The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δήμε, Δήμε είσαι εδώ; Τα προβλήματα σωρό… Κύριο

Τέτοιο κενό εξουσίας δε γνώρισε ποτέ η Κάλυμνος. Τα προβλήματα σωρεύονται καθημερινά

και βουλιάζουν την Κάλυμνο. Ο Δήμος είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει το ίδιο είναι…   

Αν δεχτούμε αυτά που λέει ο δήμαρχος κ. Δ. Διακομιχάλης (δήμαρχος 12ετίας + άλλα 12 εξουσιαστικής εμπειρίας), ότι δηλαδή δεν έχει λεφτά και δεν μπορεί να κινηθεί, θα πρέπει να δεχτούμε ότι είναι ο πιο άτυχος δήμαρχος Αιγαίου, Ιονίου, όλης της Ελληνικής επικράτειας, πιθανόν και της Μεσογείου, που βρίσκεται σε τόσο δεινή θέση, ώστε να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου όχι απλά κινούνται αλλά τρέχουν, και η Κάλυμνος σέρνεται. Ξεχωρίζω μόνο τρία προβλήματα-φωτιά για τον τουρισμό μας.

Σκουπίδια:  Πνίξανε την Κάλυμνο. Οι τουρίστες άρχισαν να λυπούνται το νησί μας. 

Συγκοινωνία:  Χαλασμένα μονίμως τα λεωφορεία. Οι τουρίστες αγανακτήσανε.

Θόρυβος:  Οι μηχανόβιοι στη λεωφόρο Μασουριού-Καστελιού. Οι τουρίστες τρελαίνονται.

Μένω σ’ αυτά μόνο, που έχουν σχέση με τον τουρισμό – που να πάμε στην ανεργία, τα ναρκωτικά και το γενικό ρημαδιό που κυριαρχεί στην Κάλυμνο.

Αυτά τα τρία προβλήματα είναι θανατηφόρα για τον τουρισμό της Καλύμνου. Ακόμη και οι τουρίστες ρωτάνε αν το νησί έχει δήμαρχο – οι επιχειρηματίες είναι πιο χαλαροί…

Εμείς φωνάζουμε «Δήμε, Δήμε, είσαι εδώ;» «Λύκε, λύκε…» γιατί τον ακούμε καθημερινά. Φωνές και τις απειλές εναντίον του νέου δημάρχου που θα αναλάβει την εξουσία μετά το καλοκαίρι;  Είναι κι αυτό μια πολιτική «τέχνη» (μάθε τέχνη κι άστηνε, κι όταν πατώσεις πιάστηνε) να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με «συνεντεύξεις» εναντίον του αυριανού διαδόχου του. Τα σταματημένα λεωφορεία, τα σκουπίδια, ο καιόμενος σκουπιδότοπος-καρκίνος σκεπάζονται κάτω από το χαλί.    

Είναι δυνατόν οι καθαρίστριες που εργάζονται σε μονάδες των Μυρτιών, του Μασουριού, του Καστελιού κ.λπ.  να πηγαίνουν στη δουλειά τους το πρωί με ταξί και ο κ. Διακομιχάλης να απειλεί τον κ. Γαλουζή και να τον καθυβρίζει σε τηλεοπτική συνέντευξη (15.6.14) για την ενημέρωση, προφανώς της κοινής γνώμης, λέγοντας τα ανήκουστα και για πολιτικούς ζούγκλας ότι ο νέος δήμαρχος «είναι αγενής», «είναι νυχτωμένος παρά δέκα» (!!!), ότι «δεν ξέρει από πού βγαίνει ο ήλιος», και ό,τι (παρ’ όλα αυτά τα κακά που κουβαλάει) εκείνος «έβαλε πλάτη για να τον βγάλει δήμαρχο;»

Τέτοιο κενό πολιτικής, τέτοιο κενό εξουσίας δεν ξαναζήσαμε στην Κάλυμνο. Μήπως, τελικά, μας ψεκάζουν;   

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου MYROS δημοσιεύθηκε από MYROS

    BRAVO ANTWNH ,,,PREPEI EPITELOS NA KSYPNISEI O KOSMOS LIGO...TA LES WPOS PREPEI...BRAVO

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ δημοσιεύθηκε από ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΑΧΟΥΖΟΣ

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ. Ο ..... ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΚΟΦΑΝΤΙΚΑ!!!! ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ , ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ!!!!! ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ , ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!! ΤΙ ΜΕΝΕΙ; ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΩΣ ΕΔΩ; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΩΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ;
    ΤΟ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΟΥΖΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΥ, Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΟΥ , Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!!!! ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!!!!!
    ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ( ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΑΛΟΥΖΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ, ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ _ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ - ,ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos