Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκσυγχρονισμός στη μηχανοργάνωση του Δήμου

Με νέα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών εκσυγχρονίζεται η υπηρεσία

μηχανοργάνωσης του Δήμου.  Επίδειξη των νέων προγραμμάτων  έγινε, το πρωί της 17/9/14, στο γραφείο του δημάρχου κ. Ιω. Γαλουζή.

Με τα νέα προγράμματα αυξάνεται  σε πολύ μεγάλο βαθμό η ταχύτητα επεξεργασίας δεδομένων και η έκδοση αποτελεσμάτων , κυρίως αυτών που σχετίζονται με την οικονομική λειτουργία του Δήμου. Αυτή η μικρή επανάσταση, αθόρυβη αλλά πολύ σημαντική,  θα απελευθερώσει υπαλλήλους και θα δώσει  τη δυνατότητα στον κ. δήμαρχο να μετακινήσει  υπαλλήλους από υπηρεσία σε υπηρεσία, στα πλαίσια εσωτερικής  κινητικότητας. Ανοίγει μια εξαιρετική  προοπτική,  ώστε να καταστεί ο Δήμος παραγωγική μηχανή. 

Εκκρεμεί βέβαια η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, καθότι μια παγιωμένη κατάσταση της έλλειψης ελέγχου των υπαλλήλων, επί δεκαετίες, δεν είναι εύκολο να «εκσυγχρονιστεί»  και αυτή.  Όμως εδώ ακριβώς βρίσκεται και η πηγή της κακοδαιμονίας που μαστίζει το Δήμο.

(παράκληση: Όσοι χρησιμοποιούν φωτο από την ΑΡΓΩ, καλό θα είναι να λένε από πού της πήρανε - ειδικά αυτή η φωτο του κλειστού Δημαρχείου, πρωινής λήψης, χωρίς κυκλοφορία, έγινε πια κοινής χρήσης. Δε λέμε όχι, αλλά ας λένε και την πηγή)

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version