The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δήμαρχος: STOP στη Χωράφα & ΓΠΣ-αποκαλύψεις. Ανακοινώσεις για Θερμοπηγές & ΚΕΠΑ (3 v)-Σχόλια

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής κάλεσε τα ΜΜΕ στην πρώτη του κοινή συνέντευξη,

στις 5/12/14, στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου (για το οποίο ειπώθηκαν πολλά «δραματικά» και  «επαναστατικά») για ενημέρωση και απαντήσεις πάνω σε σοβαρά προβλήματα του νησιού, τα οποία απασχολούν έντονα, τον τελευταίο καιρό, τα τοπικά ΜΜΕ, τις αντιπολιτεύσεις και, κατά συνέπεια, τον Καλυμνιακό λαό.

Τα δύο κυριότερα θέματα ήταν η αγορά του κτήματος Φωκίαινας (η περιβόητη «χωράφα»), στον Άγ. Θεολόγο, και το γενικό πολεοδομικό σχέδιο (ΓΠΣ). Ο κ. δήμαρχος έχει πατήσει «φρένο» και στα δύο αυτά θέματα, γιατί αναζητούσε το υπόβαθρό νομιμότητας  και των δύο θεμάτων, ώστε να υπογράψει όντας ασφαλής τόσο την αγορά του κτήματος όσο και τη χρηματοδότηση της μελέτης του ΓΠΣ, που είχε ξεκινήσεις επί της απελθούσας δημαρχίας του κ. Δ. Διακομιχάλη.

 

  1. 1.       Νόμιμη η αγορά μέχρι 25/6/2010

Η αγορά της χωράφας έχει εξασφαλισμένες 390.000€  από το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ και ο Δήμος καταβάλλοντας άλλες 100.000€  (συμβόλαια, αμοιβές δικηγόρων κ.λπ.), θα μπορούσε να προβεί στην αγορά του οικοπέδου, του οποίου η υπόθεση κρατάει από την εποχή της δημαρχίας του κ. Ρούσσου – 8ετούς θητείας. Να σημειωθεί ότι επί Ρούσσου δεν ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της αγοράς, αλλά και στη συνέχεια, επί 4ετίας του επόμενου δημάρχου κ. Διακομιχάλη, η υπόθεση σε έμεινε ακινησία.

Ο κ. Γαλουζής, θέλοντας να βεβαιωθεί ότι η αγορά είναι απόλυτα νόμιμη, μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών, Γραμματεία Απαλλοτριώσεων, και εκεί έμαθε ότι η αγορά αυτή ξεπέρασε τα προθεσμιακά όρια νομιμότητας από τις 25/6/2010 – δηλ. επί δημαρχίας Ρούσσου. Η αγορά θα ήταν νόμιμη αν υπογραφόταν το συμβόλαιο μέχρι τις 25/6/2010.  Το υπουργείο έστειλε και εγγράφως την απάντησή του αυτή στο σχετικό έγγραφο του Δήμου. Συνεπώς, αν ο κ. Γαλουζής υπέγραφε την αγορά, θα του καταλογιζόταν όλο το ποσό των 490.000€ + περίπου 100.000€. Η αποκάλυψη αυτή άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Ρούσσος, με τηλεφωνική του παρέμβαση, διαφώνησε με την άποψη αυτή, πλην όμως δεν ήταν άποψη του κ. Γαλουζή αλλά του υπουργείου Εσωτερικών –Γραμματείας Απαλλοτριώσεων.

 

  1. 2.       Όχι στο ΓΠΣ των 600.000€

Το κόστος της μελέτης του (ΓΠΣ) ανέρχεται, σε πρώτη φάση, στις 520.000€. Μετά, ακολουθούν άλλα ποσά, άγνωστο πόσα. Αυτό που ανέκυψε αμέσως-αμέσως, με το ξεκίνημα της μελέτης, είναι η έλλειψη ηλεκτρονικών χαρτών, οι οποίοι θα κοστίσουν περί τις 30.000€. Και αυτούς, κατά το σύμφωνο που υπέγραψε ο κ. Διακομιχάλης, θα αναλάβει ο μελετητής του ΓΠΣ. Παρομοίως, ο ίδιο μελετητής θα αναλάβει και άλλες μικρές εργασίες ή μελέτες που ενδεχομένως… θα προκύψουν. Την αξία και την απόλυτη αναγκαιότητα του ΓΠΣ είχαν εξαντλήσει με αναλύσεις τους από τηλεοράσεως πρόσωπα της δημ. αντ/τευσης και μηχανικοί.

Και η δημ. Αρχή συμφωνούσε με την αναγκαιότητα του ΓΠΣ, αφού εξάλλου και ο αντιδ/ρχος κ. Κ. Ζαΐρης είναι πολιτικός μηχανικός. Αλλά ο κ. Γαλουζής έψαχνε τη νομιμότητα των ενεργειών του, κάτι που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα διευκρίνισε.

Η υπογραφή και η πρώτη δόση στο μελετητή είχε φτάσει στο παρά 5΄, όταν ο κ. δήμαρχος ανακάλυψε στα αρχεία του Δήμου ότι η Κάλυμνος έχει ΓΠΣ από το 1987, άσχετα αν ποτέ δεν το εφάρμοσε. Ο κ. Γαλουζής επέδειξε στους δημοσιογράφους το φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) και οι δημοσιογράφοι αιφνιδιάστηκαν.

Μετά από την ανακάλυψη αυτή του ο κ. Γαλουζής, ανακοίνωσε κατηγορηματικά ότι δε θα υπογράψει τη σύμβαση και απορρίπτει την ανάθεση που έκανε ο κ. Διακομιχάλης. Τόνισε με έμφαση: «Η Κάλυμνος έχει πολεοδομικό σχέδιο και αυτό που πρέπει να γίνει είναι η επικαιροποίηση του, η αναθεώρησή του, κάτι που έχουν κάνει και άλλοι δήμοι της χώρας». Το κόστος της αναθεώρησης κυμαίνεται στις 200.000€.  Κατά συνέπεια ο Δήμος της Καλύμνου, θα κάνει προκήρυξη για να αναλάβει μελετητής την αναθεώρηση του υπάρχοντος ΓΠΣ.  Ο Δήμος να δαπανήσει περίπου 200.000€ και όχι 500.000 + 30.000 οι ηλεκτρονικοί χάρτες + άλλες συμπληρωματικές δαπάνες, που θα ανεβάσουν το κόστος πάνω από 600.000€.

Και κάτι σημαντικό: υπογράμμισε ότι την αναθεώρηση θέλει να την αναλάβουν Καλύμνιοι μηχανικοί, ώστε τα λεφτά να μείνουν στην Κάλυμνο.

Αλλά και δεν παρέλειψε να εξηγήσει, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, ότι το πολεοδομικό σχέδιο δε σημαίνει και άμεση αλλαγή του πολεοδομικού τοπίου. Μετά την αναθεώρηση της μελέτης, τα όσα προβλέπει θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να υλοποιηθούν, γιατί θα απαιτηθούν μεγάλα κονδύλια για απαλλοτριώσεις και άλλες δράσεις.

Πολιτικές εκτιμήσεις

Το σημαντικό όμως για τον κ. δήμαρχο, όπως είπαν στελέχη της παράταξής του,  είναι ότι, αν υπέγραφε τη σύμβαση και κατέβαλε την πρώτη δόση, ήταν «ορατό» το ενδεχόμενο να τον καταγγείλουν για κατασπατάλησε του δημόσιου χρήματος, αφού ο Δήμος έχει ΓΠΣ. Και το πιθανότερο ήταν να τα βάλει και αυτά από την τσέπη του.

Στελέχη της δημ. Αρχής είπαν στην ΑΡΓΩ ότι θόρυβος και η αφόρητη πίεση προς το δήμαρχο για τη χωράφα και ΓΠΣ, θέματα που έμειναν στο «αρχείο» επί της απελθούσας δημαρχίας Διακομιχάλη και κανένας δεν έλεγε τίποτα γι’ αυτά, «μυρίζουν» συμπαιγνία πολιτικών και δημοσιογράφων, που στόχευαν να αποδειχτεί ανίκανος και επικίνδυνος ο κ. Γαλουζής και να «πατώσουν» το Δήμο οικονομικά, να του  βάλουν λουκέτο.

Και τα δύο αυτά θέματα, χωράφα – ΓΠΣ, θα έχουν συνέχεια, αλλά ο κ. δήμαρχος βασίζεται σε ντοκουμέντα: το έγγραφο του υπουργείου για την αγορά της χωράφας και το ΦΕΚ του ΓΠΣ Καλύμνου. Αυτά δε σηκώνουν επιχειρήματα και ρητορείες κατάρριψης του κύρους που έχουν. Είναι από τη φύση τους πολύ ισχυρά.

