The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Χ. Ρώμας στην Κάλυμνο για το γύρισμα ταινίας

Ο γνωστός ηθοποιός κ. Χάρης Ρώμας επισκέφθηκε την Κάλυμνο, στις 10.11.14,

αξιοποιώντας τη θεατρική αργία της Δευτέρας, για να πάρει μια πρώτη γεύση του νησιού, μέσα στα πλαίσια των προετοιμασιών του για το γύρισμα ταινίας (2 ωρών), που θα έχει ως θεματικό κέντρο την Κάλυμνο και η παραγωγή θα γίνει με χρηματοδότηση του Καλύμνιου μεγαλοεπιχειρηματία του Ντάργουιν Αυστραλίας κ. Γιάννη Χαλίκου.

Συνέντευξη – Όχι λεπτομέρειες

Την Τρίτη, 11.11.14, ο κ. Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, έχοντας δίπλα του το δήμαρχο κ. Γ. Γαλουζή, ο οποίος είχε περίπου προ διμήνου συζητήσει με τον κ. Χαλίκο για την ταινία. Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Ρώμας έδωσε γενικές απαντήσεις δηλώνοντας ότι δεν είναι ακόμη ο χρόνος που μπορεί να προβεί σε ανακοινώσεις λεπτομερειών. Πάντως, όπως είπε, το σενάριο σχεδόν το έχει ολοκληρώσει, έχει κλείσει σκηνοθέτη και ηθοποιούς-ονόματα, ενώ και από την Κάλυμνο θα χρησιμοποιήσει ερασιτέχνες της ηθοποιίας – ανακοίνωσε ένα όνομα, τον κ. Γιάννη Διαμαντή – πρόεδρο της ΑΝΕΚ,  και η ΑΡΓΩ έμαθε και για τη συμμετοχή της κ. Κατ. Μοδέστου, ταλαντούχας των δημοσίων σχέσεων και των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Απάντησε στην ΑΡΓΩ

Απαντώντας ο κ. Ρώμας στις σύντομες ερωτήσεις μας (ΑΡΓΩ – Σακ. Τρικοίλης) πάνω στο περιεχόμενο και το χαρακτήρα της ταινίας, μας είπε ότι: (α) Η ταινία θα είναι χιουμοριστική (περίπου στα πρότυπα των δικών του τηλεοπτικών σειρών «Κωνσταντίνου και Ελένης» (με την «γκαρσόνα», το «αποχετευτικό του Βυζαντίου» κ.λπ), «Το Καφέ της Χαράς» (δήμαρχος στο Κολοκοτρωνίτσι) κ.α. (β) Είναι γραμμένη μεν στην Ελληνική, αλλά σε πολλά κομμάτια του έργου οι πρωταγωνιστές μιλάνε στα Αγγλικά. Και επέλεξε ο κ. Ρώμας αυτή την «τεχνική» των δύο γλωσσών – ειδικά την  παγκοσμιοποιημένη Αγγλική,  γιατί η ταινία θα προωθηθεί στην παγκόσμια αγορά, θα είναι καλλιτεχνικό προϊόν παγκοσμίου ενδιαφέροντος. (γ) Οι ηθοποιοί είναι σχεδόν κλεισμένοι και γνωστά ονόματα Ελλήνων αλλά και ξένων ηθοποιών. (δ) Θα γίνουν γυρίσματα όχι μόνο στην Κάλυμνο αλλά και στο εξωτερικό, στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.  (ε)  Τα γυρίσματα στην Κάλυμνο θα γίνουν μες στο δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου 2015, και ο δήμαρχος κ. Γαλουζής δήλωσε πρόθυμος και έτοιμος να παράσχει κάθε βοήθεια και εξυπηρέτηση, καθώς η ταινία αυτή θα είναι η καλύτερη διαφήμιση της Καλύμνου.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos