Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αντεπίθεση εθελοντή Θ. Κουλλιά κατά Δ. Διακομιχάλη (vd)

Ο δημότης κ. Θεολόγος Κουλλιάς, δραστήριος και πάντα πρόθυμος εθελοντής,

επί πολλά χρόνια, σε κάθε έκτακτο περιστατικό από φυσικές καταστροφές, που αντιμετωπίζει η εκάστοτε δημ. Αρχή, αντεπιτίθεται με αγανάκτηση και σφοδρότητα εναντίον του τέως δημάρχου κ. Δημ. Διακομιχάλη (vd).

Ο λόγος της έκρηξής του αυτής ήταν, κατά τον ίδιο, η άδικη επίθεση που δέχτηκε τελευταία από τον κ. Διακομιχάλη, οποίος τον καταγγέλλει από τηλεοράσεως ότι δεν είναι εθελοντής, αλλά αμείβεται για τις υπηρεσίες του.

Αφορμή στάθηκε το κόστος των 500€ για τον καθαρισμό και την ανακαίνιση των αφοδευτηρίων κάτω από το Δήμο, στην αρχή της νέας παραλιακής, εργασία την οποία είχε αναλάβει η εταιρία της νύφης και του γιου του. Στην εταιρία αυτή απασχολούνται Καλυμνιές εργάτριες καθαριότητας καλυπτόμενες με όλους τους όρους μισθωτής εργασίας: μισθός, ΙΚΑ κ.λπ.

Ο κ. Κουλλιάς είχε συνάψει με τον κ. Διακομιχάλη συμφωνία «μη πολέμου», αλλά τώρα την «έσπασε» από αγανάκτηση για το αναληθές των καταγγελιών  του τ. δημάρχου, καθώς ο τέως δήμαρχος σε κάθε δραστηριότητα της εταιρίας της νύφης και του γιού του «βλέπει» τον ίδιο.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Argo Kalymnos