Τα στελέχη του κ. Γαλουζή είναι ενθουσιασμένα με το δήμαρχό τους, γιατί, λένε, αποδείχτηκε πολύ εργατικός, ερευνητικός, υπεύθυνος και (κατά τη φράση του αείμνηστου Ηλία Ηλιού της ΕΔΑ) «είναι ηλίου φαεινότερον» ότι  «θα τους τρελάνει στη νομιμότητα».

 

  1. 3.       Θερμοπηγές – ΚΕΠΑ – Θεατράκι του Δήμου

Ο κ. δήμαρχος, μετά την αναφορά του στην αγορά της χωράφας και τη μελέτη του ΓΠΣ, προχώρησε σε ευχάριστες και αισιόδοξες ανακοινώσεις πάνω στα ακόλουθα, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

ΘΕΡΜΟΠΗΓΕΣ:  Εγκρίθηκε ο φάκελος της μελέτης για την αξιοποίηση των Θερμοπηγών (τα «ΘΕΡΜΑ»). Από ‘δω και πέρα ο Δήμος θα αναζητήσει, μέσα από διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες, χρηματοδότηση του μεγάλου αυτού έργου ή ισχυρούς και αξιόπιστους επενδυτές.

ΚΕΠΑ:  Ιδρύεται στην Κάλυμνο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας και επομένως οι Καλύμνιοι δε θα τρέχουν πια στη Λέρο, την Κω και τη Ρόδο (εκεί είχε καταντήσει η Κάλυμνος!) για εξέταση αναπηρίας.

ΘΕΑΤΡΑΚΙ:  Οι εργασίες στο ταλαίπωρο «Θεατράκι» του Δήμου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο εργολάβος που ανέλαβε τη μόνωση της στέγης, είπε στην ΑΡΓΩ ο κ. Γαλουζής, περιμένει ένα διάλειμμα στις βροχές, ώστε να συνεχίσει το έργο του.  Επομένως είναι θέμα πολύ μικρού χρόνου, για να δοθεί ο χώρος αυτός σε χρήση των καλλιτεχνικών ομάδων του νησιού.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

5 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Βαγγελιώ, ήμουν και είμαι υπέρ της εφαρμογής ενός ΓΠΣ. Είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Καλύμνου. Απλώς, πέρα από τις διαδικασίες που θεωρώ δικαίωμα του νέου δημάρχου να ακολουθήσει αυτές που εκείνος κρίνει αναγκαίες (αφού υπάρχει ένα ΓΠΣ και θα προσπαθήσει να το αναθεωρήσει), εξέφρασα και την αμφιβολία μου κατά πόσο θα μπορέσει να το εφαρμόσει. Ο αείμνηστος Καπελλάς, ένας σοβαρός πολιτικός, "κράχτηκε" από τον "κυρίαρχο" λαό και αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Να σημειώσω ότι τότε οι αντικειμενικές αξίες σπιτιών και οικοπέδων ήταν χαμηλές και επομένως οι απαλλοτριώσεις πιο εύκολες. Οι διάδοχοι του Πιαζάνια, Ζαΐρης-Διακομιχάλης-Ρούσσος, στα 8(και πλέον) χρόνια της παρουσίας τους στο Δήμο, απέφυγαν το θέμα. Ούτε και οι τότε αντιπολιτεύσεις αγανάκτησαν για τη "σιωπή".
    Θα μου πεις: προ 27 ετών εκπόνησαν το υπάρχον ΓΠΣ. Ε και μετά τί έγινε: Του έκαναν την "κηδεία" σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το εξαφάνισαν, μην "παρεξηγηθεί" κανείς από το... εκλογικό σώμα. Και για να εξασφάλισουν μια πιο βαθιά ταφή, έκαναν και κίνηση για την αναθεώρησή του, για να πούνε ότι ούτε αναθεώρηση δε γίνεται, και έτσι το έθαψαν πιο βαθιά.
    Πέρασε μισός αιώνας ακινησίας και μόνο ο αείμνηστος δήμαρχος Ν. Πιζάνιας, επί χούντας, τόλμησε και εφάρμοσε ένα "δικό" του πολεοδομικό σχέδιο στους Ποταμούς και έτσι η Κάλυμνος απέκτησε μια δεύτερη λεωφόρο Πόθιας-Χώρας. Μετά το δήμαρχο της χούντας... (σιγά το δικτάτορα!), ακολούθησε η σιωπή της Δημοκρατίας!
    Αυτή είναι η συνολική εικόνα που εχω για το θέμα αυτό - την οποία δεν έχουν οι δύο τελευταίοι δήμαρχοι λόγω ηλικίας. Αυτή είναι η άποψή μου για πρόσωπα και πράγματα στο κεφάλαιο αυτό. Κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει κάτι με το ΓΠΣ, αλλά να γίνει σωστά, όπως έγραψα στο προσηγούμενο απαντητικό σε σένα σχόλιό μου. Με ξαφνιάζει όμως το σημερινό άρον - άρον να υπογράψει ο Γαλουζής μια συμφωνία περίπου "λεόντεια", αφού προβλέπει ο "εταίρος"-Δήμος να δέχεται τις επιπλέον αμειβές που θα προκύπτουν! Καθαρή, λοιπόν, η άποψή μου: περάσαμε δεκαετίες νέκρας, κατά τη γνώμη μου σχεδιασμένης. Να ξεκινήσει τώρα η σύνταξη και εφαρμογή (= το μείζον θέμα!) ενός ΓΠΣ, αλλά καλά κάνει ο δήμαρχος Γαλουζής βλέπει εξαρχής το θέμα της μελέτης. Καλά κάνει και ελέγχει τη νομιμότητα των αποφάσεων και έργων που καλείται να υλοποιήσει.

