Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Αυταρχικές, μισαλλόδοξες και εχθρικές οι διαθέσεις του προέδρου»

Η παράταξη του κ. Γ. Ρούσσου καταγγέλλοντας τον πρόεδρο του δημ. σ/λίου κ. Νικ. Γαβαλά, για τις πρακτικές και τη συμπεριφορά του, με κορύφωση τη συνεδρίαση της 16ης/3/11, εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου, με ημερομηνία 17.3.11: 

«ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΜΕΙΖΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΡΟΥΣΣΟΣ

Α.Π.: 004

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  17/03/11

    Η χθεσινή απόπειρα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου ανέδειξε για άλλη μια φορά την εγκληματική πρόθεση  του προέδρου κ Γαβαλά να μετατρέψει το κυρίαρχο Σώμα της έκφρασης του Καλυμνιακού Λαού σε «φρενοκομείο» με απροκάλυπτες πια αυταρχικές,   μισαλλόδοξες και εχθρικές  διαθέσεις.

   Στον κ. Γαβαλά αλλά και στους λαλίστατους συμβούλους του κ. Γαλουζή κ. κ. Μαγκάκη και Ρήγα, δεν άρεσε προφανώς η ανάδειξη από τον κ Ρούσσο της αδυναμίας τους να αντιληφθούν ότι το πρόγραμμα «Θησέας» όχι μόνο δεν έκλεισε,  αλλά μοίρασε και 40 εκατομμύρια ευρώ.

   Από αυτά τα χρήματα η Κάλυμνος πήρε χάρη στις ενέργειες του κ.  Ρούσσου,  πριν το τέλος της θητείας του αλλά και μετά από αυτήν , 390.000 € για την αποπληρωμή του απαλλοτριωθέντος κτήματος στον Αγιο Θεολόγο, έργο για το οποίο ο κ Διακομιχάλης συστηματικά επαναλάμβανε ότι αποτελούσε επικοινωνιακό τρυκ,  επειδή τάχα δεν υπήρχαν τα χρήματα για την υλοποίηση του. 

   Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Γαλουζή κ. Ρήγας, θρασύς και στωμύλος,  καταχρώμενος της διαδικασίας  των ερωτήσεων, απηύθυνε «δήθεν» ερώτηση στον  δήμαρχο,  για να κατηγορήσει  τον κ.  Ρούσσο,  ότι έπαψε να διαθέτει το οικόπεδο του στην Ρίνα για χρήση παιδικής χαράς,  επειδή δεν είναι πλέον δήμαρχος, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ο κ. Ρούσσος δεν έχει ιδιοκτησία στη Ρίνα του Βαθύ.

    Και σ’ αυτό το χυδαίο,  βάρβαρο και ανεπίτρεπτο δήθεν κράξιμο, ο κ. Γαβαλάς δεν ήθελε να αναγνωρίσει το αναφαίρετο  δικαίωμα του κ. Ρούσσου να πάρει τον λόγο επί προσωπικού!! Επρεπε να οδηγηθεί ο κ. Ρούσσος στα όρια επιβίωσης,  για να αποδεχθεί ο «Καίσαρ» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ότι όφειλε να αποφανθεί η πλειοψηφία του προεδρείου και έτσι να δοθεί τελικά ο λόγος στον κ. Ρούσσο, συνοδεία αλλεπάλληλων ειρωνικών σχολίων του κ. Γαβαλά!!

    Η παράταξη μας είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει στον καλυμνιακό λαό  την συστηματική, άνανδρη και συμπλεγματική προσπάθεια που καταβάλλεται από τις «ομομήτριες» παρατάξεις,  πρωτοστατούντων των τριών  διακεκριμένων  ιατρών,  να φέρνουν  συνεχώς τον κ. Ρούσσο στα όρια του, εξωθώντας τον σε ακραίες αντιδράσεις,  προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη του.     

   Εδώ εντάσσονται και οι συκοφαντικές  προκλήσεις του κ. Γαβαλά περί δήθεν ιδιοκτησιών του κ. Ρούσσου στις περιοχές που πρότεινε να απογραφούν ως αυτοτελείς οικισμοί. Ισχυρισμοί ανυπόστατοι μεν,  αλλά ικανοί  να αμαυρώσουν την  εικόνα ενός πρώην δημάρχου.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version