Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακινητοποιημένα 2 λεωφορεία, κινούνται 2 τελειωμένα

Ο υπεύθυνος δ.σ. για τη δημοτική συγκοινωνία, κ. Γ. Μελάς, με το παρακάτω δ.τ.,

ενημερώνει τους δημότες για το μαύρο χάλι του στόλου που παρέλαβε δημ. Αρχή η νέα από την απελθούσα, πώς διεξάγεται σήμερα η συγκοινωνία και ποιες προοπτικές υπάρχουν.

ΔΗΜΟΣ  ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ                                                                            ΚΑΛΥΜΝΟΣ 17/09/2014

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΜΕΛΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί Συμπατριώτες.

Κατανοώντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστασθε τόσοι εσείς όσο και οι επισκέπτες του νησιού μας εξαιτίας της ελλιπούς συγκοινωνίας , επιθυμώ καταρχάς- ως υπεύθυνος της δημοτικής συγκοινωνίας- να σας ζητήσω συγγνώμη. Ωστόσο, λόγω σοβαρών προβλημάτων, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να έχουμε τη συγκοινωνία που επιθυμούμε και μας αξίζει. Ο στόλος  αυτή τη στιγμή αποτελείται από 4 λεωφορεία, από τα οποία το ένα βρίσκεται ακινητοποιημένο στην Κω, το άλλο είναι ακινητοποιημένο στην Κάλυμνο με αποτέλεσμα η συγκοινωνία να διεξάγεται με τα άλλα δύο οχήματα, που κι αυτά βρίσκονται σε κακή κατάσταση εξαιτίας συνεχών ζημιών, με αποτέλεσμα να χαλά πότε το ένα, πότε το άλλο και καμιά φορά και τα δύο.

Ευελπιστώ ότι σύντομα θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα έχουμε και λεωφορεία σε καλύτερη κατάσταση και περισσότερα στον αριθμό, ώστε να ομαλοποιηθεί η δημοτική συγκοινωνία. Μέχρι τότε ζητώ την κατανόηση σας.

Τέλος ,για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα δρομολόγια ,παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μου στο τηλέφωνο: 6948305109 -2243051760

Με  εκτίμηση

Γεώργιος  Μελάς

   Δημοτικός Σύμβουλος

 Από το γραφείο επικοινωνίας.   

*

 Από την ΑΡΓΩ: Περιμένουμε επίσημη και αναλυτική απάντηση για το λεωφορείο που, σύμφωνα με το ως άνω δ.τ., είναι «ακινητοποιημένο στην Κω».  Τι πάει να πει «ακινητοποιημένο» και μάλιστα χρόνια τώρα; Πού είναι ακινητοποιημένο; Σε συνεργείο αυτοκινήτων ή σε κανένα «νεκροταφείο οχημάτων» της Κω;

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version