  • Σύνδεσμος σχολίου Ευαγγελια Μπιλλήρη δημοσιεύθηκε από Ευαγγελια Μπιλλήρη

    Σακελλάρη,δεν σου ζητώ να απολογηθείς. Δεν έχω τέτοιο δικαίωμα και δεν βλέπω το λόγο να το κάνεις. Σωστά μεταφέρεις τις θέσεις του δημάρχου. Σχόλιο ωστόσο συμβατό με τις προσδοκίες μου, για το επίπεδο της εφημερίδας που μας έχεις συνηθίσει, είναι αυτό που προσθέτεις τώρα: "Η εφαρμογή του ΓΠΣ, λόγω των συγκρούσεων που θα φέρει (γκρεμίσματα, υποχρεωτικές απαλλοτριώσεις κ.λπ.) θα είναι μια "καυτή πατάτα" που όλοι οι πολιτικοί θα την πετάνε ο ένας στον άλλο". Το ότι είναι αποδεδειγμένο ότι αναθεώρηση του ΓΠΣ δεν μπορεί να γίνει, όπως προκύπτει από την νομοθεσία αλλά και ..την ίδια τη ζωή ( δηλαδή από την προηγούμενη απόπειρα Διακομιχάλη), ασφαλώς δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να συμφωνήσεις με την άποψη μου, ότι δηλαδή ο νέος δήμαρχος δεν θα πρέπει να ενθαρρύνεται να ξαναδοκιμάσει μια διαδικασία που είναι όχι μόνο εξ ορισμού μακρόχρονη αλλά και προδιαγεγραμμένα άτυχη. Ηλπιζα να συστρατευθείς στην προσπάθεια ανάδειξης της αναπτυξιακής προοπτικής της Καλύμνου μέσω ΓΠΣ. Αναγνώρισε μου τον ευσεβή πόθο!Τίποτα περισσότερο!

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Βαγγελιώ, δε θυμάμαι τα όσα λες για το ΓΠΣ του παρελθόντος, όπως και δε θυμόμουνα αν υπήρχε καν ΓΠΣ στα αρχεία του Δήμου. Εσύ, λόγω του επαγγέλματος σου, τα θυμάσαι. Εγώ, με τη δική μου επαγγελματική μνήμη (καθηγητής & δημοσιογράφος - αφήνω το ότι σήκωσαν θύελλες τα βιβλία μου) θυμάμαι άλλα φοβερά, τα οποία πάλι εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη εσύ να τα θυμάσαι. Ούτε και κανένας άλλος ενεργός... πολίτης.
    Αλλά δε νομίζω ότι έκανα λάθος που κατέγραψα τις απόψεις του δημάρχου.
    Όσο για την ΑΡΓΩ, ήταν και είναι χρήσιμη στην Καλυμνιακή κοινωνία. Άσχετα αν υπάρχουν και άλλες προτιμήσεις που βολεύουν καλύτερα.
    Αλλά το πράγμα είναι απλό: ο νέος δήμαρχος θα δοκιμάσει την αναθεώρηση και όταν του πούνε STOP, μάλλον θα στραφεί στη σύνταξη νέου ΓΠΣ. Όμως, με μια σύμβαση που δε θα αφήνει ανοικτά παράθυθρα για άλλες μικρομελέτες που θα ροκανίζουν χρήμα στη ζούλα και νομιμόττατα, π.χ. ηλεκτρονικοί χάρτες και "ό,τι άλλο"...
    Τέλος, θέλω να πω ότι, ενώ η ύπαρξη ΓΠΣ είναι το Α και το Ω για την ανάπτυξη της Καλύμνου (σ' αυτό δε διαφωνεί κανένας), εγώ βλέπω και και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό, για να μην πω ότι είναι το μέγιστο: Η εφαρμογή του ΓΠΣ, λόγω των συγκρούσεων που θα φέρει (γκρεμίσματα, υποχρεωτικές απαλλοτριώσεις κ.λπ.) θα είναι μια "καυτή πατάτα" που όλοι οι πολιτικοί θα την πετάνε ο ένας στον άλλο. Θυμάμαι πόση φασαρία και πόσες συγκρούσεις έφερε το γκρέμισμα του γωνιακού κτηρίου του Χατζηιωάννου, στην αρχή του εμπορικού δρόμου, στο Χριστό.
    Το λοιπόν, ας περιμένουμε τι θα πούνε του δημάρχου όταν θα ξεκινήσει την αναθεώρηση του υπάρχοντος ΓΠΣ. Στα 8 χρόνια του Ρούσσου δε "θυμηθηκαμε" τιποτα. Το ίδιο και στα 4 χρόνια Διακομιχάλη. Τώρα, στα ξαφνικά, πήρε φωτιά η μνήμη μας;
    Αυτή είναι, Βαγγελιώ, η απολογία μου, που φαντάζομαι ότι περίμενες... Αρκούμαι σ' αυτά και μόνο.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΙΛΛΗΡΗ δημοσιεύθηκε από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΙΛΛΗΡΗ

    Αγαπητέ Σακελλάρη,
    για το θέμα του ΓΠΣ, πέρα από την μεταφορά των θέσεων του δημάρχου, με τις οποίες ο ίδιος εκτίθεται και κρίνεται ασφαλώς, δεν θα φανταζόμουν ότι ενώ είσαι τόσα χρόνια μέσα στα πράγματα, καταγραφέας της τοπικής πολιτικής επικαιρότητας, δεν θα θυμόσουν καν την απόπειρα αναθεώρησης του ΓΠΣ επί πρώτης εποχής Διακομιχάλη, η οποία συζητήθηκε τότε στο δημοτικό συμβούλιο, καταγράφηκε στον τοπικό τύπο και τελικώς "απερρίφθη μετ επαίνων" λόγω αλλαγής του θεσμικού πλαισίου. Δεν θα φανταζόμουν ότι ξέχασες τελείως την εισήγηση της δημοτικής αρχής για την απόφαση προκήρυξης νέου ΓΠΣ, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επί Ρούσσου,παρόντος του τότε προέδρου του ΤΕΕ Δωδεκανήσου Πάνου Βενέρη, ο οποίος χαιρέτησε την απόφαση, στην οποία υπήρξε πλήρης αιτιολόγηση. Από σένα περίμενα, αν όχι αναδρομή στα τότε φύλλα της εφημερίδας σου, που θα ήταν χρήσιμη για την ενημέρωση των νεοτέρων, τουλάχιστον ένα σχόλιο επί της ουσίας!
    Ευαγγελία Μπιλλήρη
    Πολιτικός μηχανικός

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    META KAΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΓΑΛΟΥΖΗ ,ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΚΟΥ κας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΠΙΛΛΗΡΗ,ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ Γ.Π.Σ.;
    ΔΕΝ ΌΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ (Ο ΔΕ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ) ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ .Γ.Π.Σ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ...27 ΧΡΟΝΙΑ(!);

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos