The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επείγον: Άμεσα η ρύθμιση χρεών προς το Δήμο

Ο λαϊκισμός των δημάρχων και λοιπών πολιτικών του δημοτικού μεγάρου

για τα χρέη προς το Δήμο (από ενοικιάσεις σπιτιών, δημόσιων χώρων κ.λπ.) «δυστυχώς επτώχευσε). Το τραγικό είναι ότι μαζί του συμπαρέσυρε στο χαντάκωμα εκατοντάδες συνδημοτών μας.

Οι πολιτικοί, με ασφαλή τη δική τους τσέπη,  γίνονταν γαλαντόμοι κλείνοντας το μάτι στους «πελάτες» ψηφοφόρους ότι δεν πρέπει να σκοτίζονται για τα χρέη τους προς το Δήμο. Χάριζαν με άνεση χρήματα του Δημοσίου και, εκ του ασφαλούς, το έπαιζαν «φίλοι του λαού». Αυτοί κέρδιζαν ψήφους και ο δημότης όλο και χωνόταν βαθύτερα στο χρέος του προς το Δήμο.

Τώρα το εισπρακτικό «σύστημα» δεν ξέρει «αστεία». Η είσπραξη των χρεών είναι υποχρεωτική όχι μόνο για τους οφειλέτες αλλά πρώτα και κύρια για τους υπαλλήλους του Δήμου, της οικονομικής υπηρεσίας, που είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν τα συμφέρονται του Δήμου. Αν αδιαφορήσουν, θα είναι αυτοί υπόλογοι έναντι του Δημοσίου. Θα τιμωρηθούν διοικητικά και θα τα βάλουν από την τσέπη τους.

Οι πολιτικοί και πάλι είναι «από την απέξω». Έχουν ακόμη το περιθώριο να ρητορεύουν υπέρ των κατατρεγμένων από το Δημόσιο πολιτών και να λένε ότι, αν ήταν αυτοί στην εξουσία, θα έκαναν του κεφαλιού τους. Χάνουν τίποτα να λένε, να λένε; Ούτε καν ΦΠΑ δεν πληρώνουν.

Με τον αντιδήμαρχο επί των οικονομικών κ. Γιάννη Γαλιμιτάκη είχαμε μια σύντομη ενημέρωση (η ΑΡΓΩ από κοινού με το TV 12) και μας εξήγησε πώς έχει η υπόθεση, για να τη μεταφέρουμε στους δημότες (βάλτε το βίντεο που ακολουθεί).

Ποια είναι, λοιπόν, η λύση σήμερα, η μοναδική λύση; Να πάνε στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου όσοι οφείλουν και να κάνουν διακανονισμό. Και στο εξής να πάψουν να πιστεύουν τα παραμύθια της Χαλιμάς των χουβαρντάδων πολιτικών και να μη γίνονται τόσο εύκολα θύματα του λαϊκισμού.

Η άρνηση και αδιαφορία θα έχει οδυνηρές συνέπειες για την περιουσία τους. Η 11η εντολή λέει «Ου μπλέξεις με το Δημόσιο».

Και αφού μπούνε στη ρύθμιση του χρέους τους (μπορούνε και πριν τη ρύθμιση…), να πάνε στους πολιτικούς που τους πουλούσαν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και να τους πούνε κανένα «γαλλικό». Θα είναι και αυτό μια «ρύθμιση χρέους».

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Κ.ΓΑΛΥΜΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΒΡΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Σ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ? ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΡΟΔΟ.
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos