The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Τρίχρωμο» το επαρχιακό συμβούλιο Καλύμνου (2 video) Κύριο

Το νέο επαρχιακό συμβούλιο Καλύμνου, 4μελές, αποτελείται από 3 Καλύμνιος και 1 Λεριό,

τον κ. Ιω. Θεμέλαρο, ο οποίος είναι και ο έπαρχος της Επαρχίας Καλύμνου (Κάλυμνος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί, Αστυπαλιά, Αγαθονήσι, Αρκιοί, συν τα μικρά νησιά του γεωγραφικού αυτού διαμερίσματος).  Οι άλλοι τρεις του επ. σ/λίου είναι οι κ.

Κώστας Σταυλάς, Μιχάλης Μπούκης και Γιώργος Κορφιάς.

 

Επαγγελματικό προφίλ ε.σ.

Επαγγελματικά, ο κ. Θεμέλαρος διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων και πρατήριο καυσίμων.  Αν και δεν αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους μεταξύ των 4 επ. σ/λων, κερδίζει τη θέση του Επάρχου Καλύμνου, γιατί ο συνδυασμός του, με επικεφαλής τον κ. Γ. Χατζημάρκο, κέρδισε τις εκλογές στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου.  

Ο κ. Σταυλάς είναι συνταξιούχος δάσκαλός. Κέρδισε και πάλι την πρωτιά σε ψήφους, αυτή τη φορά όχι μόνο στην Επαρχία Καλύμνου αλλά και σε όλη την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.  

Ο κ. Μπούκης είναι συνταξιούχος τραπεζικός. Πραγματοποίηση εντυπωσιακό παρουσία με την πρώτη του εμφάνιση στα περιφερειακά κατακτώντας την πρώτη θέση στο νησί της Καλύμνου – είναι παλιός δημ. σ/λος και αντιδήμαρχος.

 

Πολιτικό προφίλ & Τριχρωμία

Από την άποψη του πολιτικού-κομματικού «χρωματισμού» το επ. σ/λιο έχει τριχρωμία. Ο κ. Θεμέλαρος ήταν με το ψηφοδέλτιο του κ. Γ. Χατζημάρκου, που είχε τη στήριξη της ΝΔ. Οι κ. Σταυλάς και Μπούκης προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και κατέβηκαν στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του κ. Ιω. Μαχαιρίδη. Ο  κ. Κορφιάς είναι στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μπήκε στο ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου κ. Μπ. Σπύρου, που είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝ.Ελ. κ.α.

 

Η πολυχρωμία αυτή δεν θα εμποδίσει το επ. σ/λιο να έχει ομαλή πορεία και να εργαστεί αρμονικά για το καλό των νησιών της επαρχίας μας.

(φωτο άλμπουμ, με τη σειρά εκλογής)

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Σε ευχαριστώ, Σεβαστέ, για την συμπλήρωση του άρθρου μου.
    Και με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρω και εσένα και τον πατέρα σου για τη διπλή επιτυχία που είχατε ως οικογένεια: εσύ εκλέχτηκες δημ. σύμβουλος με την παράταξη του κ. Γαλουζή που πήρε τις δημοτικές εκλογές, και ο πατέρας σου εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος.

  • Σύνδεσμος σχολίου Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης   info@argokalymnos.gr δημοσιεύθηκε από Σακελλάρης Ν. Τρικοίλης [email protected]

    Καλημέρα κύριε ΤΡΙΚΟΙΛΗ! Λίγα λόγια για το πατέρα μου ΚΟΡΦΙΑ Γεώργιο! Περιφερειακό σύμβουλο. Ήταν κάτοικος Λειψών επί σειρά ετών και ήταν και όλα του τα χρόνια, που δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στους Λειψούς και αντιπολίτευση του Μπενέτου!
    Σε αυτο όμως τον αγώνα και για συναισθηματικούς λόγους λόγω των Λειψών, και λόγω των ΑΝΕΛ συ πορεύθηκε με το Μπενέτο! Οι σταυροί που πήρε τον έφεραν στη δεύτερη θέση όλης της παράταξης νησιωτική ανατροπή! Ειναι επιχειρηματίας στο τομέα του εμπορίου τροφίμων και ποτών! Σε ευχαριστώ κ. ΤΡΙΚΟΙΛΗ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos