Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πολύ ωραία η εκδήλωση του Δ. Π. Σταθμού (30 φ.- 4 v) Κύριο

Για τη λήξη του σχολ. έτους ο Δημ. Παιδικός Σταθμός Καλύμνου πραγματοποίησε

εξαιρετική εκδήλωση, το απόγευμα της Τετάρτης, 18.6.14, στις εγκαταστάσεις του.

Παρά την οικονομική στενότητα του Σταθμού και την παντελή έλλειψη στοιχειωδών μέσων (μαγνητοφώνου, μικροφωνικής κ.τ.ο.) η διευθύντρια του κ. Μαρία Φλώρου-Κουτελλά και οι βρεφ/κόμοι Καλλιόπη Σ.  Τρικοίλη και Ευδοκία Λάππα, κατόρθωσαν να δουλέψουν στο τέλος της χρονιάς, με υποδειγματική ευσυνειδησία, μια καταπληκτική παράσταση.

Μετά το καλωσόρισμα της διευθύντριας κ. Φλώρου προς τους γονείς και συγγενείς των παιδιών, η κα. Τρικοίλη εκτέλεσε το δικό της πρόγραμμα με τα παιδιά του τμήματός της, και ακολούθησε η κα. Ε. Λάππα με το δικό της πρόγραμμα και τα δικά παιδιά του τμήματός της.

Το αξιοθαύμαστο ήταν ότι τα παιδιά έβγαλαν όλη τους τη ζωντάνια στα τραγούδια, τα ποιηματάκια, τα χορευτικά και τα δρώμενα. Οι γονείς και οι γιαγιάδες-παππούδες ενθουσιάστηκαν από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των μικρών πρωταγωνιστών και καταχειροκρότησαν τις δασκάλες των παιδιών τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης κεράστηκαν τα παιδιά και οι γονείς ένα χωνάκι παγωτό, προσφορά του κ. Αντώνη Μιχ. Ψαρομπά, καθώς και αναψυκτικά τα οποία έφεραν στο Σταθμό οι γονείς των παιδιών για την εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι ο ΔΠΣ, που βρίσκεται στην Αγ. Τριάδα,  είναι ο μοναδικός δημόσιος και προήλθε από τη συνένωση σ’ αυτόν άλλων δύο ΔΠΣ. Οι γονείς των παιδιών δεν πληρώνουν ως τροφεία ούτε ένα συμβολικό ποσό, με αποτέλεσμα ο Σταθμός να περιορίζεται στα φτωχικά οικονομικά του, αφού ο Δήμος λέει «δεν υπάρχει μία».        

Τελευταία τροποποίηση στις
Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης  argokalymnou@gmail.com

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

5 σχόλια

Argo Kalymnos