The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γ. Θεμέλαρος: «Εμείς δε θα προδώσουμε τον κόσμο» (vd)

Ο κ. Γιάννης Θεμέλαρος, ο νέος έπαρχος της Περιφ/κής Ενότητας Καλύμνου

(που περιλαμβάνει τα νησιά Κάλυμνο-Ψέριμο-Τέλεντο, Λέρο, Πάτμο, Αστυπαλιά, Λειψούς, Αγαθονήσι, Αρκιούς) παραχώρησε συνέντευξη στην ΑΡΓΩ, στις 16/10/14,  και μέσα σε λίγα λεπτά παρουσίασε τις προτεραιότητές του αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ενάμισι μήνα μετά την εκλογή του επιδιώξαμε να έχουμε μια σύντομη συζήτηση μαζί του – η πρώτη συνέντευξη με την ΑΡΓΩ. Τον βρήκαμε στη μεγάλη αίθουσα του επαρχιακού μεγάρου, η οποία λειτουργεί ως το γραφείο επάρχου και αίθουσα συσκέψεων. Με πολλή ευγένεια μας δέχτηκε και απάντησε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό στις ερωτήσεις μας.

*

  1. Ο κ. Θεμέλαρος είναι Λεριός και μένει στη Λέρο. Εκεί έχει την επαγγελματική του στέγη (είναι μηχανικός αυτοκινήτων) και την οικογένειά του, πατέρας τριών παιδιών. Συνεπώς, η μετοίκησή του στην Κάλυμνο είναι εντελώς αδύνατη, για τους αυτονόητους οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, και πολύ περισσότερο που  οι μηνιαίες αποδοχές του επάρχου φτάνουν μόλις του αστείο ποσό των 800€,  – πάνε τα χρόνια τα καλά με τις «παχιές αγελάδες των χιλιάδων ευρώ. Με αυτά τα δεδομένα, ο  κ. Θεμέλαρος προγραμμάτισε να μένει στη Λέρο και  στην Κάλυμνο να έρχεται 2-3 φορές τη βδομάδα, με ημερήσια παραμονή.
  2. Τις ημέρες που θα απουσιάζει από την έδρα της επαρχίας του, την Κάλυμνο, θα φροντίσει να βρει έναν τρόπο αναπλήρωσης. Πάντως ο Καλλικράτης δεν προβλέπει αναπληρωτή επάρχου
  3. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Θεμέλαρος έχει τον ενθουσιασμό και τη βούληση να τιμήσει τη θέση του επάρχου, στην οποία τον έφερε, όπως μας τόνισε, με την ψήφο του ο λαός τον οποίο και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά μέσω της ΑΡΓΩ. Θα είναι αγωνιστικός και διεκδικητικός.
  4. Στις προτεραιότητές του ο κ. έπαρχος θέτει, πρώτα-πράτα, τις υπηρεσίες Υγείας για νησιά μας, με την κάλυψη των καινών στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Εξίσου σοβαρότατο θέμα για τα νησιά μας έχει το ακτοπλοϊκό.   
  5. Η Εκπαίδευση πιστεύει ότι «φέτος είναι στην καλύτερή της περίπτωση». Ότι βρισκόμαστε σε καλή πορεία.
  6. Ως πρωτόπειρος στην πολιτική, έχει ως κανόνα του τα λίγα λόγια. Πρώτα να εξετάζει τη σοβαρότητα του κάθε θέματος και μετά να μιλάει.
  7. Έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους επαρχιακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, αλλά στο πρόγραμμά του έχει τις τακτικές συσκέψεις για την εξέταση θεμάτων, ανταλλαγή απόψεων και λήψη αποφάσεων τις οποίες θα μεταφέρει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
  8. Πρώτη φορά ακούσαμε από έπαρχο ότι μέσα από όλες αυτές τις πολιτικές και διοικητικές του υποχρεώσεις έχει να προσέξει και τη δουλειά του, το συνεργείο αυτοκινήτων, στο οποίο εργάζεται  συστηματικά, γιατί απ’ αυτό ζει την οικογένειά του.
  9. Ο κ. Θεμέλαρος έχει τάξει τρεις στόχους, τους οποίους θα υπηρετήσει με αφοσίωση και εργατικότητα: τα νησιά μας, την οικογένειά του και τη δουλειά του.  Έχει ενθουσιαστεί από την εκλογή του ως επάρχου, αλλά παραμένει προσγειωμένος οικογενειάρχης και επαγγελματίας.

*

Πέρα από τα πολιτικά και προσωπικά του ζητήματα, ο κ. Θεμέλαρος είναι άνθρωπος της λαϊκής καθημερινότητας και των κοινωνικών σχέσεων. Είναι ευγενικός, χαμογελαστός και φιλικός. Τον διακρίνει η λεπτότητα στη συμπεριφορά και την έκφραση, γνώρισμα των Λερίων, και είναι αισιόδοξος από τη φύση του. Τώρα που πρωτομπήκε στην πολιτική και αμέσως βρέθηκε στη θέση του επάρχου, είναι αποφασισμένος να τιμήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός της επαρχίας μας.    

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos