The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Άκρως αποκαλυπτική & καυτή συνέντευξη με το ΛΕΚ

Στο κέντρο του κυκλώνα βρέθηκε το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου (ΛΕΚ)

με τις σκληρές  δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου κ. Δ. Διακομιχάλη εναντίον της προέδρου κας Πόπης Μαύρου, εξαιτίας της άρνησης του ΛΕΚ να συμμετάσχει με χορευτικά του τμήματα στο χορό που διοργανώνει ο Δήμος για τους απόδημους Καλύμνιους, στην πλατεία Χριστού, το Σάββατο βράδυ, 9.8.14.

Το ΛΕΚ αρνείται πια κάθε συνεργασία με τον απερχόμενο δήμαρχο, γι’ αυτό και δε δέχεται να συμμετάσχει στην εν λόγω εκδήλωση. Διά της προέδρου, τον καταγγέλλει δημοσίως ως ανακόλουθο και προκλητικά μεροληπτικό υπέρ του Ναυτικού Μουσείου Καλύμνου (ΝΜΚ) και του προέδρου κ. Γιάννη Χειλά.

(Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Ναυτικό Μουσείο ποτέ του δεν έχει ιδρυθεί… και «κυκλοφορεί» με «ψευδώνυμο». Υπάρχει μόνο ως  κτήριο, αυτό της Βουβαλείου Ναυτικής Σχολής, που βρίσκεται στην Πλατεία Δημαρχείου, ενώ ως οργανισμός το μουσείο αυτό παραμένει «φάντασμα», εδώ και περίπου 40 χρόνια).

Η σκληρή τριβή στην προβληματική συστέγαση ΛΕΚ-ΝΜΚ ποτέ δεν ευαισθητοποίησε και καμιά δημαρχία να δώσει λύση. Από εκεί πηγάζει η άρνηση του ΛΕΚ. Αυτό το ιδιοκτησιακό και τη συγκατοίκηση.

Και επειδή αυτό είναι και το θέμα ουσίας και όχι ο χορός της μιας βραδιάς για τους απόδημους, η ΑΡΓΩ πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την πρόεδρο κα Πόπη Μαύρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του ΛΕΚ, μόλις είχε λήξει η συνεδρίασή τους.

Οι γυναίκες του ΛΕΚ εξέφρασαν ομόφωνα την δυσφορία τους για τους χειρισμούς του δημάρχου κ. Διακομιχάλη και η πρόεδρος είπε χαρακτηριστικά (εκτός κάμερας, αλλά συμπληρωματικά) για τις επιθέσεις του κ. Διακομιχάλη από τηλεοράσεως: «Φωνή λιονταριού, πράξη λαγού».

 

Οι ερωτήσεις μας

Οι ερωτήσεις που έθεσε η ΑΡΓΩ (Σακ. Τρικοίλης) έθεσαν «τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων», όπως μάλιστα είχε ζητήσει η κα Μαύρου εκτός κάμερας.  Οι ερωτήσεις μας είναι οι εξής, που ακούγονται και στο video μας:

1)   Εδώ και 40 χρόνια παραμένει άλυτο το ιδιοκτησιακό του κτηρίου, του οποίου δωμάτια χαρίζει ο Δήμος Καλυμνίων στο ΛΕΚ και στο ΝΜΚ. Καμιά δημαρχία δεν πήγε στα δικαστήρια να διεκδικήσει το κτήριο αυτό. Κάποτε το ξεκίνησε ο δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος, αλλά και αυτή η προσπάθεια σταμάτησε καθ’ οδόν.  Ερώτηση: Το ΛΕΚ ποιες πιέσεις άσκησε για να δοθεί λύση σ’ αυτό το θεμελιώδες πρόβλημα;

2)   Ο Δήμος εκδίδει εισιτήρια για το ΝΜΚ και βάζει τη σφραγίδα του, ενώ το κτήριο δεν είναι δικό του. Εισπράττει εισιτήρια για είσοδο σε ξένο σπίτι. Προέκυψε, όπως ήταν αναμενόμενο, διαχειριστικό πρόβλημα. Ερώτηση: Γιατί το ΛΕΚ άνοιξε αυτό το πρόβλημα ένα μήνα πριν φύγει από τη δημαρχία ο απερχόμενος κ. Διακομιχάλης και δεν το έθετε δύο χρόνια πριν;

3)   Τι έχει να ζητήσει το ΛΕΚ από το νέο δήμαρχο, τον κ. Γαλουζή,  στο θέμα της στέγης, αφού βέβαια ο νέος δήμαρχος πρώτα λύσει στο ιδιοκτησιακό;

 

Αυτές ήταν οι βασικές ερωτήσεις για τις οποίες ζήτησε και πήρε την αποκλειστική συνέντευξη η ΑΡΓΩ, παρόντος όλου του ΔΣ του σωματείου. Ήταν μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική και «καυτή», καθώς άγγιξε τις πληγές ενός τεράστιου ζητήματος.  

Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις μας ακούγονται στο βίντεο που ακολουθεί…

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos