Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπεγράφη η λειτουργία της Σχολής Δυτών Καλύμνου

Οι αιτήσεις στο Λιμεναρχείο και στο Δημ. Λιμ. Ταμείο - Τα μαθήματα από 9/2/15  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ηλ/κή Δ/νση   :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο       : 22430- 59141 

ΦΑΞ                :22430- 5914

Κάλυμνος  8  /1 /2015                

ΠΡΟΣ  ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, ότι κατόπιν συντονισμένων μας προσπαθειών, υπεγράφη σήμερα 8/1/2015 από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κο Μ. Βαρβιτσιώτη, η προκήρυξη για  τη λειτουργία της Σχολής Δυτών στο νησί μας.

Η λειτουργία της Σχολής αφορά το έτος 2015 και ως ημερομηνία έναρξης μαθημάτων ορίζεται, από την σχετική προκήρυξη η 9η/2/2015, με συνολική διάρκεια μαθημάτων τις 40 ημέρες κατ΄ ελάχιστον.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα πρέπει να αποστέλλονται στο Λιμεναρχείο Καλύμνου, μέσω οποιασδήποτε Λιμενικής Αρχής, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται τόσο στο Λιμεναρχείο όσο και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

Η εξέλιξη αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, ως Δημοτική Αρχή, καθώς όχι μόνο θα συμβάλει στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας, αλλά παράλληλα παρέχει και πολύτιμη εκπαίδευση σε όσους ενδιαφέρονται για υποθαλάσσια επαγγέλματα, και επιπλέον παίζει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση και διάδοση ενός παραδοσιακού επαγγέλματος, στο οποίο το νησί μας έχει μακραίωνη παράδοση .

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version