The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟΥ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

To Σάββατο, 31 του μήνα, και ώρα 7:30 μ.μ., στο ισόγειο του Πνευματικού μας  Κέντρου,

το Αναγνωστήριο Καλύμνου «Αι Μούσαι» έκοψε – κατά τα ειωθότα- τη βασιλόπιτά του. Παρέστησαν : Ο μητροπολίτης μας κ. Παΐσιος με τον γενικό αρχιερατικό επίτροπο κ. Αμφιλόχιο  Σακαλέρο. Oι δημοτικοί μας άρχοντες, ο διοικητής του Νοσοκομείου  κ. Σοροκάκης και πολύς κόσμος, μέλη και φίλοι του Αναγνωστηρίου.

                Ο μητροπολίτης μας ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο για το 2015 υγεία και ευόδωση των στόχων του. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Αναγνωστηρίου, ο κ. Παναγιώτης Γιαμαίος, ευχήθηκε με τη σειρά του στους παρισταμένους κι έκανε  μια σύντομη αναφορά σε κάποιες δράσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που « …άφησαν βαθύ το  αποτύπωμά τους τη χρονιά που έδυσε…».

                Επειδή η σύναξη είχε, παράλληλα, χαρακτήρα τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε ανάγνωση των πεπραγμένων του Δ. Σ. του Αναγνωστηρίου για το 2014 από τον κ. Ποθητό Μαγκούλια, γραμματέα του Αναγνωστηρίου. Ο ταμίας, κ. Παναγιώτης Πιζάνιας, στη συνέχεια, παρουσίασε τον οικονομικό ισολογισμό της χρονιάς και , ακολούθως, ο κ. Σταύρος Βεργής, ως εκπρόσωπος της Ελεγκτικής Επιτροπής, ανέγνωσε το Πρακτικό που αφορούσε στον διαχειριστικό έλεγχο.

                Έπειτα έγιναν τέσσερις βραβεύσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο βράβευσε με αναμνηστικές πλακέτες τους: αείμνηστο Ποθητό Α. Ψαρομπά, Μιχαήλ Α. Ψαρομπά,  Γιάννη Δ. Σταυρόπουλο  και  Ευαγγελία Μαγκλή – Λελέκη. Τους δύο πρώτους ως πολύτιμους χορηγούς, αρωγούς του έργου του Αναγνωστηρίου, οι οποίοι στήριξαν γενναιόδωρα οικονομικώς πολλές του δράσεις. Τον κ. Γιάννη Σταυρόπουλο για την ευγενική προσφορά του στο Ίδρυμα, ήτοι την ψηφιοποίηση των 20 τόμων των Καλυμνιακών Χρονικών, οι οποίοι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Αναγνωστηρίου «mousai.gr». Την κ. Ευαγγελία Μαγκλή – Λελέκη για την ευσυνειδησία της, την εργατικότητά της, τη συνέπειά της ως υπεύθυνης καθαριότητας του λιμανιού, από τον κεντρικό προβλήτα μέχρι την ιχθυόσκαλα. Πράγματι, η κ. Ευαγγελία Μαγκλή δεν εργάζεται με ρυθμούς και νοοτροπία υπαλλήλου. Κάνει τη δουλειά της ως λειτουργός.

                Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα. Ρεσιτάλ φλάουτου και κλαρινέτου από το ζεύγος των κ.κ.: Μαρίας Φωκά και Γιώργου Μπουφίδη. Το κοινό ενθουσιάστηκε και τους χειροκρότησε θερμά.

                Τυχερός της βραδιάς ( βρήκε το φλουρί ) ο κ. Ζαχαρίας Ζαχαρίου. Έπαθλό του το Λεξικό του Ιδιώματος της Καλύμνου. (ΠΝΓ)

*

Από την ΑΡΓΩ:  Το Αναγνωστήριο άνοιξε τις πόρτες προς την κοινωνία τιμώντας τους συμπολίτες μας που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στο νησί και τον εθελοντισμό τους, με πρώτους βέβαια τους αδελφούς Ποθητό Α. Ψαρομπά και Μιχαήλ Ψαρομπά. Είναι οι δύο επιχειρηματικές οικογένειες διακεκριμένων οικονομικών παραγόντων της Καλύμνου, που στέκονται πάντα στο πλευρό του Αναγνωστηρίου και παράλληλα στηρίζουν με χορηγίες το έργο και τις προσπάθειες σωματείων και ατόμων, που συμβάλλουν στην προαγωγή του πολιτισμικού επιπέδου της Καλύμνου.

Το Αναγνωστήριο, εκφράζοντας την αξιολογική συνείδηση του συνόλου των Καλυμνίων, προέβη σ’ αυτή την ωραία εκδήλωση βράβευσης και του αξίζουν συγχαρητήρια. (ΣΝΤ)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos