The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γ. Ρούσσος εναντίον Γ. Γαλουζή για τη χωράφα (vd)

Συναγερμό χτύπησε και πάλι ο πρ δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος για την αγορά του κτήματος

στον Αγ. Θεολόγο, κατά συνέντευξη που έδωσε, το απόγευμα της 1`4/12/14,  στα ΜΜΕ για το θέματα αυτό στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου.

Κατά την πρωτολογία του, διάρκειας 1 ώρας (!),παρουσίασε αποσπάσματα βίντεο  με τοποθετήσεις, από τη μια, του σημερινού δημάρχου  κ. Γ. Γαλουζή, πριν τις εκλογές,  κι από την άλλη, του ιδίου και του κ. Διακομιχάλη. Μέσα απ’ αυτά ήθελε να αποδείξει ότι ο κ. Γαλουζής δεν γνωρίζει καλώς το θέμα και χρησιμοποιεί καταχρηστικά και σκόπιμα άστοχα τους όρους «απαλλοτρίωση» και «αγορά» δημιουργώντας έτσι σύγχυση.

Ισχυρίστηκε ότι την απάντηση του Υπ. Εσωτερικών που είχε παρουσιάσει ο κ. Γαλουζής, στην πρόσφατη συνέντευξή του (5/12/14), για να ανακοινώσει ότι το ΥΠΕΣ απαντά ότι εξέπνευσαν τα χρονικά όρια για τη διενέργεια απαλλοτρίωσης,  το έγγραφο δεν αναφερόταν στην απαλλοτρίωση αλλά στη δυνατότητα αγοράς, και του είπε ότι η αγορά είναι αδύνατη.   

Ωστόσο, ο κ. Ρούσσος, απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας μας (Σακ. Τρικοίλης), παρέκαμψε την άμεση απάντηση στο ερώτημα αν ο κ. δήμαρχος μπορεί  να προβεί σε απαλλοτρίωση του κτήματος και επανέλαβε ότι σύμφωνα με το έγγραφο δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αγορά.   Όμως, το γεγονός ότι το θέμα της απαλλοτρίωσης βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο και θα αποφανθεί  για το νόμιμο ή όχι της απαλλοτρίωσης, δείχνει ότι τα όσα είπε ο κ. δήμαρχος για το αδύνατο της απαλλοτρίωσης είχαν στέρεη βάση  –το ΥΠΕΣ στο επίμαχο αυτό έγγραφό του  επικαλείται  τον  Κώδικα Απαλλοτριώσεων και βάσει αυτού απάντησε  δεν είναι δυνατή η απαλλοτρίωση.

Αίσθηση έκαμε το γεγονός ότι ο κ.  Ρούσσος παρουσίασε και «κρυφά» έγγραφα, απαντήσεις του  ΥΠΕΣ στον  ίδιο. Σε ερώτησή μας γιατί να υπάρχει κρυφή αλληλογραφία, απάντησε ότι  τώρα (μετά τη συνέντευξη) θα τα δώσει και στον κ. δήμαρχο. Που σημαίνει ότι η διαφημιζόμενη από τον ίδιο συνεργασία του με τον κ. Διακομιχάλη, είχε προχωρήσει σε «μυστικές δράσεις» και «μυστική διπλωματία» για το θέμα της χωράφας,  εν αγνοία πάντα του δημάρχου κ. Γαλουζή.

 Καταλήγοντας  ο κ. Ρούσσος στο «διά ταύτα»  τόνισε ότι  στις 31/12/14 λήγει το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και γι’ αυτό (επειδή αναμένεται η απόφαση τ ου Ελεγκτικού Συνεδρίου) πρέπει οπωσδήποτε  να παραταθεί το ΘΗΣΕΑΣ.  Γι’ αυτό είναι κατεπείγουσα ανάγκη να συγκληθεί  άμεσα στο δημ. σ/λιο με θέμα τη λήψη απόφασης για άσκηση πίεσης προς το Υπ. Εσωτερικών,  ώστε  να παραταθεί  το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»  -  μέσα από το οποίο προβλεπόταν η απαλλοτρίωση του κτήματος.

Ο κ. Ρούσσος έκανε μεγάλη ανάλυση, «πολυκεντρική»  – με στόχο να αποδείξει ότι ο κ. Γαλουζής έχει ελλιπή γνώση του θέματος - αλλά για λόγους «συναίνεσης» κατέληξε στην πρόταση  για ψήφισμα του δημ. σ/λίου και συνεργασία του Δήμου με τη σύμπραξη Ρούσσου-Διακομιχάλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ Γ. ΡΟΥΣΣΟ

Γιώργος Α Ρούσσος

Μαθηματικός – πρώην Δήμαρχος Καλυμνίων           

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 ΑΠ:0011

ΑΠΑΛΛΟΤΡΊΩΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΦΩΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΛΟΓΟ

Την Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 7 το βράδυ στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου θα προσπαθήσω να δώσω μια πλήρη ενημέρωση για τις σημαντικές πτυχές της Απαλλοτρίωσης του Περιβολιού Φωκίου στον Αγ. Θεολόγο.

Για τον σκοπό αυτό προσκαλώ τους δημοσιογράφους του νησιού μας ώστε εκτός από την δική μου παρουσίαση να υποβληθούν ερωτήματα και να δοθούν απαντήσεις.

Ιδιαιτέρως επίσης προσκαλώ τους δημοτικούς συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων , όλα τα πολιτικά στελέχη καθώς και τα στελέχη των συλλογικών φορέων του νησιού μας  σε μια διαδικασία υπεύθυνης πληροφόρησης αλλά και πρότασης δράσης για τον χειρισμό του θέματος.

Τέλος προσκαλώ κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας να παρακολουθήσει ή να συμμετάσχει ενεργά σε αυτή την εκδήλωση 

Με εκτίμηση

Γιώργος Α. Ρούσσος

 

Συντονιστής της Επιτροπής Πολιτών για την ολοκλήρωση

της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου Φωκίου στον Άγιο Θεολόγο

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos