Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Οι πολιτικές συμμορίες και οι ντόπιοι κομματικοί βατσιμάνηδες

πρέπει να τιμωρηθούν με την ψήφο σας .

 

Συμπατριώτες μου!                       

Αρκετά με τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία του παρακράτους και της συμμορίας που κυβερνά.        

Δεν πρέπει να φοβάστε!              

Δεν έχετε λόγο να φοβάστε!       

Φτάνει πια η καταστροφή όλων των τομέων του κράτους.       

Διαλυμένη παιδεία.                     

Κατεστραμμένη  υγεία.       

 Ανύπαρκτη  εργασία.                   

Ανύπαρκτη  ανάπτυξη.        

Ανύπαρκτες  επενδύσεις.       

Ανάλγητο, ρατσιστικό ως κι απόν τον κοινωνικό κράτος.                  

Όλα αυτά ήταν μέρη ενός σχεδίου, όπως  αποδείχθηκε που εφαρμόζονταν χρόνια τώρα κι από τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα. Απόδειξη,  του ότι ήταν παραγιοί στα ίδια αφεντικά, ήταν η συγκυβέρνησή τους. Μια αφεντόδουλη συγκυβέρνηση που έφερε την πατρίδα μας στην χειρότερη θέση που βρέθηκε ποτέ.  Που έφτασαν σε σημείο αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και της ΑΟΖ.        

Αυτοί οι εγκληματίες έχουν όνομα κι επίθετο και τους ξέρετε.  Πολλές φορές μας εξαπάτησαν στον παρελθόν με λαοπλάνες ομιλίες και λόγια ελπίδας  που όλοι είχαμε ανάγκη να πιστέψουμε.  Η Ν.Δ και το Πασόκ με όλη του την κατάντια, ευθύνονται για τα εκατομμύρια απολυμένων κι ανέργων, για τα χιλιάδες λουκέτα και το ξεπούλημα της αξιοπρέπειάς μας. Για τους χιλιάδες των μεταναστών αφού σχεδόν 5500 Καλύμνιοι έφυγαν τα τελευταία 5 χρόνια.   Έχει όνομα κι ο αδελφός του τότε πρωθυπουργού Παπανδρέου, που έβγαλαν μια περιουσία ποντάροντας στην καταστροφή της χώρας μας, μιας κι εκείνος χωρίς καν να μας ρωτήσει, αλλά κατόπιν σχεδίου, μας σκλάβωσε στο ΔΝΤ.  Ό Σαμαράς προεκλογικά υπόσχονταν ελαφρύνσεις, καταργήσεις των παράνομων φόρων, εξασφάλιση των συντάξεων και άλλα. Αντί αυτών εφάρμοσε μια ανάλγητη πολιτική, μια απάνθρωπη και σκληρή πολιτική που μας οδήγησε στην εξαθλίωση. Τόσα χρόνια έχουν ληστέψει όλα τα χρήματα των Ελλήνων και το χρέος αντί να μειώνεται ανεβαίνει με όλο και περισσότερα μνημόνια.        

Δωδεκανήσιοι, έφτασε η ώρα που όλοι αυτοί πρέπει να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην Ιστορία.  Οι προδότες πρέπει να πληρώσουν γιατί δεν είναι υπεύθυνοι μόνο για τα εγκλήματα που ανέφερα πριν, αλλά και για ένα ακόμα, ίσως μεγαλύτερο. Σκότωσαν με τον χειρότερο τρόπο, αφού μας έκαναν να νιώθουμε ενοχή, τα όνειρα και τις ελπίδες μας.                                  

Μα ξέχασαν κάτι πολύ σημαντικό. Είμαστε Έλληνες!!!!!                      

Είμαστε απόγονοι εκείνων που ήξεραν να ξεπερνούν τις δυσκολίες και να νικούν εχθρούς πολύ μεγαλύτερους απ' αυτούς. Αυτός είναι ο φόβος τους, όπως είπε κι η Μέρκελ σε κάποια συζήτηση με άλλους Γερμανούς . <<Να παρακαλάμε να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες, γιατί άμα ξυπνήσουν, χαθήκαμε>>.     

Αυτό λοιπόν φροντίζουν οι εντεταλμένοι της, να μην ξυπνήσουμε!!!!!    Ήρθε η ώρα να τους δείξουμε πως η ανοχή μας τελείωσε. Πως και η υπομονή μας τελείωσε.  Μας αξίζει ένα καλύτερο, πιο ανθρώπινο αύριο. Τα παιδιά μας δικαιούνται ένα ελπιδοφόρο αύριο γεμάτο όνειρα!                          

Όλοι ξέρετε!  Όλοι μπορείτε! Αν δεν τους σταματήσουμε δεν θα σταματήσουν. Οι πολιτικές συμμορίες και οι ντόπιοι κομματικοί βατσιμάνηδες πρέπει να τιμωρηθούν με την ψήφο σας.  Αντιδράστε και μείνετε μακριά από μνημονιακούς υποψηφίους που δυστυχώς είναι πολλοί στα Δωδεκάνησα κι ακόμη πιο λυπηρό  είναι το γεγονός ότι είναι επαγγελματίες.                          

 Με θάρρος λοιπόν ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσει η φωνή μας να ακουστεί! Γιατί η Δωδεκάνησος δικαιούται μια έντιμη αντιμετώπιση!!!                           

Με απόλυτο σεβασμό,                  

 

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΓΕΩ. ΚΟΡΦΙΑΣ

Υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου  

Ανεξάρτητοι Έλληνες-ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

 

( σ.σ. Βατσιμάνης= νυχτερινός παρατηρητής, φύλακας πλοίου)

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενοικιάζεται παραδοσιακή κατοικία »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version