The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συγχαρητήρια Γ. Νικητιάδη προς Γ. Γαλουζή Κύριο

Συγχαρητήρια επιστολή με σκέψεις και προτάσεις μεταξύ άλλων για την ανάπτυξη του Τουρισμού στην Κάλυμνο

απέστειλε σήμερα στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Γιάννη Γαλουζή,  ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιώργος Νικητιάδης.

Στην επιστολή του ο κ. Νικητιάδης υποστηρίζει ανάμεσα σε άλλα την ανάγκη δημιουργίας Ανεξάρτητου Φορέα Tουρισμού της Καλύμνου και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και το καλό της Καλύμνου.

Ειδικότερα η επιστολή του κ. Νικητιάδη έχει ως εξής:

 

«Προς : Γιάννη Γαλουζή

Νεοεκλεγέντα δήμαρχο Καλύμνου.

                                                                                          Αθήνα, 6 Ιουνίου 2014

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

επέτρεψε μου και εγγράφως να διατυπώσω τα συγχαρητήριά μου για την εκλογή σου και παραλλήλως με αυτή την αφορμή να μοιραστώ μαζί σου και με τους συμπατριώτες μας στην Κάλυμνο, ορισμένες σκέψεις μου που σχετίζονται με την προοπτική ανάπτυξης της Καλύμνου.

Κατά την άποψή που έχω εκφράσει και δημοσίως επανειλημμένως, ένας εκ των δύο πυλώνων ανάπτυξης  της Καλύμνου είναι ο Τουρισμός με δεύτερο πυλώνα την Αλιεία.

Στον πρώτο τομέα, τον Τουρισμό, εκτιμώ ότι η συνεισφορά του Δήμου μπορεί να είναι σημαντική  αν ο Δήμος προχωρήσει στην δημιουργία Ανεξάρτητου Φορέα Τουρισμού στον οποίο θα προεδρεύει πάντοτε εκπρόσωπος του Δήμου και στον οποίο θα συμμετέχουν, η Ένωση Ξενοδόχων, η Ένωση Επιπλωμένων διαμερισμάτων, ο Σύλλογος Εστιατόρων, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών, το Επιμελητήριο, η Περιφέρεια με εκπρόσωπο της  και άλλοι φορείς που εσείς θα κρίνετε μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα βοηθήσουν με την παρουσία τους στο φορέα αυτό.

Ένας παρόμοιος ανεξάρτητος φορέας, που θα μπορεί να λειτουργεί με την απαιτούμενη ευλυγισία που απαιτείται μακριά από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, θα χαράξει επιτέλους ένα επιχειρησιακό σχέδιο για τον Τουρισμό του νησιού και θα προωθεί διαρκώς την υλοποίηση του.

Ο φορέας αυτός θα έχει την ευθύνη για την προβολή της Καλύμνου, για τον Αναρριχητικό Τουρισμό, για τον Καταδυτικό Τουρισμό , για τον Αλιευτικό Τουρισμό που δυστυχώς δεν προώθησε η σημερινή υπουργός, αν και εμείς της παραδώσαμε ψηφισμένο Νόμο και οτιδήποτε σχετίζεται με την ανάπτυξη του Τουρισμού της Καλύμνου.

Οι φορέας αυτός θα χρηματοδοτείται τόσο από το Δήμο και την Περιφέρεια, όσο και με εισφορές μελών και άλλων φορέων στα πρότυπα ακριβώς που λειτουργεί και OΠΡΟΤΟΥΡ στη Ρόδο.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε                                                      ,

Θέλω να σε βεβαιώσω ότι θα με βρεις αρωγό σε οποιαδήποτε προσπάθεια θεωρείς ότι μπορώ να βοηθήσω για την   ανάπτυξη της Καλύμνου.

Αναφέρθηκα ειδικότερα στον  Τουρισμό τόσο επειδή πιστεύω στις τεράστιες προοπτικές που μπορεί να έχει στην Κάλυμνο , όσο και επειδή είναι ένας τομέας όπου η εμπειρία μου μπορεί να φανεί χρησιμότατη.

Συντόμως, θα μου δοθεί η ευκαιρία, αν και εσύ το επιθυμείς , να συζητήσουμε τα παραπάνω θέματα για τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα έχεις την βοήθεια όλων των δημοτικών παρατάξεων, που πιστεύω ότι στο θέμα του τουρισμού τουλάχιστον θα έχουν την θέληση να ενώσουν όλες τις δυνάμεις του νησιού.

Προσβλέποντας στη συνάντηση μας για να συζητήσουμε από κοντά τα παραπάνω, σε συγχαίρω ξανά για την εκλογή σου .

 

Με φιλία και εκτίμηση,

τ. Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού,

τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Γιώργος Νικητιάδης.

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos