Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το ΑΜΟΝΙ με νέα ταλέντα του νησιού

Με νέο μουσικό σχήμα από ταλέντα της Καλύμνου, παρουσίασε το ΑΜΟΝΙ

αφιέρωμά του στο Μάνο  Λοΐζο και  το Νορβηγό C. Vreeswijk, το βράδυ της Παρασκευής,  8.8.14,  στο ανοικτό αμφιθέατρο Χώρας.

Στο τραγούδι είχε τη Νίκη Βαλσάμη (πεπειραμένη και ωραία τραγουδίστρια), τον Παύλο Αργυριδάκη (παλιό ερμηνευτή του λαϊκού τραγουδιού, με γνήσιο λαϊκό χρώμα), το Δημ. Καρδούλια (πολύ καλό ερμηνευτή του ποιοτικού λαϊκού τραγουδιού) και, σε έκτακτη εμφάνιση τον Σουηδό τροβαδούρο με την κιθάρα του Steen Vidar Larsen, και μαζί τους τα δύο νέα ταλέντα, η 16χρονη Ελένη Καραφύλλη και η 19χρονη Νάσια Ιακώβου (φωτο, από αριστερά: Λάρσεν, Καρδούλιας, Αργυριδάκης, Βαλσάμη, Ιακώβου, Καραφύλλη,Τσαγκάρης - στο πιάνο).

Στα όργανα ο μοναδικός Άρης Νίννης στο μπουζούκι, έχοντας τον εκπαιδευόμενό του Ν. Χατζηθεοδώρου, ο 16χρονος Μιχάλης Τσαγκάρης και ο δεξιοτέχνης της φυσαρμόνικας Απ. Καρδούλιας.

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά μουσική βραδιά, στην οποία επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι στον πολιτιστικό αυτό σύλλογο του νησιού μας, το  ΑΜΟΝΙ, χάρη στον δραστήριο και φιλοπρόοδο πρόεδρό του κ. Δημ. Καρδούλια, σφυρηλατούνται και αναδεικνύονται τα νέα ταλέντα του νησιού μας στο τραγούδι και στα όργανα. Οι δύο μικρές τραγουδίστριες και ο εκπληκτικός πάντα πιανίστας Μιχ. Τσαγκάρης βρίσκουν στο ΑΜΟΝΙ το πιο κατάλληλο «πάλκο» και, αναμφίβολα,  αποτελούν, μεταξύ άλλων συνομήλικων τους (που ίσως θα έπρεπε να είχαν πάρει μέρος στη συναυλία αυτή) τις μεγάλες καλλιτεχνικές ελπίδες της Καλύμνου.

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version