The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με την Αγλ. Κυρίτση (vd)

Τη μεγάλη προεκλογική του συγκέντρωση στην Κάλυμνο είχε ο ΣΥΡΙΖΑ,

την Τρίτη το βράδυ, 21/1/15, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ κα. Αγλαΐα Κυρίτση (φωτο, στο τραπέζι, μέσο), υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ (4η στη σειρά, εκλόγιμη θέση). Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν και οι υποψ. βουλευτές κ. Ηλ. Καματερός (δεξιά της κ. Κυρίτση), από την Κω, και κα Ματ. Κατσιβέλη, από τη Λέρο, ενώ την προεκλογική συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό νίκης ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Παπαδημητρίου.

Η κα. Κυρίτση ξεκίνησε παραστατική περιγραφή του τοπίου ερήμου που αφήνει πίσω της η συγκυβέρνηση των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια προχώρησε στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινώντας από τη διαπραγμάτευση του χρέους. Ακολούθως μίλησε για το κρίσιμο κεφάλαιο της διαλυμένης της ελληνικής οικονομίας, που οδήγησε στο κλείσιμο 200.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στο 1,5 εκατομμύριο ανέργων από τους οποίους το 70% είναι οι νέοι, και στη φτωχοποίηση πάνω από 3 εκατομμύρια πολιτών.

Πρόκειται για μια οικονομική και κοινωνική εικόνα απελπισίας, γι’ αυτό και ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρα, προέταξε το πρόγραμμα κοινωνικής αποκατάστασης, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, το γνωστό «Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», ώστε να ανακουφίσει άμεσα τις εξαθλιωμένες οικογένειες των ανέργων, καθώς είναι πια πάρα πολλοί αυτοί που δεν έχουν τα απολύτως στοιχειώδη: φαΐ, νερό, στέγη, ηλεκτρικό ρεύμα, φάρμακα, υγειονομική περίθαλψη.

Η κα Κυρίτση έδωσε έμφαση στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να πατάξει τη διαφθορά και τη διαπλοκή πολιτικών με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και ομίλους μεταξύ των οποίων, πρώτα τα ΜΜΕ (κάτι που έγινε «νόμος» και στην επαρχία). Στο πνεύμα αυτό πρωτεύουσα θέση έχει το άνοιγμα της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ, που μένει κλειστή για να μην αποκαλυφθούν οι ληστές του δημόσιου χρήματος. Μεγάλο μέρος του λόγους της αφιέρωσε στους νέους υπογραμμίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση του οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος που θα βοηθήσει να επανέλθουν στην Ελλάδα οι 200.000 ξενιτεμένοι νέοι.

Η εντυπωσιακή για την ποιότητα του λόγου της υποψ. βουλευτής, κα Κυρίτση, έκλεισε την πολύ ωραία ομιλία της με προσκλητήριο για συσπείρωση του λαού και υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να βγει με ισχυρή αυτοδυναμία και δυνατός με τη στήριξη του λαού να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματός του αλλά και στη διαπραγμάτευσή του με τους Ευρωπαίους συμμάχους, μα προπάντων τους δανειστές και το ΔΝΤ.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας, καθώς από Ιρλανδία και Ισπανία, αλλά όλο τον ευρωπαϊκό Νότο, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και Ιταλίας συνεχώς αυξάνονται και δυναμώνουν οι φωνές των λαών που απαιτούν μια άλλη κοινωνική πολιτική υπέρ των καταποντισμένων κοινωνιών και όχι υπέρ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των τραπεζιτών.   

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos