Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Δήμαρχος συγχαίρει τους εκλεγέντες βουλευτές & τους διακριθέντες μαθητές Κύριο

Ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γ. Γαλουζής εξέδωσε τα παρακάτω δύο δελτία τύπου,

με τα οποία (α) συγχαίρει τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού, και (β) τους μαθητές του Νικηφορείου 1ου Γεν. Λυκείου Καλύμνου που διακρίθηκαν στο μαθητικό διαγωνισμό EUROSCOLA.

Συγχαρητήρια στους βουλευτές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος 29/1/2015

Ταχ. Κώδικας  : 852 00                                                                                                 

Ηλ/κή Δ/νση   :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο        : 22430- 59141                                                                     

ΦΑΞ                :22430- 59148                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας, έστειλε ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, με τις οποίες εξέφρασε τα θερμά  συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές του.

Ο κος Δήμαρχος σημείωσε ότι στην  ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο μας, όπως είναι η συγκεκριμένη, η εμπειρία  στα κοινά, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής μας καθώς και η διάθεση για δουλειά, θα αποτελέσει την εγγύηση της προσφοράς τους, όχι μόνο στη Δωδεκάνησο αλλά  και στην πατρίδα μας γενικότερα.

Τόνισε δε, ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η δημοτική αρχή του νησιού μας στο σύνολό της, προσβλέπει σε μια συχνή επαφή και δημιουργική σύμπραξη με τους εκλεγμένους εκπροσώπους του Νομού μας στο Κοινοβούλιο.

 Κλείνοντας o κος Δήμαρχος υπογράμμισε ιδιαίτερα, ότι είναι χρέος όλων των αιρετών  να πορευθούν από κοινού στον δρόμο στον οποίο έχουν υποδείξει οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους. Ένας δρόμος, που -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- έχοντας ως βάση τον αμοιβαίο σεβασμό, τη γνώση της υπάρχουσας κατάστασης και την από κοινού συνεργασία, θα οδηγήσει σε σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θα διασφαλίσει δε επίσης, την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών -όπου αυτό είναι απαραίτητο- καθώς και την επίλυση των κρίσιμων ζητημάτων της καθημερινότητας, τα οποία συχνά στέκονται ως τροχοπέδη στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

***

Συγχαρητήρια στους μαθητές  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

   ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος, 29/1/2015

Με την ευκαιρία της επιτυχίας τους στον μαθητικό διαγωνισμό EUROSCOLA, που αφορά τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Δήμαρχος Καλυμνίων έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καλύμνου, οι οποίοι πήραν μέρος και διακρίθηκαν .

Την πρώτη θέση στον διαγωνισμό, που αφορούσε την Περιφέρειά μας, κατέλαβε η μαθήτρια  Μουζουράκη Γεωργία, ενώ οι μαθητές Μονοκάνδηλος Νικόλας, Καλαφάτη Μαρία και Παστρικός Νικόλας κατέλαβαν αντίστοιχα την 10η, 14η και 16η θέση.

Στην επιστολή του προς τα παιδιά, ο κος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πόσο ενθαρρυντικό γεγονός αποτελεί το να διαπιστώνει κανείς ότι η σημερινή νεολαία έχει σημαντικές γνώσεις και ενδιαφέροντα,  που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας θεμελιωδών θεσμών, όπως είναι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τόνισε δε, ότι αυτό αποτελεί σημαντική εγγύηση για το ότι θα  αποτελέσουν  και στο μέλλον ενεργά κύτταρα της κοινωνίας μας και θα συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο στην ποιοτική αναβάθμιση και την πρόοδο της.

Ο κος Δήμαρχος κλείνοντας ευχήθηκε στα παιδιά κάθε πρόοδο για το μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com
Argo Kalymnos