Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παλαίμαχοι Ντάργουιν–Καλύμνου 1-1

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλύμνου, κρατώντας στενούς φίλαθλους δεσμούς

με τους συναδέλφους και συμπατριώτες τους στο Ντάργουιν Αυστραλίας, έδωσαν μεταξύ τους φιλικό αγώνα, το απόγευμα του Σαββάτου, 6.9.14, στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου.

Ανάμεσα στους πολυπληθείς θεατές ήταν ο δήμαρχος κ. Γ. Γαλουζής με συνεργάτες του δημ. σ/λους, ο ιερέας της Παναγίας Χώρας, αιδ. Σακαλέρος, και από την αντιπολίτευση Διακομιχάλη ο δημ. σ/λος κ. Π. Ζωίδης.

Χαιρετισμούς πριν τον αγώνα απηύθυναν ο κ. Γ. Γαλουζής, ο αρχηγός των παλαιμάχων Καλύμνου, κ. Χαρ. Πλάτσης και ο επικεφαλής της ομάδας των «Αυστραλών», κ. Βασίλης Δαρκαδάκης.  

Ο αγώνας προγραμματίστηκε και διεξήχθη για τη στήριξη του Γηροκομείου Καλύμνου τόνισε ο κ. Β. Δαρκαδάκης, ενώ ο κ. Πλάτσης είπε συγκεκριμένα ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο Γηροκομείο για να βάλουν δύο παράθυρα στη πτέρυγα των κατάκοιτων γερόντων, γιατί τα υπάρχοντα μπάζουν βροχή και αέρα και οι γέροντες κρυώνουν (!!!)  

*

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο παλαίμαχος της διαιτητικής σφυρίχτρας αλλά πάντα έτοιμος  για αγώνες παλαιμάχων, κ. Στ. Τσουλφάς, με επόπτη τον κ. Β. Δαρκαδάκης.  Στις αναμνηστικές φωτογραφίες, στο κέντρο του γηπέδου, πριν την έναρξη του αγώνα, τους ποδοσφαιριστές του Ντάργουιν συνόδευε ο Καλύμνιος επιχειρηματίας του Ντάργουιν κ. Γιάννης Χαλκίτης, «αιμοδότης» των παλαιμάχων

Οι δύο ομάδες έπαιξαν εντός αθλητικών πλαισίων, ο αγώνας ήταν ωραίος, αλλά η ομάδα του Ντάργουιν ήταν σαφέστατα ανώτερη από αυτήν της Καλύμνου. Οι ποδοσφαιριστές της είχαν καλή φυσική κατάσταση, ήταν γυμνασμένοι και, το σπουδαιότερο, έπαιζαν ομαδικά με συνδυασμούς. Φαινόταν καθαρά ότι είχαν δουλέψει στις προπονήσεις τους.  Η ωραιότερη φάση το αγώνα ήταν ο κεραυνός που εξαπέλυσε από 30 και πλέον μέτρα ο  «Αυστραλός» Γαλουζής Παντελής, και η μπάλα τράνταξε τη συμβολή της οριζόντιας και κάθετης δοκού.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1- 1, αλλά και τα 2 γκολ τα πέτυχαν οι «Αυστραλοί», ένα στην ομάδα της Καλύμνου και ένα στη δική τους με αυτογκόλ. Έτσι το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα… φιλικό και σύμφωνο με τις (φωναχτές) ευχές των φιλάθλων που απαιτούσαν από τις εξέδρες σκορ 1-1. Τελικά, πέρασε η ευχή τους…

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων μας τα έδωσε στον κατάλογο που δημοσιεύουμε πιο κάτω. Εννοείται ότι από την καλυμνιακή ομάδα των 26(!) ποδοσφαιριστών δεν έπαιξαν όλοι. Οι περισσότεροι ήταν θεατές και μερικοί κατέβηκαν στο γήπεδο για προθέρμανση και αρκέστηκαν στην προθέρμανση. 

Το βράδυ και είχαν γλέντι σε παραθαλάσσια ταβέρνα-ψησταριά των Λιναριών:

 

Παλαίμαχοι Ντάργουιν

1.   Στεφανιδάκης Μιχ.

2.   Παπαθωμάς Νεκτάριος

3.   Πιλάτος Γιώργος

3.   Τσίπεδος Άγγ.

4.   Λουλουδιάς Θεοφ.

5.   Κυπριώτης Μιχ.

6.   Νικολάκης Γιάννης

7.   Στεφανιδάκης Ν. Μιχ.

8.   Ζαρόνιας Θέμ.

9.   Σκουτέλλης Παντ.

10.Γαλουζής Παντ.

11.Ζωγραφάκης Μιχ.

12Μαραγκός Νικ.

13.Παπάζογλου Βαγγ.

Μάνατζερ: Δαρκαδάκης Βασίλης

 

Παλαίμαχοι Καλύμνου

1.   Καλλικάζαρος Μαν.

2.   Πλάτσης Χαρ.

3.   Γλυνάτσης Μιχ.

4.   Βαβλάς Χαρ.

5.   Κοκκινίδης Βασ.

6.   Τρικοίλης Μνα.

7.   Κακιάς Γιω.

8.   Ανθούλης Μιχ.

9.   Σβύνος Χρ.

10.Νομικάριος Γιω.

11.Νομικάριος Δημ.

12.Κόττος Σωτ.

13.Χατζησμάλης Γοώ.

14.Χατζσμάλης Γιω.

15.Μαστροκούκος Γιω.

16.Χουρδάς Ηλ.

17.Σκανδαλιάρης Νικ.

18.Βαβλάς Θεοφ.

19.Πουλλάς Μιχ.

20.ΨαράςΝικ.

21.Μαχίνης Θαν.

22.Βρετός Μιχ.

23.ΜαχίνηςΜιχ.

24.Λάψας Θεοφ.

25.Ντόβελος Νικ.

26.Βλάμος Σακ.

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

Argo Kalymnos