Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

Στον κατάμεστο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου έγινε το βράδυ της Κυριακής (σ.σ. 3.8.14)

το αφιέρωμα στον αείμνηστο Καλλιτέχνη Νίκο Ξυλούρη, από την ομάδα παραδοσιακού τραγουδιού του Λυκείου Ελληνίδων Καλύμνου.
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία εξαιρετική εκδήλωση, με τον Γιώργο Σκαρπαθιωτάκη στο τραγούδι, την χορωδία και την ορχήστρα (υπό την Δ/νση του Λευτέρη Πουλιού) να «μαγεύουν» το κοινό και να κερδίζουν επάξια το ζεστό του χειροκρότημα.
Η χήρα του Νίκου Ξυλούρη, Ουρανία, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία της και συνεχάρη τους συντελεστές της.

(Το Βήμα της Κω, 4.8.14, κείμενο & φωτο))

___________

Η ΑΡΓΩ συγχαίρει θερμά το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου, γιατί, με τη συναυλία που έδωσε στην Κω, απέδειξε με τον πιο περίτρανο και αντικειμενικό τρόπο (καθώς τραγούδησε «εκτός έδρας», ενώπιον αυστηρών κριτών) ότι μπορεί να κερδίζει εντυπώσεις και σε άλλα είδη τραγουδιού, εκτός από το κύριο ρεπερτόριό του, τα παραδοσιακά.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version