The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αγιασμός στον Παιδ. Σταθμό – Παιδικός και στη Χώρα

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου, τελέστηκε από το μητροπολίτη κ. Παΐσιος, 

βοηθούμενου από τον ιερέα Μιχ. Μπουλαφέντη, ο αγιασμός στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό (ΔΠΑ) για την έναρξη λειτουργία του σταθμού στο νέο σχολ. έτος 2014-15. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος κ. Γιάννης Γαλουζής, ο αντιδήμαρχος κ. Μικές Ρήγας και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σταθμού κ. Νέστωρ Φραζής.

Μετά τον αγιασμό ο μητροπολίτης ευχήθηκε την κατά Θεό λειτουργία του σταθμού και ζήτησε από το δήμαρχο να ιδρύσει και δεύτερο Παιδικό Σταθμό. Ακολούθησε η δ/ντρια κ. Μ. Φλώρου με ένα σύντομο καλωσόρισμα και το μέρος των χαιρετισμών έκλεισε ο κ. δήμαρχος.

Δύο ανακοινώσεις του δημάρχου

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΠΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ: Ο κ. δήμαρχος είχε την ευκαιρία, στη συγκέντρωση αυτή των γονέων λόγω του αγιασμού,  του αγιασμού να ανακοινώσει προς το πολυπληθές ακροατήριο των γονέων και γιαγιάδων που συνόδευαν τα παιδιά ότι ξεκινάει άμεσα το άνοιγμα τη λειτουργία Παιδικού Σταθμού και στη Χώρα, στην περιοχή Βούες (μετά τη γέφυρα προς Πάνορμο). Στο κτήριο που στεγαζόταν παλιά το ΚΑΠΗ Χώρας. Η ίδρυση του δεύτερου Δ.Π.Σ., όπως είπε ο κ. Γαλουζής, επιβάλλεται από τα πράγματα, καθώς προς το παρόν ο σταθμός μπορεί να φιλοξενεί περί τα 60 παιδιά, αλλά ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων ξεπερνά τις 80.  Ο δεύτερος ΔΠΣ, τόνισε ο κ. δήμαρχος, εκτός από την εξυπηρέτηση των οικογενειών και την παιδαγωγικά γόνιμη απασχόληση των παιδιών, θα ανοίξει και θέσεις εργασίας για βρεφονηπιοκόμους και βοηθητικό προσωπικό, μαγείρισσες και καθαρίστριες. Ο κ. δήμαρχος πιστεύει ότι σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος ο ΔΠΑ Χώρας.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ: Έκανε και δεύτερη ανακοίνωση ο κ. δήμαρχος. Ο Δήμος της Καλύμνου, λόγω καθυστερημένης ενεργοποίησής του μες το καλοκαίρι, έμεινε εκτός των επιδοτήσεων προς τους δήμους με ΔΠΣ. Και οι επιδοτήσεις αυτές αποτελούν πολύ μεγάλη δύναμη στήριξης, καθώς το κάθε παιδί επιδοτείται με 2.500€, και σήμερα τα λειτουργικά έξοδα του ΔΠΣ ανέρχονται στις 150.000€.   Αλλά και καθυστερημένα ο κ. δήμαρχος είναι βέβαιος ότι με κάποιο ειδικό τρόπο θα επιδοτηθεί και ο Δήμος της Καλύμνου και φέτος. Του χρόνου θα σπεύσει εγκαίρως και θα ενταχθεί στους επιδοτούμενους δήμους για τη λειτουργία ΔΠΣ.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

08-04-2024, 12:10 | Κυβέρνηση

Με το Π.Δ. 18 /6-4-2024 Καθορίζεται ότι το διάστημα δ&...

Argo Kalymnos