Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα μάχη για την ΑΝΕΚ στην επόμενη βδομάδα (2 video)

Από τις ήρεμες στιγμές του «ιστορικού» δημ. σ/λίου της 16.3.11 ήταν οι δύο ερωτήσεις του επικεφαλής της ελ. αντ/τευσης κ. Γιάννη Γαλουζή.

Με τη μία ερώτησή του ο κ. Γαλουζής (φωτο, στη μέση) ζητούσε από τον κ. δήμαρχο ενημέρωση πάνω στο σκάνδαλο των πλαστών επιταγών που πήρε η ΑΝΕΚ. Με την δεύτερη ερώτησή του ο κ. Γαλουζής, αφού πρώτα μίλησε για τη φοβερή ρύπανση και μόλυνση που έχει υποστεί ο βυθός του λιμανιού, εικόνα την οποία έδωσε ένα ντοκιμαντέρ σε τοπικό κανάλι, ζήτησε να μάθει σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί ο Δήμος.

 

Για τον καθαρισμό του λιμανιού ο κ. δήμαρχος απάντησε ότι θα συνεργαστεί με τον περιβαλλοντικό σύλλογο ΥΔΝΑ αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά και με σαφήνεια, «και με τους χρήστες του λιμανιού, τους ιδιοκτήτες σκαφών, γιατί η ρύπανση δεν ήρθε από μόνη της αλλά προήλθε από τους χρήστες του λιμανιού».

Για το θέμα της ΑΝΕΚ ο κ. δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του δημ. σ/λίου μες στην επόμενη βδομάδα. Η ανακοίνωση αυτή, αν και στο άκουσμά της φαίνεται να αναφέρετε σε επιβεβλημένη διαδικασία, στην ουσία αποτελεί αναγγελία επικείμενης νέας μάχης στο δημ. σ/λιο. Μια μάχη που δε θα αρκεστεί πια σε αιχμές και υπονοούμενα, στις ώς τώρα νόρμες παραγωγής εντάσεων (βλέπε «παιδική χαρά Βαθύ»), αλλά θα ανέβει επικινδυνότερη «κατηγορία πολέμου».    

Πολυμέσα

ΕΡΩΤΗΣΗ Γ. ΓΑΛΟΥΖΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Η Αργώ της Καλύμνου - καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση

Top Desktop version