The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Μ. Ρήγας αντ/ρχος στον καθαρισμό φρεατίων & πλατειών

Ο κ. Μικές Ρήγας,  αντιδήμαρχος επί της καθημερινότητας &  αντ/δρος της ΔΕΥΑΚ,

επεκτείνει την επιχείρηση καθαριότητας σε όλο το νησί και ο εποχικός καθαρισμός προβλέπει αυτή την περίοδο τον  καθαρισμό των φρεατίων της αποχέτευσης και το πλύσιμο των πλατειών.

Για την υλοποίηση αυτού του προγράμματος βγήκε στις πλατείες και τους κεντρικούς δρόμους με συνεργείο της ΔΕΥΑΚ  για τη μάχη πρόληψης πλημμυρικών προβλημάτων, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή του χειμώνα.

Η ΑΡΓΩ βρήκε το πρωί της Τετάρτης, 24/9/14, τον κ. Ρήγα να επιβλέπει το συνεργείο της ΔΕΥΑΚ  στην πλατεία Χριστού και στην πλατεία Δημαρχείου.

Άλματα στην καθαριότητα

Πρέπει να επισημάνουμε ότι στο θέμα της καθαριότητας των δημόσιων δρόμων και της αποκομιδής των σκουπιδιών ο κ. Ρήγας έχει κάνει άλματα.  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (20 & 21/9) από τον Πάνορμο έως την Πόθια δεν υπήρχαν κάδοι με σκουπίδια.  Και ο λόγος είναι ότι ο κ. αντιδ/ρχος αύξησε τους κάδους από 20 σε 40 και σύντομα θα τους κάνει 50,  όσους μπορούν να αδειάζουν, όπως μας είπε,  τα δημοτικά συνεργεία αποκομιδής των σκουπιδιών μέσα στο ωράριο εργασίας των  υπαλλήλων.

Παράλληλα, υπερδιπλασίασε τις εξορμήσεις  καθαριότητας των χαντακιών στους δημόσιους δρόμους, ώστε να ακολουθούν κυκλικό σύστημα, μόλις δηλαδή τελειώσει η διαδρομή, αν πιάνουν από την αρχή. Και τούτο γιατί  οι δημότες της Καλύμνου δεν μπορούν ακόμη να συνταχθούν στη γενική προσπάθεια για μια καθαρή Κάλυμνο.

Η αυστηρή κριτική

Αλλά ο κ. Ρήγας αλλά και η δημ. Αρχή , συνολικά, δέχεται πολύ αυστηρή κριτική για ιδιωτικό όχημα χωρίς αριθμό,  που κυκλοφόρησε στις ημέρες κορύφωσης του έργου αποκομιδής σκουπιδιών  τρομακτικού όγκου και μεταφορικού έργου πολλών φορτηγών – βέβαια το όχημα μετά τη μεγάλη εξόρμηση αποσύρθηκε.  ΟΜΩΣ, ενώ η καταγγελία αυτή είχε βάση και καλώς έγινε, ποτέ δεν έγινε παρόμοια καταγγελία για τα σαραβαλιασμένα οχήματα Καθαριότητας και τελειωμένα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας,  που περιφέρονται στους δρόμους, από εποχής Διακομιχάλη, χωρίς ποτέ να περάσουν από ΚΤΕΟ. Κι ούτε καταγγέλθηκε ποτέ ο Δήμος (επί Ρούσσου και Διακομιχάλη) ούτε και το Δημ. Λιμενικό Ταμείο για το πυροσβεστικό όχημα που το αγόρασε η δημαρχία Ρούσσου και από τότε δεν απέκτησε αριθμό κυκλοφορίας. Κυκλοφορούσε επί Ρούσσου και Διακομιχάλη χωρίς αριθμό.

Επίσης, δέχεται αυστηρή κριτική η δημ. Αρχή για τις…  φήμες που κυκλοφόρησαν ότι προτίθεται… να αναθέσει  σε ιδιώτες κομμάτια της καθαριότητας – κάτι που έγινε και στις προηγούμενες δημαρχίες Διακομιχάλη και Ρούσσου. Το σημαντικό και αξιοπρόσεκτο είναι ότι  αυτή τη στιγμή καταγγέλλονται  οι… προθέσεις της νέας δημ. Αρχή, όπως αυτές φαίνονται μέσα από τις… φήμες.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤ.ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

20-04-2024, 13:01 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της 9ήμερης περιοδείας το&upsilo...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Σπογγαλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

15-04-2024, 08:00 | Κυβέρνηση

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ Δελτίο τύπο&u...

Ο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

10-04-2024, 11:13 | Τέχνες

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μ&epsil...

Argo Kalymnos