Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές του ΑΣΚ «Ο ΚΑΖΩΝΗΣ»

Για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια

 

ΑΣΚ «Ο ΚΑΖΩΝΗΣ»

ΑΦΜ: 090150791

Τηλέφωνο: 22430-51003 , 6974552379

E-mail Συλλόγου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

E-mail Προέδρου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">roussoskal@gmail.com

ΑΠ: 03/06-11-2013

Προς: Πρωταθλητές του ΑΣΚ «Ο ΚΑΖΩΝΗΣ»

  • Κάτρη Κυράννα
  • Πετράκη Κωνσταντίνο

 

Θέμα: Συγχαρητήρια του Συλλόγου μας για την εισαγωγή σας στα ΑΕΙ.

 

Αγαπητοί μας πρωταθλητές, Κυράννα και Κωνσταντίνε

                Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε την ολοκλήρωση των ειδικών διαδικασιών αθλητών για την εισαγωγή σας στα ΑΕΙ της πατρίδας μας και την οριστικοποίηση της εισαγωγής σας στο Τμήμα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιά  και στο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Κρήτης αντίστοιχα.

                Εκ μέρους όλου του Δ.Σ. του συλλόγου μας , σας συγχαίρουμε τόσο για την μεγάλη σας προσπάθεια στα μαθήματα όσο και για την ξεχωριστή και πανελλήνια επιτυχία σας στον στίβο  και το μεγάλο παράδειγμα που αφήνετε παρακαταθήκη στην νεολαία του νησιού μας , ότι είναι δυνατή και ωφέλιμη για το νου και το σώμα η συνύπαρξη έντονης προσπάθειας και αγώνα τόσο στα μαθήματα και στην εκπαίδευση γενικότερα όσο και στον κλασικό αθλητισμό που με τις αξίες του για συνεχή βελτίωση , πειθαρχία και αυτοπειθαρχία , αγωνιστικότητα , επιμονή και προσήλωση στον στόχο , σφυρηλάτησε την ψυχή σας και απελευθέρωσε το μυαλό σας με αποτέλεσμα μια συνολική επιτυχία σας που εξασφαλίζει τις καλύτερες προϋποθέσεις για την είσοδό σας στο ενήλικο βίο σας.

                Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς σας που σε όλη αυτή την μοναδική σας προσπάθεια , σας στήριξαν με όλες τις ηθικές και υλικές τους δυνάμεις , στο πλαίσιο ενός κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος δύσκολου και ανταγωνιστικού.

                Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου μας και εγώ προσωπικά συγχαίρουμε τους γυμναστές του συλλόγου μας , που κατά την διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας όλα τα προηγούμενα χρόνια , ως φίλοι σας , ως συναγωνιστές σας και ως δάσκαλοι σας , έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να πετύχετε αυτό το μοναδικό και αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα.

                Με το παράδειγμά σας , μας δίνετε δύναμη και πίστη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο νησί μας και του κλασικού αθλητισμού ιδιαίτερα.

                Σας ευχόμαστε μια ευτυχισμένη και δημιουργική ζωή , με την σιγουριά ότι έχετε ενσωματώσει ολοκληρωτικά τις μέγιστες γνώσεις , βιώματα και αξίες του κλασικού αθλητισμού ότι

  • Κάθε αθλητής , κάθε άνθρωπος , έχει την δική του αξία ούτως ή άλλως και όταν κάπου δεν τα καταφέρνει τότε σίγουρα κάπου αλλού θα τα καταφέρει και πρέπει να προσπαθήσει και να βοηθηθεί να ανακαλύψει τις δυνατότητες του και τα όριά του.
  • Δεν φθονούμε τους καλύτερους αλλά τους θαυμάζουμε και προσπαθούμε να τους φτάσουμε και να τους ξεπεράσουμε
  • χαιρόμαστε και επιδιώκουμε τις νίκες και τις διακρίσεις αλλά με σεβασμό στους συναθλητές μας , στους συνανθρώπους μας , μαζί με ταπεινότητα και αυτοπεποίθηση.
  • Στην νίκη νιώθουμε τη δική μας μοναδική εσωτερική υπηρηφάνεια που δεν μπορεί να κρυφτεί από καθαρό βλέμμα μας ,  αλλά συγχρόνως δεχόμαστε την ήτα και την δύσκολη στιγμή , με αξιοπρέπεια και χαρακτήρα , μετατρέποντας κάθε τέτοια στιγμή σε καμπή νέου αγώνα και νέας προσπάθειας πάντα με στόχο το καλύτερο και το υψηλότερο  για την κοινωνία και τον εαυτό μας.
  • Επιδιώκουμε την συλλογικότητα ως τρόπο αθλητικής και κοινωνικής ολοκλήρωσης και προσφοράς αλλά συγχρόνως δεν βολευόμαστε σε αυτήν και φροντίζουμε να έχουμε ως άτομα την μέγιστη ετοιμότητα σώματος , ψυχής και γνώσης τόσο για την προσφορά μας στην συλλογικότητα όσο και για την δική μας αυτονομία και αυτοπροσδιορισμό στις αθλητικές και κοινωνικές μας σχέσεις.

 

Θα είμαστε πάντα περήφανοι για σας ως Κάλυμνος και ως σύλλογος

Να είστε πάντα περήφανοι ως Καλύμνιοι και ως αθλητές του ΚΑΖΩΝΗ Καλύμνου

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

 

Γεώργιος Α Ρούσσος

Μαθηματικός – πρώην Δήμαρχος Καλυμνίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version