Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Λαμπαδηδρομία αιμοδοσίας – Μήνυμα ανθρωπισμού

Την ετήσια λαμπαδηδρομία για το ανθρωπιστικό μήνυμα τη αιμοδοσίας πραγματοποίησε

ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καλύμνου, την Κυριακή το απόγευμα 28.9.14, συμμετέχοντας στην πανελλήνια λαμπαδηδρομία για τον ίδιο σκοπό. 

Η πορεία αναπτύχθηκε κατά μήκος της παραλιακής και το τέρμα της ήταν η πλατεία Επαρχείου. Στο χώρο αυτό συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και πραγματοποιήθηκε μικρή πολιτιστική εκδήλωση. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος κ. Ιω. Γαλουζής, ο πρ. βουλευτής κ. Γ. Κασσάρας και η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ελ. Βάλλα-Σταυροπούλου. Μουσικό σχήμα και παιδική χορωδία υπό τη διεύθυνση της μουσικού κ. Ιω. Μελά εμπλούτισε την εκδήλωση με ωραία τραγούδια. 

Η διοργάνωση της λαμπαδηδρομίας σημείωσε μεγάλη επιτυχία χάρη στη συμμετοχή της Ένωσης Γονέων, των Ναυτοπροσκόπων, των νέων του τοπικού Συλλόγου Φιλάθλων Ολυμπιακού και μεγάλου αριθμού παιδιών και γονέων.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επιτελεί ύψιστο κοινωνικό έργο και εφαρμόζει στην πράξη τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη. Στον αγώνα του αυτό είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και μαχητική η πρόεδρος κ. Ελένη Βάλα-Σταυροπούλου.   

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

1 σχόλιο

Argo Kalymnos