Η Αργώ της Καλύμνου - Καθημερινή ηλεκτρονική ενημέρωση για την Κάλυμνο και τα γύρω νησιά

Switch to desktop Register Login

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ομάδα φίλων ΚΕΘΕΑ - Προσκλητήριο Κύριο

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΚΕΘΕΑ στην Κάλυμνο, σε καλεί να δυναμώσουμε τη δράση μας

ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά με σύνθημα «Αλλάζω για να τ’ αλλάξω ΟΛΑ».

Ιδιαίτερα η νεολαία να μη συμβιβαστεί με τη βαρβαρότητα των ναρκωτικών. Να οργανωθεί και να παλέψει, να διεκδικήσει τα σύγχρονα δικαιώματά της. Να βάλει στην άκρη τους ψεύτικους και προσχηματικούς διαχωρισμούς ανάμεσα σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά.

Ιδιαίτερα σε συνθήκες κρίσης αυτοί που πετούν στην ανεργία και στη φτώχεια τα χέρια και το μυαλό της νεολαίας, που βάζουν εμπόδια στη μόρφωση, στην υγεία, στην πρόσβαση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, λανσάρουν και διαφημίζουν τη ναρκωθολούρα.

Στη χρήση των ναρκωτικών δεν βρίσκεται το «φάρμακο» για τη φτώχεια, την ανεργία, την κατανάλωση πολιτιστικών σκουπιδιών.

83 νέες ουσίες το 2013

Με πολύ μικρό κόστος «ρίχνονται» στις πιάτσες πολλά νέα ναρκωτικά, ακόμη και με υγρά μπαταρίας, ποντικοφάρμακα κλπ, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ευρύτερη και ακόμη πιο επικίνδυνη αγορά θανάτου.

Ταυτόχρονα η παραγωγή, η διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών αποτελεί μία μεγάλη κερδοφόρα δραστηριότητα στην οποία “παίζονται” πάνω από 500 δισ. δολάρια ετησίως.

Δεν μπορούμε μπροστά στο πρόβλημα να κλείνουμε τα μάτια! Το πρόβλημα των Ναρκωτικών μας αφορά όλους και όχι μόνο αυτούς που το ζουν!

ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ !!! 

Σε καλούμε τη Πέμπτη 26 Ιούνη στη Κεντρική Πλατεία στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών, στις 8.30μ.μ. Στην Εκδήλωση θα υπάρχουν ενημερωτικές δράσεις, θεατρικό από  τη Β΄ ΕΛΜΕ και συναυλία.  

Κάλυμνος 23/06/14

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Argo Kalymnos

Top Desktop version