The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Πτώση από την ψευδοροφή στο Αναγνωστήριο, συναγερμός… (vd)

Η προβληματική στεγανότητα της στέγης του Αναγνωστηρίου ήταν γνωστή

από πέρσι και γι’ αυτό στην εκπονούμενη μελέτη για συντήρηση του Αναγνωστηρίου, ύψους 60.000€, πρώτη θέση πήρε η μόνωση της πλάκας.

Τελευταία όμως οι πολλές βροχές επιδείνωσαν το πρόβλημα, με αποτέλεσμα τη νύχτα της 10-11/12/14 να καταπέσει ένα κομμάτι της ψευδοροφής (από γυψοσανίδα), λιγότερο από 1 τμ (στις καρέκλες που καθίζουν οι δημοσιογράφοι στις συνεδριάσεις του δημ. σ/λίου). Το γεγονός αυτό προσέλαβε διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες της σπουδαιότητάς του.

Για το ιστορικό του προβλήματος και της λύσης που ετοιμάζεται, αξίζει να πούμε τα εξής:  Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου – Επαρχείο Καλύμνου, επί περιφερειάρχη Γ. Μαχαιρίδη και επάρχου Κ. Σταυλά, είχε εξασφαλίσει τις 60.000€  για τη συντήρηση του Αναγνωστηρίου. Τη μελέτη την είχε αναλάβει ο Δήμος Καλύμνου και αυτή τη στιγμή είναι στο τέλος της. Μόλις την παραλάβει ο κ. δήμαρχος, θα την παραδώσει στο Επαρχείο, προκειμένου η περιφέρεια που χρηματοδοτεί το έργο να κάνει και την προκήρυξή του.

Αυτή όμως τη στιγμή, λόγω του επείγοντος που δημιούργησε η πτώση της ψευδοροφής, ο κ. δήμαρχος έδωσε εντολή στον αντιδ/ρχο των έργων, κ. Κ. Ζαΐρη, να προβεί άμεσα σε πρόχειρη παρέμβαση, ώστε να μονωθεί προσωρινά η στέγη του κτηρίου, μέχρι να αναλάβει εργολάβος, μετά την προκήρυξη του έργου,  την υλοποίηση της μελέτης.

Η ΑΡΓΩ, για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των αναγνωστών της,  πήρε συνεντεύξεις (μαζί με το TV 12) από τον πρόεδρο του Αναγνωστηρίου κ. Παν. Γιαμαίο, τον εθελοντή κ. Θεολ. Κουλλιά που ανέλαβε να καθαρίσει το Αναγνωστήριο από τα σκουπίδια της πτώσης και από το δήμαρχο κ. Γιάννη Γαλουζή. (vd)

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Εχω να παρατηρήσω, με κάθε καλή διάθεση και προαίρεση, ότι οι μελέτες που αναλαμβάνουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες (ΤΥ) του Δήμου καθυστερούν πάρα πάρα πολύ. Η Κάλυμνος έχει ανάγκη από άλλες ταχύτητες. Δεν ξέρω τι προβλήματα υπάρχουν, αλλά το γεγονός της καρκινοβασίας είναι αδιαμφισβήτητο.
    Για παράδειγμα (και μένω σ' αυτό μόνο το παράδειγμα), δεν είναι δυνατόν να τρέχει η στέγη του Αναγνωστηρίου και οι μελετητές να λένε ακόμη "υπομονή"! Έπρεπε οπωσδήποτε να είχε προληφθεί η ζημιά που έγινε. Δεν έπρεπε να πέσει ούτε σταγόνα. Ο αντιδήμαρχος των Τ.Υ. πρέπει να αλλάξει ταχλύτητα στην υπηρεσία, να βάλει "διπλό διαφορικό". Ή να κάνει κάποια "αναδόμηση".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΕΥΧΕΣ

01-05-2024, 18:31 | Σπογγαλιεία

Η Ν.Ε. Β.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

01-05-2024, 11:32 | Σπογγαλιεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τιμούμε την Εργατική Πρω&tau...

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΙΘΡΙΔΑΤΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧ. ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

30-04-2024, 11:15 | Τέχνες

H Amok Time Arts και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πα&rh...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Argo Kalymnos