The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σκληρή απάντηση στο Σακ. Ζερβό

Ο κύριος Γ. Παντελής, συνταξιούχος Μηχανικός  Ε.Ν., εθελοντικά

προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του ισογείου του Αναγνωστηρίου

ΔΗΜΟΣ  ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ                                                                            ΚΑΛΥΜΝΟΣ 05/12/2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την προχθεσινή τηλεφωνική παρέμβαση  του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Σακελλάρη Ζερβού στην τηλεοπτική εκπομπή  Εν Καλύμνω ,στην οποία έκανε μια αήθη επίθεση σε έναν συμπολίτη  μας  ,οφείλουμε να  πούμε τα εξής :

 Ο συμπολίτης μας ,ο κύριος Γεώργιος Παντελής ,είναι συνταξιούχος Μηχανικός  Εμπορικού Ναυτικού Α τάξης και εθελοντικά προσφέρει τις υπηρεσίες του στο χώρο του ισογείου του Αναγνωστηρίου ,προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο οι συμπολίτες μας αλλά και τυχόν επισκέπτες να θαυμάσουν τα αντικείμενα που εκτίθενται .Ανάλωσε τη ζωή του στη θάλασσα , και με αξιοπρέπεια ζει ,υπάρχει και πολιτεύεται ανάμεσα μας .Η σταδιοδρομία του στο εμπορικό ναυτικό του πρόσφερε τη δυνατότητα να ζει χωρίς να έχει την ανάγκη κανενός ούτε να διεκδικεί κάποια έμμισθη θέση εργασίας, όπως πιθανολόγησε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου.

Οι κατηγορίες που εκτόξευσε ο κύριος Ζερβός ,ενώ για το συμπολίτη μας έχουν –κατά τον κύριο Ζερβό πάντα- πιθανολογικό χαρακτήρα ,για τον ίδιο είναι πραγματικότητα .Ο κύριος Ζερβός είναι αυτός ,που αντί πινακίου φακής ,αποχώρησε από μία παράταξη για να εισπράττει το μισθό του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.

Ο κύριος Ζερβός οφείλει να δίνει πρώτος το παράδειγμα του σεβασμού προς τους θεσμούς ,αφού η αναφορά του πως υποκρύπτεται υπόσχεση επαγγελματικής αποκατάστασης δεν προσβάλλει μόνο το συμπολίτη μας αλλά και τη δημοτική αρχή.

Οι νουθεσίες και οι προτροπές του ας απευθύνονται σε πολιτικά πρόσωπα του παρόντος αλλά και του παρελθόντος  που στόχο έχουν τη  ναρκοθέτηση του έργου της δημοτικής αρχής ,αδιαφορώντας για το μέλλον αυτού του τόπου και των πολιτών του ,οι οποίοι έδωσαν την  ετυμηγορία τους μόλις πριν τρεις μήνες .

 

Από το Γραφείο Τύπου

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ" ΠΙΣΩ ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ !

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Νικόλα, καταρχήν, Χρόνια σου Πολλά.
    Τώρα, για την τοποθέτησή σου, κανείς δεν μπορεί να σου πει κάτι. Δικαίωμά σου να έχεις όποια άποψη θέλεις. Όμως, ψάχνεις και για "λαβράκι", μάλλον για χαβαλέ... Ρωτάς ποιος είναι υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου του δημάρχου. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια "απορία"! Δεν ξέρεις ότι υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο δήμαρχος; Στο Γραφείο Τύπου μπορεί να είναι και ένας και δύο και τρεις που μπορούν ή έχουν αναλάβει να συντάσσουν δ.τ. Ποιος ομως υπαγορεύει το περιεχόμενο ή δίνει τη "γραμμή"; Υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί ενα δτ. εν αγνοία του δημάρχου;

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    ΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ,ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ(...Ο κύριος Ζερβός είναι αυτός ,που αντί πινακίου φακής ,αποχώρησε από μία παράταξη για να εισπράττει το μισθό του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ "ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ" ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛAΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos