The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Όταν ο λαός επαγρυπνεί, προλαβαίνει Κύριο

Η εταιρία  σούπερ μάρκετ ΒΙΔΑΛΗΣ  βρήκε ένα νέο προϊόν βιομηχανικής παραγωγής πρωτότυπο:

 μπίρα και αναψυκτικό με άρωμα κάνναβης. Τα στελέχη της εταιρίας,  κινούμενα από το κέρδος που θα φέρει αυτό το προϊόν,  το έβαλαν  στα ράφια των καταστημάτων της εταιρίας. Προϊόν, παρακαλώ, εγκεκριμένο από το  «φοβερό» ελληνικό κράτος-ραμολιμέντο.  Δεν περιέχει βέβαια ναρκωτικό, αλλά και μόνο το άρωμα ναρκωτικού και προπάντων η προώθηση του νοητικού σχήματος «πίνω άρωμα κάνναβης και νιώθω μια χαρά!», έμμεσα  απενοχοποιεί και το γνήσιο προϊόν με ναρκωτικό.  

Το κράτος μας δεν το ενδιέφερε αν ένα τέτοιο αναψυκτικό και μια τέτοια μπίρα, που βγάζει το άρωμα ναρκωτικού έχει ως πρώτη και άμεση συνέπεια να εξοικειώνει το παιδί και το νέο με την «απόλαυση» της κάνναβης, να του απονεκρώνει την αποστροφή που έχει για τα ναρκωτικά και να απομυθοποιεί τον κίνδυνο απ’ αυτά.  Κράτος επικίνδυνο.

Ευτυχώς, στην Κάλυμνο η δημοτική ομάδα της Λαϊκής Συσπείρωσης και της ΚΝΕ εντόπισαν τη βρομιά του κράτους και εξέδωσαν το παρακάτω δελτίο τύπου ζητώντας από την εταιρία να αποσύρει το εν λόγω προϊόν. Και ο κ. Δημ. Βιδάλης ανταποκρινόμενος στην ευαισθησία που εκδήλωσε ο λαός της Καλύμνου – μια κοινωνία που μαστίζεται από τα ναρκωτικά  – απέσυρε αμέσως αυτά τα πόσιμα αρώματα κάνναβης και έληξε το θέμα.

Το δίδαγμα είναι αυτονόητο: Όταν ο λαός επαγρυπνεί προλαβαίνει πολλά…

*

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Δελτίο τύπου

Κοινή ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλύμνου, της Κομματικής Οργάνωσης Καλύμνου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Αποτελεί πρόκληση η απόφαση της αλυσίδας super market ¨ΒΙΔΑΛΗΣ¨ να διαφημίσει και να βάλει προς πώληση στα ράφια αναψυκτικό και μπύρα τα οποία έχουν άρωμα κάνναβης. Η πρόκληση αυτή μάλιστα, απευθύνεται και σε ένα νησί που πρόσφατα θρήνησε άλλο ένα θύμα από τα ναρκωτικά αλλά και που η νεολαία του μαστίζεται από αυτό το φαινόμενο.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι δεν έχουν απολύτως κανένα δισταγμό, μπροστά στη διόγκωση των κερδών τους,   να παίξουν με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η ενέργεια αυτή του εν λόγω super market, γίνεται επικαλούμενη τη νομοθεσία η οποία έτσι και αλλιώς χαρακτηρίζει τη κάνναβη ¨ελαφρύ¨ ναρκωτικό, παρ’ ότι έχει ενοχοποιηθεί ως ο προθάλαμος των εξαρτήσεων.

 Διαφημίζει ουσία η οποία οδηγεί όλο και περισσότερους νέους στα ναρκωτικά, απομυθοποιεί τη χρήση την εν λόγω ουσίας και των βλαβερών συνεπειών της.  Βάζει στα σπίτια μας τη ναρκωυποταγή, ενώ προσπαθεί να εξοικειώσει τους νέους & τις νέες, τους γονείς τους στη ναρκοκουλτούρα.

Παράλληλα με την απόφαση αυτή της εταιρίας ¨ΒΙΔΑΛΗΣ¨ είναι τεράστιες οι ευθύνες εκείνων των πολιτικών δυνάμεων που αναλαμβάνουν να κάνουν τη βρώμικη δουλειά επιχειρώντας να σύρουν τους νέους στο συμβιβασμό με τη ναρκωκουλτούρα, επιστρατεύοντας πότε την ωμή καταστολή των τοξικοεξαρτημένων και πότε τις θεωρίες για "ακίνδυνα" ναρκωτικά, για το διαχωρισμό τους, για το "δικαίωμα" ακόμα και στην αυτοκτονία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ¨ΒΙΔΑΛΗΣ SUPER MARKET¨, ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι εδώ, μπροστά μας, και κάθε πολιτική δύναμη, κάθε υποψήφιος που χθες τόλμησε να ζητήσει την υποστήριξη του λαού έχει ευθύνη να τοποθετηθεί. Διαφορετικά, σιωπή σημαίνει συνενοχή.

Οι νέοι και οι νέες, τα παιδιά του λαού μας έχουν κάθε λόγο να απορρίψουν τους ψεύτικους παραδείσους των ναρκωτικών και να βαδίσουν στο μόνο σίγουρο δρόμο για την ικανοποίηση των αναγκών τους, στο δρόμο της αγωνιστικής και ανυπότακτης στάσης ζωής, γκρεμίζοντας το σύστημα που γεννά και αναπαράγει το πρόβλημα των ναρκωτικών.

Κάλυμνος 4 Ιούνη 2014.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos