The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παραιτήθηκε η Φανή Καπελλά από το Δ.Σ. το Αναγνωστηρίου

«Ο κύριος λόγος είναι ότι λόγω οικογενειακών αναγκών απουσιάζω…»

 

Αθήνα 11 Ιουνίου 2014

Γνωστοποίηση

Θεώρησα ότι έχω υποχρέωση προς τα μέλη και το κοινό του Αναγνωστηρίου «Αι Μούσαι» να τους γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου, την οποία υπέβαλα στις 29 /4/ 2014/ και η οποία έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ.

Ο κύριος λόγος που με οδήγησε , στη δυσάρεστη  για μένα, απόφαση αυτή είναι ότι , λόγω οικογενειακών συνθηκών, απουσιάζω μεγάλο χρονικό διάστημα από την  Κάλυμνο. Έτσι, αφενός δεν μπορούσα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, αφετέρου δεν είχα τη δυνατότητα να ενημερώνομαι για τις δραστηριότητες του, τις εκδηλώσεις κ.τ.λ. ώστε να συμβάλλω κι’ εγώ στη διαμόρφωση  της ακολουθητέας «πολιτικής» ή  τουλάχιστον να καταγράφεται η γνώμη μου.

Ευχόμενη στο αγαπημένο μου σωματείο να συνεχίσει να υπηρετεί τους ιστορικούς  από της ιδρύσεώς του το1904, καταξιωμένους στόχους του, προσαρμοσμένους βέβαια στις σημερινές συνθήκες, αντιγράφω μια παράγραφο από  το κεφάλαιο «Ιστορία του Αναγνωστηρίου» από το βιβλίο της Θεμελίνας Καπελλά: «Ιστορικές μνήμες Καλύμνου», Σειρά Αυτοτελών Εκδόσεων  αρ.25 Αναγνωστηρίου Καλύμνου .Θεωρώ ότι  περιλαμβάνει μια  ,σχετική  με τους στόχους, πληροφορία, που δεν πρέπει να ξεχνάμε:

… «Και για όλα τα κοινωνικά θέματα, τον πρώτο λόγο είχε το Αναγνωστήριο. Εκεί  πλασσόταν η κοινή γνώμη, ήταν η προφορική δημοσιογραφία του νησιού, η τέταρτη εξουσία, που ασκούσε  μια  αυστηρή κριτική  σε θεσμούς και πρόσωπα που όλοι την υπολογίζανε»!

 

Φανή Καπελλά-Κουτούζη

συνταξιούχος εκπαιδευτικός

τ. μέλος του Δ.Σ. του Αναγνωστηρίου «Αι Μούσαι»

5 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Α Ρούσσος-τ.Δήμαρχος Καλυμνίων δημοσιεύθηκε από Γιώργος Α Ρούσσος-τ.Δήμαρχος Καλυμνίων

    Δεν μπορώ και δεν είναι ευγενικό να προσπαθήσω άλλο. Δεν θέλετε να πείτε το ποια είστε. Σέβομαι την στάση σας αλλά δεν ξέρω και δεν θέλω να συζητώ με ανώνυμους στα ΜΜΕ. Έμαθα να ζω και να συμπεριφέρομαι σε μια κοινωνία προσώπων και θέλω να παραμείνω σε αυτή την ρομαντική ίσως απαίτηση. Σε κάθε περίπτωση όποτε θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο [email protected] ή και στο τηλέφωνο 6974552379. Να είστε καλά και μην φοβάστε.
    Ο φόβος της ελευθερίας που λίγο ή πολύ αφορά τον κάθε άνθρωπο , μας στερεί μοναδικές χαρές ανθρώπινης επαφής και πολιτικής αλλά και διαπροσωπικής εμπειρίας. Αξίζει να δοκιμάσετε την υπέρβαση του κάθε τόσο και σε κάποιες ίσως περιπτώσεις. Με ειλικρίνεια , σεβασμό και καθόλου καμιά άλλη δεύτερη ή τρίτη σκέψη ή συναίσθημα σας γράφω αυτά τα λόγια. Καλό καλοκαίρι.

