Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμαρχος με την «Ομοσπονδία Δ/ντών Μαγείρων»

Δημιουργείται ομάδα «Γεύμα Αγάπης-MealofLove», για τις 26/2/15

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Κάλυμνος   19 /1 /2015       

 ΠΡΟΣ: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, στο γραφείο του, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο, σχετικά με την δημιουργία ομάδας με την ονομασία Γεύμα Αγάπης-MealofLove, με σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών τους  στα συσσίτια αγάπης, ανά την επικράτεια.

Ενόψει δε της διοργάνωσης στο νησί μας, ενός συσσιτίου αγάπης στις 26/2/2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Μητρόπολη Καλύμνου, η Ομοσπονδία ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου και του κου Δημάρχου προσωπικά.

Ο κος Δήμαρχος  ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας για την πρωτοβουλία τους αυτή  και τους συνεχάρη για  την ιδιαίτερα σημαντική κοινωνική τους  προσφορά. Τους διαβεβαίωσε δε ότι, τόσο ο Δήμος μέσω των υπηρεσιών του όσο και ο ίδιος προσωπικά, θα ενισχύσει εμπράκτως την προσπάθεια αυτή και θα συμπαρασταθεί με όσα  μέσα  διαθέτει και όπου αυτό κριθεί απαραίτητο, στο ιδιαίτερα σημαντικό κοινωνικό τους έργο.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version