Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο νέος έπαρχος κ. Γ. Θεμέλαρος ανέλαβε καθήκοντα

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η τελετή εγκατάστασης του νέου Επάρχου Καλύμνου,

κ. Γιάννη Θεμέλαρου (φωτο, αριστερά), Λέριου, στο κατάστημα του Επαρχείου, την 1.9.14, στις 10:30΄π.μ. 

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής ήταν σύντομη, λιτή και πάνω απ’ όλα επικράτησε ο πολιτισμός και η ευγένεια. Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του «γείτονος» ι. μητρ. ναού  του Σωτήρος  Χριστού, αιδ. Παντελεήμων Κρούσκος, περιστοιχιζόμενος από την τετράδα του νέου Επαρχιακού Συμβουλίου: τον νέο έπαρχο κ. Γιάννη Θεμέλαρο, της παράταξης του νέου περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου (ΝΔ), και τους νεοεκλεγέντες επαρχιακούς συμβούλους (φωτο, αριστερά του κ. Θεμέλαρου:) κ. Κώστα Σταυλά και Μιχάλη Μπούκη της αξ. αντιπολίτευσης, του τέως περιφερειάρχη κ. Γ. Μαχαιρίδη (ΠΑΣΟΚ), και τον κ. Γιώργο Κορφιά, της παράταξη του κ. Μπενέτου Σπύρου (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) .

Μετά τον αγιασμό και τις ευχές του ιερέα,  ακολούθησαν οι χαιρετισμοί.  Ο κ. Σταυλάς εξέφρασε τη συγκίνησή του που παύει να είναι πολιτικός προϊστάμενος των υπαλλήλων του Επαρχείου, με τους οποίους είχε συνδεθεί φιλικά. Υποσχέθηκε δε ότι θα σταθεί στο πλευρό του κ. Θεμέλαρου και θα τον βοηθάει όπου χρειαστεί.

Στη συνέχεια ο κ. Θεμέλαρος ( μόνος κατά την τελετή ανάμεσα σε Καλύμνιους), με το τρακ του πρωτόβγαλτου στη μαχόμενη πολιτική, δήλωσε ανοικτός σε κάθε συνεργασία και ζήτησε τη συνεργασία όλων στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο των νησιών μας. Ήταν πολύ ευπρεπής, καλοσυνάτος, ευγενικός και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version