Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παράταξη Διακομιχάλη: Τελικά αρμόζουν στην Κάλυμνό μας τέτοιοι πολιτικοί;

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                   

Ταχ. Δ/νση: 852 00 Κάλυμνος

Πληροφορ:

Τηλέφωνο: 2243024723

Fax:            2243023185                                                 

Email: poffice@kalymnos.gr

URL:   www.kalymnos-isl.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον τελευταίο καιρό στην πολιτική ζωή της Καλύμνου ζούμε παντού, μια εντεινόμενη προσπάθεια εκτράχυνσης της πολιτικής ζωής  με πρωταγωνιστή πάντοτε το ίδιο πρόσωπο, τον κ. Γεώργιο Ρούσσο.  

Από τις αρχές του χρόνου που ο  κ. Γ. Ρούσσος δε βρίσκεται στη θέση του Δημάρχου πλέον, παρακολουθήσαμε αρκετές επιθέσεις εναντίον δικαίων και αδίκων στα Δημοτικά Συμβούλια. Κάθε φορά, όταν δε θέλει να συζητηθεί κάποιο θέμα, παίρνει το λόγο και μιλά για εκτός θέματος αντικείμενα ή παρουσιάζεται θιγμένος, ανεβάζοντας έτσι την ένταση και στο τέλος κατηγορεί τους άλλους, ότι θέλουν την φυσική του εξόντωση κάθε φορά που του κάνουν κριτική.

Τώρα βλέπουμε ότι η «δράση» του αυτή επεκτείνεται και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Προχθές εφόρμησε ως μαινόμενος ταύρος μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό ΤV12, προκαλώντας τον τρόμο των εργαζομένων σ’ αυτόν, επιδεικνύοντας συμπεριφορά ανεπίτρεπτη για ένα πολίτη, πολύ δε περισσότερο για έναν εκπαιδευτικό και προπάντων για έναν άνθρωπο που καυχάται ότι υπήρξε 4 χρόνια Έπαρχος και 8 χρόνια Δήμαρχος. Και είναι επιτρεπτό σε μια τέτοια επίθεση να έχει… συμπαραστάτες Δημοτικούς Συμβούλους, πρώην Προέδρους, Δικηγόρους και  άλλους. Έτσι νομίζει ότι θα κάνει αντιπολίτευση, προσπαθώντας να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή;  

Εμείς παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του αυτή, λυπούμαστε και αναλογιζόμενοι τις δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου αναρωτιόμαστε: Άραγε εκείνος σκέφτεται τι λέει και τι κάνει; Κατηγορεί εύκολα  όλους τους άλλους ότι δήθεν …θέλουν τη φυσική του εξόντωση και αυτό είναι συμπεριφορά λογική; Πως ορίζει εκείνος την έννοια της παράνοιας, την οποία επικαλέστηκε λίγες ημέρες πριν σε συνέντευξή του; Πόσο  θα κατρακυλήσει ακόμα ο κ. Ρούσσος;

Τελικά αρμόζουν στην Κάλυμνό μας τέτοιοι πολιτικοί;

Από το Γραφείο Τύπου

 

    Κάλυμνος  24 Μαρτίου 2011

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version