The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Πολύ ωραία η εκδήλωση του Δ. Π. Σταθμού (30 φ.- 4 v) Κύριο

Για τη λήξη του σχολ. έτους ο Δημ. Παιδικός Σταθμός Καλύμνου πραγματοποίησε

εξαιρετική εκδήλωση, το απόγευμα της Τετάρτης, 18.6.14, στις εγκαταστάσεις του.

Παρά την οικονομική στενότητα του Σταθμού και την παντελή έλλειψη στοιχειωδών μέσων (μαγνητοφώνου, μικροφωνικής κ.τ.ο.) η διευθύντρια του κ. Μαρία Φλώρου-Κουτελλά και οι βρεφ/κόμοι Καλλιόπη Σ.  Τρικοίλη και Ευδοκία Λάππα, κατόρθωσαν να δουλέψουν στο τέλος της χρονιάς, με υποδειγματική ευσυνειδησία, μια καταπληκτική παράσταση.

Μετά το καλωσόρισμα της διευθύντριας κ. Φλώρου προς τους γονείς και συγγενείς των παιδιών, η κα. Τρικοίλη εκτέλεσε το δικό της πρόγραμμα με τα παιδιά του τμήματός της, και ακολούθησε η κα. Ε. Λάππα με το δικό της πρόγραμμα και τα δικά παιδιά του τμήματός της.

Το αξιοθαύμαστο ήταν ότι τα παιδιά έβγαλαν όλη τους τη ζωντάνια στα τραγούδια, τα ποιηματάκια, τα χορευτικά και τα δρώμενα. Οι γονείς και οι γιαγιάδες-παππούδες ενθουσιάστηκαν από το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των μικρών πρωταγωνιστών και καταχειροκρότησαν τις δασκάλες των παιδιών τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης κεράστηκαν τα παιδιά και οι γονείς ένα χωνάκι παγωτό, προσφορά του κ. Αντώνη Μιχ. Ψαρομπά, καθώς και αναψυκτικά τα οποία έφεραν στο Σταθμό οι γονείς των παιδιών για την εκδήλωση.

Να σημειώσουμε ότι ο ΔΠΣ, που βρίσκεται στην Αγ. Τριάδα,  είναι ο μοναδικός δημόσιος και προήλθε από τη συνένωση σ’ αυτόν άλλων δύο ΔΠΣ. Οι γονείς των παιδιών δεν πληρώνουν ως τροφεία ούτε ένα συμβολικό ποσό, με αποτέλεσμα ο Σταθμός να περιορίζεται στα φτωχικά οικονομικά του, αφού ο Δήμος λέει «δεν υπάρχει μία».        

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων

5 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη δημοσιεύθηκε από Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

    Χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν πρόδηλα εκφράζεται η αναγνώριση της δουλειάς μου. Ευχαριστώ, λοιπόν, θερμά για τα δύο νέα σχόλια την οικογένεια Θεόφιλου Τσουκαλά και τον κ. Μανόλη Ολυμπίτη.

  • Σύνδεσμος σχολίου Μανόλης N. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ δημοσιεύθηκε από Μανόλης N. ΟΛΥΜΠΙΤΗΣ

    Ας μου επιτραπεί, αν και άσχετος με τους παιδικούς σταθμούς, αφού τα παιδιά μου είναι πια μεγάλα, να εκφράσω τα συγχαρητήρια και την ευαρέσκειά μου στην "κυρία Πόπη", την Καλλιόπη Σακ. Τρικοίλη, που τόσο την σχολιάζουν θετικά εδώ, για τα όσα σημαντικά φαίνεται να προσφέρει και την χαρακτηρίζουν ως ευσυνείδητη "επαγγελματία" στο λειτούργημα που επιτελεί.
    Μου έχει αποτυπωθεί, ειδικά από την μικρή μου κόρη, πόσο καθοριστικό ρόλο πράγματι μπορεί να παίξει μια τέτοια δασκάλα στη αυριανή πορεία των τυχερών παιδιών που είχαν αγαθή τύχη να την έχουν. Συγχαρητήρια, από καρδιάς, Πόπη!

  • Σύνδεσμος σχολίου ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ δημοσιεύθηκε από ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

    Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καλύμνου. Μια κυψέλη αγάπης και προσφοράς. Είχα την ευτυχία ως γονιός να γνωρίσω από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται εκεί και τώρα που το σχολικό έτος κλείνει και μια γλυκιά ανάμνηση και νοσταλγία μένει στο μυαλό και στην καρδιά μικρών και μεγάλων , θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς το προσωπικό,αλλά και προς το Δήμο Καλυμνίων για τη στήριξη που παρείχε στις οικογένειες των 60 μικρών μαθητών του Π.Σ. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να εκφράσουν τις θερμές μας ευχαριστίες προς το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού μας, Επτά θαυμάσιες κυρίες, γυναίκες της προσφοράς, καθώς με την ευσυνειδησία τους και την επαγγελματική τους αρτιότητα συνεισφέρουν στην καλυμνιακή κοινωνία και στηρίζουν το θεσμό της οικογένειας. Αρχικά να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια του Π.Σ. κα Μαρία Φλώρου-Κουτελλά,καθώς με τις άοκνες προσπάθειές της διευθύνει και συντονίζει το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Σταθμό, τις κυρίες Ευδοκία Λάππα, Νίκη Νυστάζου, Θέμι Κουλλιά, Μαρία Κανέλη και Κατερίνα Μαστόρου. Σας ευχαριστούμε για όσα μάθατε στο παιδί μας, σας ευχαριστούμε για το φαγητό που δωρεάν προσφέρατε. Κλείνοντας, δυο λόγια για έναν γλυκύτατο άνθρωπο, την πρώτη δασκάλα του παιδιού μας, την Πόπη Τρικοίλη. Αγαπητή μας Πόπη, πάντα θα σ' έχουμε στην καρδιά μας! Σε ευχαριστούμε για όσα δίδαξες στο Μάμμα μας. Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, την αγωγή και πρωτίστως την αγάπη που πρόσφερες στο παιδί μας. Η "κυρία Πόπη" ήταν μια από τις συχνότερες αναφορές της ημέρας. Ανέδειξες το χαρακτήρα του, βοήθησες στην κοινωνικοποίησή του, συνέβαλες στην ωρίμανσή του, ώστε προετοιμασμένος να ανέβει το πρώτο σκαλί της εκπαιδευτικής πορείας. Η δημιουργική δουλειά σου, οι απίθανες χειροτεχνίες, τα τραγούδια, τα ποιήματα, οι γνώσεις, οι προσευχούλες, οι συμβουλές, οι σχολικές γιορτές μας εντυπωσίασαν. Ο μικρός Μάμμας, η σύζυγός μου και εγώ σε ευχαριστούμε!
    Θ. Τσουκαλάς
    Φιλόλογος

  • Σύνδεσμος σχολίου Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη δημοσιεύθηκε από Καλλιόπη Σ. Τρικοίλη

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Γιάννη Καρδούλια για την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπό μου. Ήταν χαρά μου, που είχα τα παιδιά σας στο τμήμα μου.

  • Σύνδεσμος σχολίου ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ δημοσιεύθηκε από ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Για άλλη μια χρονιά απολάυσαμε την εκλπηκτική γιορτή του παιδικού σταθμού Καλύμνου.Οι δασκάλες και τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και το διασκέδασαν όλοι. Συγχαρητήρια σ΄όλους και ιδιαίτερα στην δασκάλα μας επί δύο χρόνια κ. Πόπη Τρικοίλη που δίνει ολοκληρωτικά τον εαυτό της για να δούμε αυτό το αποτέλεσμα που είδαμε. Σε ευχαριστούμε η οικογένεια Γιάννη Καρδούλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos