The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τον αέρα της νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ο υποψ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημ. Γάκης (βουλευτής στην προηγούμενη Βουλή)

επισκέφθηκε την Κάλυμνο, στις 14/1/15, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Συνοδευόμενος από μέλη της τοπικής κομματικής οργάνωσης επισκέφθηκε τοπικούς φορείς, ιδρύματα, και συναντήθηκε με εκπροσώπους σωματείων, ενώ είχε και τις προσωπικές του επαφές με τον κόσμο.

Το πρωί παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, κατά την οποία ο πολιτικός του λόγος είχε τν αέρα του νικητή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.  Στην ολιγόλεπτη εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Γάκης  παρουσίασε σε αδρές γραμμές την πολιτική του κόμματός του και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πάντα  με καθαρότητα πολιτικού λόγου, που δεν άφησε χαραμάδες παρανόησης ή κενά προγραμματικής πολιτικής.

Εξήγησε γιατί τώρα πια είναι ώριμες οι συνθήκες για μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί αποτελεσματικά με τις κυβερνήσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν κι αυτές υπέρογκο δημόσιο χρέος, μερικές και μεγαλύτερο της Ελλάδας, ώστε μέσα από μια αληθινή και αξιοπρεπή διαπραγμάτευση με τους συμμάχους-δανειστές, να πετύχει τη διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του δημόσιου χρέους.

Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε ο κ. Γάκης, έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα όσα είχε εξαγγείλει ο πρόεδρός του κόμματος κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη: την άμεση και ουσιαστική ανακούφιση των φτωχών στρωμάτων του λαού που εξαθλίωσε η μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, την κοινωνική δικαιοσύνη, τον εκδημοκρατισμό, την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.

Τον ρωτήσαμε (ΑΡΓΩ-Σακ. Τρικοίλης) για τις συνεργασίες που έχει στα σχέδιά του ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση και να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και μας απάντησε με απόλυτη σαφήνεια:  Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με αριστερές κοινοβουλευτικές δυνάμεις και απέκλεισε τη συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ενώ για τη Χρυσή Αυγή θεώρησε περιττό να απαντήσει, απλώς χαμογέλασε αφήνοντας να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι κάτι τέτοιο εκ των προτέρων αποκλείεται.

Για την απουσία Καλύμνιου υποψηφίου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο, ο κ. Γάκης, μαζί και ο παρακαθήμενος του κ. Π. Μαρκαντωνάκης (φωτο), γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, επανέλαβαν για μια ακόμη φορά ότι από τα τοπικά τους κομματικά μέλη κανένας δεν έκρινε τον εαυτό του κατάλληλο για την ανάληψη μιας τόσο μεγάλης ευθύνης. Κι από την άλλη, οι υποψηφιότητες συνεργασίας (όπως αυτή του κ. Κασσάρα) κρίθηκαν από τα κεντρικά. Το κεφάλαιο αυτό το έκλεισε ο κ. Γάκης μιλώντας σαν Καλύμνιος, που θα είναι πάντα έτοιμος να προωθήσει ζητήματα του νησιού.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos