The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Ο Θυμόσοφος Λαός μας λέει:

"Εισήλθεν ως ταύρος εν υαλοπωλείω" (τα 'κανε γυαλιά καρφιά).

Όταν όμως τα βόδια που εισέρχονται είναι δίποδα (δηλ. ένλογα...) και εισήλθαν μάλιστα για να κλέψουν, τότε η ζημία είναι ανεπανόρθωτη. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για το περίφημο και πολυσυζητημένο ταφικό Μνημείο της Αμφιπόλεως!

Κυρία Περιστέρη (Αρχαιολόγε)!

Είστε επιστήμων αρχαιολόγος και υπεύθυνος των ανασκαφικών εργασιών στο ταφικό Μνημείο της Αμφιπόλεως. Δείτε παρακαλώ τις φωτογραφίες και κατονομάστε ευθέως και χωρίς περιστροφές τα καταστροφικά βόδια (στην καθομιλουμένη Ελληνική γλώσσα λέγονται και βρετανοί), που εισήλθαν το 1916 κατά τον Α' ΠΠ και προξένησαν τις μεγάλες καταστροφές του μνημείου . 

Ψάχνετε να βρείτε ποιος έβγαλε τις κοτρόνες και βρήκατε τρύπες στους τείχους, ποιός σύλησε τον τάφο της Αμφιπόλεως, ποιός προξένησε την τρύπα στο υπέροχο ψηφιδωτό (ουσιαστικά το κατέστρεψε), ποιός έκανε το ένα και το άλλο.... Τι άλλες αποδείξεις  θέλετε κυρία μου?????

"Δίποδα βόδια" ασεβή εισήλθαν και σύλησαν. Έπραξαν αυτό που γνώριζαν καλά να κάνουν. Να καταστρέφουν! Είναι οι ίδιοι που κατέστρεψαν πάρα πολλά από τα πολιτισμικά στοιχεία των Ινδιών, των Μπόερς στην Αφρική, στην Αμερικανική Ήπειρο, τους Αβοριγίνες στην Αυστραλία, παντού... παντού!!! Φρίκη!!! Εσύλησαν και ασέλγησαν σε περισσότερα από 165 από 191 (νομίζω...) Κράτη του ΟΗΕ. Έκλεψαν, σκότωσαν, βεβήλωσαν, ασέλγησαν... Έλεος! Βρείτε το θάρρος και κατονομάστε τους. Μην φοβάστε! Είστε Έλληνες όχι σκλάβοι και φόρου υποτελείς στα θηρία και τους ασελγείς.

Τρελαίνομαι με αυτήν την  αδυναμίαν του Ελληνικού Κράτους,  με τα ανίκανα όντα που μας κυβερνούν και λαμβάνουν αποφάσεις.

Ενώ η Κυρία Περιστέρη σίγουρα είδε τις φωτογραφίες, δεν μιλά καθόλου. Το ίδιο και κάποιος Τασούλας, που της περίοδο αυτή παίζει τον ρόλο του υπουργού πολιτισμού.

Μου θυμίζει συνειρμικά ένα άλλο προσβλητικό γεγονός, που έγινε προχθές. Ένας Αλβανός δολοφόνος, δολοφόνησε τρία  άτομα με το αυτοκίνητό του στην Αθήνα, [οδός Π. Ράλη]. Αν ήταν Έλληνας, από τον Τσοχατζόπουλο ως τα μέλη της Χρυσής Αυγής, θα πήγαιναν στο πιο βαθύ κελί του Κορυδαλλού. Τον υπόψη δολοφόνο ΔΕΝ τον φυλάκισαν, αλλά τον έβαλαν κατ' οίκον περιορισμόν, για να μην προσάψουν στους δικαστές και στην Αστυνομία τα "Αλβανά" και πάσης μορφής μορφώματα και καρκινώματα που ζουν στην χώρα  μας, ότι είναι "ρατσιστές".

Ρε είστε καλά????

Αιδώς Αργείοι!!

http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/10/blog-post_403.html#more

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Χ. ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ

Ο Χάρης Μιχ. Κουτελάκης γεννήθηκε στην Αμφιάλη Πειραιώς. Τελείωσε τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποκτώντας δύο πτυχία (Ιστορικού-Αρχαιολογικού και Βυζαντινού-Νεοελληνικού τμήματος). Το 1986 έλαβε τον τίτλο του διδάκτορος στον τομέα της βυζαντινής αρχαιολογίας με τη διατριβή του «Ξυλόγλυπτα τέμπλα της Δωδεκανήσου μέχρι το 1700». Ασχολήθηκε με ιστορικές, αρχαιολογικές και γλωσσολογικές μελέτες για τα νησιά του Αιγαίου. Ένα μεγάλο διάστημα εργάστηκε στην Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου. Για την επιστημονική συμβολή του και την υλική προσφορά του, ιδιαίτερα στα μικρονήσια, τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 1985 με το βραβείο της Τάξεως των Ηθικών και Πολιτικών επιστημών. Το 1979 και 1988 τιμήθηκε με το «πανδωδεκανησιακό βραβείο Βασίλη Μοσκόβη», ενώ το 1994 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας (Μαρτυρίας-Χρονικού) για το έργο του «Πειραιάς και συνοικισμοί». Είναι μέλος επιστημονικών Εταιρειών, ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Τηνιακών Μελετών, γεν. Γραμματέας της Εραλδικής και Γενεαλογικής Εταιρείας Ελλάδος και διευθύνει το τριμηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης «Ψυτάλεια», το οποίο καλύπτει θέματα του ευρύτερου Πειραιά. Το επιστημονικό του έργο ξεπερνά το 68 βιβλία και μελέτες σε περιοδικά. Μιλάει ιταλικά και αγγλικά.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos