The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χωράφα Φωκίαινας, άλλη μια «καυτή πατάτα» (+σχολια)

Το κτήμα της Φωκίαινας, στο Θεολόγο, είναι άλλη μια «καυτή πατάτα», που κληροδοτεί

ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Διακομιχάλης στο νέο δήμαρχο (από 1/9/14) κ. Γιάννη Γαλουζή.

Ο κ. Διακομιχάλης μπορούσε να είχε τακτοποιήσει πλήρως το θέμα πολύ πριν πλησιάσουν οι εκλογές, αλλά ή βρήκε πολλά εμπόδια (απίθανο!) ή αδιαφόρησε (κι αυτό απίθανο) ή το δούλεψε κανονικά και έξυπνα (;) ώστε αυτή η καυτή πατάτα να πέσει στα χέρια του κ. Γαλουζή. Και μάλιστα με «πριμ» 30.000€, ως πρόστιμο που κατέβαλε στον εργολάβο (προφανώς από δική του ολιγωρία και από τα δημοτικά ταμεία).   

Το κοινό μυστικό

Το μεγάλο πρόβλημα με τη χωράφα δεν είναι η αξιοποίηση του κτηρίου και του κτήματος. Ούτε πού θα βρει (όχι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ) για την αξιοποίηση αυτού του συγκροτήματος. Τα λεφτά μπορεί και να βρεθούν. Η «καυτή πατάτα» είναι αλλού: στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του ι.ν. Αγίου Θεολόγου έχουν καλλιεργηθεί ελπίδες (κρυφές κι ανομολόγητες) ότι ο Θεολόγος θα πάρει το κατιτίς του από αυτή την αγορά του Δήμου.  Και αυτές οι «εμπράγματες ελπίδες» είναι συγκεκριμένες, υπάρχει πρόταση: να πάρει ο Θεολόγος το  δημόσιο δρόμο που περνάει πίσω από την εκκλησία και οδηγεί προς τη Χώνη, για να τον κάνει κλίτος της εκκλησίας και να «πάρει ανάσα ο ναός», όπως λένε, και ο Δήμος να ανοίξει νέο δρόμο μέσα από το κτήμα της Φωκίαινας. Αυτό όμως το θέμα το άφησαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι στη διακριτική… ευχέρεια του νέου δημάρχου. Εκείνοι δεν (προσ)υπέγραψαν δημόσια καμιά υπόσχεση. Τη «δούλεψαν» πολλοί προεκλογικά, για άγρα ψήφων, αλλά τη λύση την αφιέρωσαν… στον ο κ. Γαλουζής.

Η αδημονία του εκκλησιαστικού συμβουλίου για την αγορά του κτήματος από το Δήμο και η κινητοποίηση (εικονική ή πραγματική) «λαϊκών δυνάμεων» δεν έγινε, φυσικά, για το καλό των παιδιών του Θεολόγου και των πέριξ ενοριών (Ανάστασης, Αγ. Μάμα, Καλαμιώτισσας κ.α.), που πράγματι τα παιδιά πρέπει να βρούνε το δικό τους χώρο. Το «κοινό μυστικό» είναι η προσδοκώμενη δωρεά.  

Ρωτάει ο κόσμος, να απαντήσουν

Πολλοί όμως μας ρωτάνε: έχει το δικαίωμα και την αρμοδιότητα ο  δήμαρχος (α) να χαρίσει στην εκκλησία έναν δημόσιο δρόμο; (β) να κόψει στη μέση το κτήμα και να σπάσει το ενιαίο του αρχοντικού αυτού «οίκου» (=σπίτι, υποστατικά, πηγάδι, κτήμα κ.α.), και (γ) να το κάνει δημόσιο δρόμο το μικρό πλάτος της εισόδου στο σπίτι και το κτήμα;

Η ΑΡΓΩ δεν μπορεί να δώσει απάντηση. Είναι θέμα του κ. Γαλουζή, αλλά και οι άλλοι δήμαρχοι (Ρούσσος, Γαλουζής) να αποφανθούν με καθαρότητα λόγου αν μπορεί και πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο ο νέος δήμαρχος. Αν έχει αυτό το δικαίωμα χωρίς να κινδυνεύει να βρεθεί με την κατηγορία της «παράβασης καθήκοντος» και να χάσει τη Δημαρχία, μόλις που την κέρδισε, τότε ας τα δώσει μες στα όλα… Πάντως βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεταλλαγμένη σχέση εκκλησιαστικών συμβουλίων-Δήμου.

Τα τελειωμένα…

Και, για να κλείσω μ’ αυτό που άρχισα, το πρόβλημα κυλιόμενο έφτασε στον κ. Γαλουζή. Τώρα που αγοράστηκε το κτήματα, τώρα έγινε «καυτή η πατάτα» (και «πατάτα» και «καυτή»). Ο κ. Γαλουζής καλείται να την πάρει στα χέρια του. Είναι κι αυτή η λύση του προβλήματος της περιβόητης χωράφας σαν τα «λυμένα προβλήματα» που παραδίδει, σαν βαριά προίκα»,  στον κ. Γαλουζή ο κ. Διακομιχάλης. Όπως «λυμένα» είναι και τα θέματα: ο ΧΥΤΑ («έτοιμη» η απαλλοτρίωση…), το λιμάνι (έτοιμο το «ξύρισμα» του λιμενοβραχίονα, περιμένουν τον αφρό από τις Βρυξέλλες), το αεροδρόμιο (το μεγάλωσαν, ένα εκατομμυριάκι χρειάζεται και όλα πετάνε), η αφαλάτωση πανέτοιμη (του προσφέρει ως σύμβουλο τον κ. Κάννη, που ξεκίνησε το θέμα και γνωρίζει την αγορά), τα θερμά λουτρά είναι στο παρά 5΄ (ήταν πιστοποιημένα προεκλογικά και ξανά, μετεκλογικά, πάνε για πιστοποίηση), ο περιφερειακός από Θέρμα είναι έτοιμος να δεχτεί την μπουλντόζα, και τόσα άλλα (δια)λυμένα θέματα. Τελευταίο προικώο, η θρυλική… χωράφα.

---------------------

ΥΓ  Μου ζήτησαν από το Θεολόγο να γράψω κι εγώ κάτι για τη χωράφα. Έγραψα λοιπόν καθαρά την άποψή μου.

*

Το Κάλεσμα του εφημέριου Αγ. Θεολόγου

Σήμερα το πρωί, 17.8.14, μετά το δικό μας παρόν άρθρο, ο εφημέριος του ι.ν. Αγ. Θεολόγου απηύθυνε προς τους ενορίτες και όλους τους Καλύμνιους το παρακάτω κάλεσμα για εγρήγορση και μαχητικότητα, μαζί με ενημέρωση (;) επί του θέματος.

Ενορίτης  του Αγ. Θεολόγου  μάς έστειλε το κείμενο με e-mail και το δημοσιεύουμε.

 

ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΦΩΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΘΕΟΛΟΓΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΜΝΙΕΣ

 

Κάλυμνος 17/08/2014

 

Αγαπητοί μου ενορίτες , Αγαπητοί συμπατριώτες

Όπως όλοι γνωρίζουμε επί της Δημαρχίας του κ. Ρούσσου και με αρμόδιο τον τότε

αντιδήμαρχο κ. Χριστοδούλου Φ. , έγινε η απαλλοτρίωση του περιβολιού του Φωκίου και εξασφαλίστηκε  το 90% των απαιτούμενων χρημάτων με ένταξη του έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ . Μάλιστα στις αρχές του 2011 με ενέργειες των κ. Ρούσσου και Χριστοδούλου , αν και είχαν αποχωρήσει πια από την Δημαρχία , ήλθαν τα χρήματα στην Κάλυμνο (390.000 ευρώ). Στην συνέχεια όπως επίσης όλοι ξέρουμε επί Δημαρχίας του κ. Διακομιχάλη , έγινε δυστυχώς δέσμευση των χρημάτων αυτών από τις εταιρείες των αδελφών Κρούσκου στο πλαίσιο διεκδίκησης οφειλών του Δήμου προς αυτές , δέσμευση που κανονικά θα έληγε τον Ιούνιο του 2015 όπως έχουμε ενημερωθεί.

Πριν από 1,5 μήνα περίπου ανελήφθη πρωτοβουλία από τον κ. Ρούσσο για τον

απεγκλωβισμό του θέματος και την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας συστήσαμε ειδική επιτροπή της γειτονιάς μας  για το θέμα και προχωρήσαμε και συνεχίζουμε , μια σειρά από διαβουλεύσεις , συνεννοήσεις και συζητήσεις με όλα τα κάθε φορά εμπλεκόμενα μέρη (νυν Δήμαρχο , νεοεκλεγέντα Δήμαρχο , κ. Κρούσκο , αντιπολιτεύσεις κ.λ.π.) ώστε επιτέλους να αποκτηθεί το Περιβόλι του Φωκίου από τον Δήμο.

Θέλω λοιπόν σήμερα να σας ενημερώσω , υπεύθυνα ότι πραγματικά φαίνεται ότι

το όνειρο της γειτονιάς μας  για το περιβόλι αυτό , κοντεύει να φτάσει προς το ευτυχές τέλος της πρώτης φάσης του , που είναι η απόκτηση από τον Δήμο του εν λόγω περιβολιού.

Συγχρόνως όμως , σας εκφράζω τις μεγάλες ανησυχίες μου γιατί τις τελευταίες

ιδίως μέρες πληθύνονται φήμες και κουτσομπολιά αλλά και επίσημες θέσεις που βάζουν σε κίνδυνο όλη την υπόθεση και απειλούν να τινάξουν στον αέρα την προσπάθεια όλων μας.

Συγκεκριμένα φθάνουν στα αυτιά μου κατηγορίες εναντίον τριών ενοριτών μας που προσπαθούν από κοινού μαζί μας και ο καθένας από τον ρόλο του με όλες τους τις δυνάμεις εδώ και 1,5 μήνα να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση του περιβολιού: του νυν Δημάρχου κ. Διακομιχάλη Δ , του τ. Δημάρχου κ. Ρούσσου Γ και του τ. Αντιδημάρχου κ. Χριστοδούλου Φ. Εκτός των άλλων , δήθεν προβλημάτων , που κάθε μέρα εφευρίσκονται από διάφορους αρμόδιους και μη αρμόδιους , τελευταία έχει εξαπολυθεί λασπώδης φήμη εναντίον των τριών ενοριτών μας ότι άκουσον , άκουσον , επιδιώκουν να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση για να τα οικονομήσουν , να πάρουν δηλαδή χρήματα για ίδιον όφελος γιατί το τίμημα είναι δήθεν υπερβολικά μεγάλο , φήμες που ευθέως βλάπτουν την τιμή και την υπόληψη τους αλλά να μην μας διαφεύγει , βλάπτουν επίσης και εξίσου την τιμή και την υπόληψη των επίσης απόδημων ενοριτών μας , ιδιοκτητών του περιβολιού.

Δίπλα στις φήμες αυτές έχουμε σκέψεις από παράγοντες τις νεοεκλεγείσας

δημοτικής αρχής για άλλη χρήση των ονοματισμένων , εγκεκριμένων χρημάτων του περιβολιού και κάλυψη άλλων αναγκών του Δήμου (π.χ. για εγγύηση για λήψη δανείου , για το έργο του ΧΥΤΑ κλπ)

Και όλα αυτά την στιγμή που οι ιδιοκτήτες του περιβολιού έχουν διαμηνύσει προς

όλους και προς τον Δήμο , με εξώδικη επιστολή τους ότι την 31/08/2014 εκπνέει η υπομονή τους και αν μέχρι τότε δεν τελειώσει το θέμα θα ακυρώσουν την απαλλοτρίωση , όπως έχουν νόμιμο δικαίωμα.

Τα παραπάνω συνθέτουν ένα μίζερο και αδιέξοδο πλαίσιο που μπορεί και να

οδηγήσει στην ματαίωση της απαλλοτρίωσης , στην ματαίωση της προσπάθειας μας τόσων χρόνων.

Με αίσθημα ευθύνης ως εφημέριος σας είχα ανάγκη να σας ενημερώσω για όλα αυτά μα περισσότερο από όλα νιώθω την ανάγκη να σας καλέσω ώστε:

1. Να προστατέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις , με την στάση μας και τα λόγια μας του τρεις ενορίτες μας : τον νυν Δήμαρχο κ. Διακομιχάλη Δ , τον τ. Δήμαρχο κ. Ρούσσο Γ και τον τ. Αντιδήμαρχο κ. Χριστοδούλου Φ. αλλά κα τους απόδημους ενορίτες μας , ιδιοκτήτες του περιβολιού , και να διαμηνύσουμε προς τους διασπείροντες αυτές τις φήμες ότι σύσσωμη η ενορία μας βρίσκεται στο πλευρό τους και καταδικάζει κάθε εναντίον τους λάσπη και συκοφαντία για το συγκεκριμένο θέμα.

2.  Να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι στην αυριανή κρίσιμη έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου , στις 8 η ώρα το βράδυ ,  στο οποίο φυσικά θα παρευρίσκομαι και εγώ , προκειμένου να στηρίξουμε τους δημοτικούς μας συμβούλους να πάρουν τις τελευταίες και σημαντικές αποφάσεις για το θετικό κλείσιμο του θέματος.

3.  Να εμμείνουμε όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά ώστε να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη από τον Νόμο διαδικασία και να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση σύμφωνα με την δικαστική απόφαση που όρισε το τίμημά της και να προσπαθήσουμε να πείσουμε οποιονδήποτε άλλον έχει άλλες σκέψεις ότι αυτές οι άλλες σκέψεις αν επικρατήσουν θα οδηγήσουν με σίγουρο τρόπο , στην απώλεια των 390.000 ευρώ που έχει εγκρίνει το ελληνικό κράτος και που με κανένα τρόπο δεν επιτρέπεται από τον Νόμο να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε αλλότριο σκοπό.

4. Να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις , τις ενέργειες της ειδικής επιτροπής μας που συνεστήθη με πρωτοβουλία του κ. Ρούσσου και συντονίζεται από αυτόν, την συνεχή και κρίσιμη ολοκληρωτική προσφορά δεκάδων ωρών εργασίας του κ. Χριστοδούλου Φ  και την αποφασιστικότητα της νυν Δημοτικής Αρχής και του νυν Δημάρχου κ. Διακομιχάλη για το θέμα , ώστε στην προσεχή εβδομάδα το θέμα αυτό να τελειώσει θετικά και να αποχωρήσει ο κ. Διακομιχάλης από τον Δήμο με μια θετική πράξη ιστορικής σημασίας για την γειτονιά μας και συνολικά για την Κάλυμνο.

5.  Να καλέσουμε τον νέο Δήμαρχο κ. Γαλουζή να κλείσει τα αυτιά του σε σειρήνες που του εισηγούνται διάφορα αλλότρια και αυτοκαταστροφικά και να προσέλθει σε αυτήν την χαρά , δημιουργικά και με όραμα , ώστε από κοινού να εργαστούμε μαζί με άλλους συμπολίτες μας και το Δημοτικό μας Συμβούλιο για την καλύτερη δυνατή χρήση και αξιοποίηση του περιβολιού μας .

Με αδελφικούς χαιρετισμούς

 

π. Καζαβούλης Νικόλαος

Εφημέριος του Αγ. Θεολόγου Καλύμνου

Τελευταία τροποποίηση στις

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ

    Ο ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΡΟΥΣΣΟΣ) ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΤΗς ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ(ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗΣ) ΣΤΟ ....ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ,ΠΡΟ ΤΗςΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΤΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΓΑΛΟΥΖΗΣ).
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ .ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ .

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ δημοσιεύθηκε από ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ

    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΡΤΙΠΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΣΣΟ!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ!!!! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ!!!! ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ; ΕΤΑΖΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ; ΟΛΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ!!!! ΒΡΕ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ;
    ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΡΩΤΗΣΑΝ ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ; ΜΗΠΩΣ Η ΤΙΜΗ ΦΟΥΣΚΩΘΗΚΕ; ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ;
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ - ΠΡΩΗΝ - ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ. ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ; ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ; ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ. ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΦΑΣ!!!!!!! ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΦΩΣΤΗΡΩΝ - ΣΩΤΗΡΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ!!!!
    ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΕΝΟΡΙΤΗΣ ΕΡΩΤΩ : ΜΗΠΩΣ Η ΧΩΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ; ΜΗΠΩΣ Η ΧΩΡΑΦΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΦΑΣ;
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΚΟΣ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos