αλλά κι αυτά με τεράστιες χαραμάδες, με αποτέλεσμα το κτίριο να μπάζει από όλες του τις πλευρές.

Η δημαρχία Ρούσσου προσανατολίστηκε  στη γενική επισκευή του κτιρίου, αλλά έμεινε στα λόγια. Ο κ. δήμαρχος κ. Ρούσσος είχε γραφείο στο ΚΕΠ Χώρας.  

Η δημαρχία Διακομιχάλη (2011-14) είχε άλλα θέματα και ο δήμαρχος άνοιξε γραφείο στη ΔΕΥΑΚ.  Στο δημοτικό μέγαρο έμειναν δύο αντιδήμαρχοι και στα χάλια του.

Ο σημερινός δήμαρχος κ. Γαλουζής, πρώτον, εγκαταστάθηκε στο παραδοσιακό Γραφείο Δημάρχου, και, δεύτερον, έθεσε ως προτεραιότητα την άμεση επισκευή των κουφωμάτων. Έδωσε εντολή στην Τεχνική Υπηρεσία να συντάξει μελέτη για την… επισκευή των παραθυρόφυλλων, και μαζί ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αγορά καρεκλών στην αίθουσα του δημ. σ/λίου – από την οποία, ως διά μαγείας,  πριν αναλάβει ο κ. Γαλουζής εξαφανίστηκαν όλες οι καρέκλες και όχι μόνο …

Τίποτα δεν έγινε ακόμη, κι ας πέρασαν  6 μήνες.  Ποιος φταίει γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση;  

Η λήψη των φωτογραφιών του άλμπουμ που παραθέτω έγινε το Δεκέμβρη του 2014 και από τότε περίμενα μήπως και γίνει κάτι- είπα να μη βιαστώ, αλλά φαίνεται ότι άλλοι… (μελετητές, τεχνίτες, προμηθευτές, έμποροι και λοιπές δυνάμεις ) δε βιάζονται καθόλου.
Τελικά όμως, την πρώτη ευθύνη τη φέρει ο ίδιος κ. δήμαρχος, ο προϊστάμενος όλων: πολιτικών προσώπων και υπαλλήλων.   

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version