  • Σύνδεσμος σχολίου Maria δημοσιεύθηκε από Maria

    Βλέπω ότι μια απλή παρατήρηση προκάλεσε αντίδραση, οπότε ας διευκρινίσω τα εξής:
    Το σχόλιο μου αφορά όσους επικροτούν το διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες, όσο δεν ασκούν εξουσία, ενώ όταν η εξουσία έρθει στα χέρια τους, η κριτική γίνεται αυτομάτως casus belli. Οπότε το ποιούς ακριβώς μπορεί να αφορά, ας προκύψει ως αποτέλεσμα της όποιας αυτοκριτικής τους.
    Το αν οποιοσδήποτε έχει το "δικαίωμα" να εκφράζει μια προσωπική γνώμη κι αν αυτό θεωρείται απο κάποιους υπεύθυνη στάση ή προσωπικό "δόγμα", αυτό είναι δικό τους θέμα καθαρά.
    Η απαίτηση για "κατάθεση" των προσωπικών μου στοιχείων καθώς και το γεγονός ότι δεν "κινδυνεύω" είναι σαφώς πολύ ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις στο πλαίσιο του "ελεύθερου" διαλόγου και δείχνει φυσικά ότι τα σύνδρομα ελέγχου της εξουσίας δεν φεύγουν εύκολα δυστυχώς.
    Αυτά και τίποτα άλλο

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Α Ρούσσος-τ.Δήμαρχος Καλυμνίων δημοσιεύθηκε από Γιώργος Α Ρούσσος-τ.Δήμαρχος Καλυμνίων

    Αγαπητή Μαρία
    Υπήρξα πρώην.
    Εξουσιαστής ποτέ!!!
    Το σχόλιο σας έπεται του δικού μου και απευθύνεται και στους πρώην.
    Άρα πιθανότατα με αφορά ως πρώην.
    Συνεπώς σας παρακαλώ πολύ , μπορείτε να διευκρινίσετε δημοσίως αν πραγματικά απευθύνεται και σε εμένα ή όχι;
    Επίσης μια βασική προϋπόθεση ώστε μια άποψη να θέλει να λέγεται κριτική είναι να είναι υπεύθυνη αλλιώς είναι απλώς υποκειμενικό δόγμα. Περεταίρω , όταν μια άποψη κατατίθεται δημοσίως για να είναι υπεύθυνη θα πρέπει κατ' ελάχιστο να είναι επώνυμη. Συνεπώς μήπως θα πρέπει να μας πείτε και το όνομά σας? Δεν κινδυνεύετε από εμένα , άλλωστε ποτέ δεν επιδίωξα ούτε συνέβη να εμπνέω τον φόβο σε κανένα!!!!. Αναμένω λοιπόν την διευκρίνιση σου αλλά και το ποια είσαι. Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις αμεσότερα μαζί μου στο [email protected].
    Άραγε "δικαιούμαι δια να ομιλώ"?

  • Σύνδεσμος σχολίου Maria δημοσιεύθηκε από Maria

    Μόνο που τώρα όποιος τολμά την αυστηρή κριτική...ενοχλεί σφόδρα πρώην και επόμενους εξουσιαστές

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Α Ρούσσος -τ. Δήμαρχος Καλυμνίων δημοσιεύθηκε από Γιώργος Α Ρούσσος -τ. Δήμαρχος Καλυμνίων

    "Εκεί πλασσόταν η κοινή γνώμη, ήταν η προφορική δημοσιογραφία του νησιού, η τέταρτη εξουσία, που ασκούσε μια αυστηρή κριτική σε θεσμούς και πρόσωπα που όλοι την υπολογίζανε"

    Όταν μια παραίτηση είναι το αντίθετό της .....

    Σε ευχαριστούμε Φανή

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos