The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ο νέος δήμαρχος Γ. Γαλουζής μιλάει στην ΑΡΓΩ "εφ’ όλης της ύλης" Κύριο

Την πρώτη του συνέντευξη ως δήμαρχος έδωσε στην ΑΡΓΩ ο κ. Γιάννης Γαλουζής,

το πρωί της 27ης/5/14, δεύτερη μέρα μετά τη μεγάλη του εκλογική νίκη στις 25 Μαΐου. 

Επιδιώξαμε αυτή τη σύντομη συνέντευξη για την ενημέρωση των αναγνωστών μας. Να ακούσει ο Καλύμνιος το νέο δήμαρχο του νησιού να μιλήσει για την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και για τις στρατηγικές του επιλογές. Με τι θα καταπιαστεί τους πρώτους μήνες της θητείας του, μόλις αναλάβει τα ηνία του Δήμου την 1η του Σεπτέμβρη.

Δεν τον ρωτήσαμε για την εκλογική στήριξη που του προσέφερε ο κ. Δ. Διακομιχάλης, ο νυν δήμαρχος και 3ος της πρώτης Κυριακής, με δήλωσή του την Τετάρτη ενόψει της δεύτερης Κυριακής των εκλογών. Αυτή η ιστορία ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα και τίποτα περισσότερο. Μέσα από τις ερωτήσεις που του υποβάλαμε και τις απαντήσεις που πήραμε φαίνεται καθαρά ότι η εκλογική στήριξη του κ. Διακομιχάλη δεν ήταν ούτε προγραμματική συνεργασία, ούτε σύμπραξη ούτε σύγκλιση ούτε κανένα άλλο «συν». Ο κ. Γαλουζής είχε από τις προηγούμενες δημ. εκλογές δικό του πρόγραμμα.

Αυτό που περιμένουν να ακούσουν και να δουν στην πράξη οι πολίτες είναι τι σκέφτεται και τι σχεδιάζει στο ξεκίνημά του ο νέος δήμαρχος της Καλύμνου. Γι’ αυτό και στις ερωτήσεις μας θέσαμε πρώτο το θέμα του νοσοκομείου, αφού εκεί τον συναντήσαμε, στις επάλξεις του καθήκοντος.  Ήταν επιβεβλημένη αυτή η αρχή της συνέντευξης, γιατί η τοπική κοινωνία ανησυχεί, εξαιτίας της αρνητικής προπαγάνδας που διέσπειραν οι αντίπαλοί του προεκλογικά ότι, αν εκλεγεί δήμαρχος, θα αφήσει τη θέση του Δ/ντή της Ορθοπεδικής Κλινικής στο νοσοκομείο Καλύμνου, ενώ είναι πολύτιμη η παρουσία του στο νοσοκομείο. Η απάντηση του κ. Γαλουζή ήταν κάθετη: Δεν θα αφήσει το νοσοκομείο. Δυο φορές τη βδομάδα θα κάνει απογευματινό ιατρείο καθώς και χειρουργείο, αν χρειαστεί.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε αν ανησυχεί ή φοβάται, που οι 14 από τους 16 δημ. σ/λους της παράταξής του, που επέλεξε ο Καλυμνιακός λαός από τους 54 υποψηφίους της παράταξής του,  είναι όλοι τους νέα παιδιά, χωρίς εμπειρία στα δημοτικά πράγματα. Ο κ. Γαλουζής δεν έχει καμιά ανησυχία. Είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα πετύχουν. Θα προσφέρουν πολύτιμο έργο στην Κάλυμνο, γιατί είναι νέοι που ενδιαφέρονται ζωηρά για τα κοινά, γνωρίζουν τα προβλήματα του νησιού, διαθέτουν γνώση και ικανότητες, μα πάνω απ’ όλα,  διακρίνονται όλοι τους για τον ζήλο  και τη δίψα για δουλειά και προσφορά.

Μετά σειρά είχαν τα πρώτα μεγάλα θέματα/προβλήματα με τα οποία θα καταπιαστεί μόλις καθίσει στην καρέκλα του δημάρχου. Τον ρωτήσαμε, επίσης, με ποιες δράσεις θα ξεκινήσει την πολιτική του στους τομείς: Ανάπτυξη, Τουρισμός, Πολιτισμός, λειτουργία του Δήμου κ.α.

Για το τέλος αφήσαμε τα ενδοπαραταξιακά του ζητήματα, στα οποία ετοιμάζεται να δώσει άμεσα λύσεις: οργανωτική διάταξη της παράταξής του, αναθέσεις αρμοδιοτήτων και αξιωμάτων, συγκρότηση της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου κ.λπ.

Κλείσαμε τη σύντομη και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή μας με το ζήτημα της «συστράτευσης»  δημοτών, ώστε να μπορέσει να κάνει πράξη το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», που αποτελεί και κύριο δομικό στοιχείο της κοινωνίας των πολιτών. (ΣΝΤ)        

Τελευταία τροποποίηση στις

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos