The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Κ. Κουλλιά & Γ. Μπουφίδης σε εκπληκτική συναυλία Κύριο

Η Καίτη Κουλλιά μαζί με την ορχήστρα του Γιώργου Μπουφίδη (Μουσικό Σύνολο Καλύμνου)

πραγματοποίησαν μια εκπληκτική συναυλία, στο ανοικτό αμφιθέατρο Χώρας, την Κυριακή το βράδυ, 3.7.14, για ανθρωπιστικό σκοπό.

Ο χαρακτηρισμός «εκπληκτική  συναυλία» δεν καθόλου υπερβολή. Ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Ο κόσμος απόλαυσε μια Καίτη Κουλλιά πολύ μια πεπειραμένη και ολοκληρωμένη επαγγελματία, αυτή τη φορά πολύ πιο ανεβασμένη από κάθε άποψη: ζωντάνια, παλμός στη μουσική απόδοση κάθε λέξης, κάθε νότας, κίνηση χεριών και σώματος στην ιδανική ισορροπία του μέτρου, άριστη επικοινωνία με το κοινό, καθώς εύκολα το  «σήκωνε» για τραγουδάει μαζί της, και ρεπερτόριο ποιοτικό μαζί και συναυλιακό. 

Την Καίτη Κουλλιά πλαισίωσαν οι ερασιτέχνες τραγουδιστές Σπύρος Ζαΐρης και Παναγιώτης Πολύζος, αποδίδοντας και οι δύο εξαιρετικά στα ατομικά τους τραγούδια και με θαυμάσιο τρόπο συντραγουδιστικά με την Καίτη.

Το Μουσικό Σύνολο απάρτιζαν (κατά τη σταθερή του σύνθεση) οι επαγγελματίες μουσικοί Μαρία Φωκά-φλάουτο, Φωτεινή Τσακνάκη-πιάνο, Γιώργος Γαλόπουλος-πιάνο, Αγγελική Βασιλακοπούλου-μαντολίνο, Μουσταφά Μπαϊζάνογλου-κλασική κιθάρα και Γιώργος Μπουφίδης-διευθυντής ορχήστρας & κλαρινέτο.  

Έκτακτη συμμετοχή στην ορχήστρα είχαν οι Μιχάλης Γ. Καραφύλλης-κανονάκι και Γιώργος Μ. Καραφύλλης-πολίτικη λύρα    

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό έκανε το τραγούδι του αδελφού της τραγουδίστριας, του Γιάννη Κουλλιά – γιατρού, «Μικρή μου Πατρίδα», που είναι, θα λέγαμε το «τραγούδι της Καλύμνου, αν όχι «Η ρεαλιστική αποτύπωση-θρήνος της Καλύμνου».  Το τρίο Κουλλιά-Ζαΐρης-Πολύζος έκαναν μια ερμηνεία γεμάτη συναίσθημα. Ήταν ανώτερη και από την επαγγελματική σε στούντιο ερμηνεία που περιέχεται στο CD του γιατρού & πρακτικού συνθέτη Γιάννη Κουλλιά – ενός ανθρώπου με πολλά και εξαίρετα ταλέντα (φωτογραφία, σατιρική ποίηση, κωμωδιογράφου, τραγουδοποιού κ.λπ.)

Συνολικά κρινομένη, και χωρίς διάθεση υμνολογίας, η συναυλία της σύμπραξης  Καίτης Κουλλιά-Γιώργου Μπουφίδη ήταν ένα μεγάλο μουσικό γεγονός για την Κάλυμνο. Δεν ήταν μια καλοκαιρινή – τουριστική σύμπραξη. Ήταν ένα μουσικό έργο που έδειχνε ότι προηγήθηκε πολλή και σοβαρή δουλειά (γιατί δε φτάνει η πολλή δουλειά, πρέπει να είναι και σοβαρή). Και οι έκτακτες συμμετοχές έδωσαν το μήνυμα ότι η Κάλυμνος έχει βρει το δρόμο της στη μουσική. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι άλλες συναυλίες που προηγήθηκαν. Τα μουσικά και τα φωνητικά της ταλέντα έχουν ευκαιρίες να «δουλευτούν» και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους δημόσια. 

Την όλη επιμέλεια της συναυλίας και το στήσιμο των σκηνικών είχε η κα Βασιλεία Νομικαρίου, η οποία έχει καταξιωθεί με το έργο της ως  η πλέον ειδική σε οργανωτικά εκδηλώσεων και σε σκηνικές εμπνεύσεις υψηλής ποιότητας, τόσο στις παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Καλύμνου όσο και στις συναυλίες του Μουσικού Συνόλου Καλύμνου, του εκλεκτού μουσικού κ. Γιώργου Μπουφίδη.

Τα έσοδα της συναυλίας, όπως προλόγισε η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Καλύμνου, κ. Ειρ. Τρικοίλη-Κουλιανού, δόθηκαν (ήδη από τη βραδιά εκείνη) στην οικογένεια ενός κοριτσιού που πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.  

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos