The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Παραπολιτικά & «αναλύσεις» πάσης φύσεως Κύριο

Όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μας και μπορούν να γραφτούν…

 

1.  Ο κ. Μαστροκούκος μετά τα μεσάνυχτα - έμεναν τα αποτελέσματα 4 τμημάτων -  πήρε τηλέφωνο τον κ. Γ. Γαλουζή και τον συνεχάρη για τη νίκη του.

2.  Πολλοί δημότες πήραν νωρίτερα τηλέφωνο τον κ. Γαλουζή, για να τον συγχαρούν.

3.  Ο κ. Γ. Ρούσσος ήταν ο πρώτος απ’ όλους που πήρε τηλέφωνο τον κ. Γαλουζή για τα συγχαρητήρια και του ευχήθηκε «καλό τιμόνι στο Δήμο».

4.  Ο κ. Γαλουζής μετά τα μεσάνυχτα έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Περίμενε να σιγουρέψει 100% η νίκη του.

5.  Η ΑΡΓΩ, στο FB, περί τις 11 το βράδυ και όταν τα αποτελέσματα ήταν στο 50%  και η απόσταση των δύο αντιπάλων κυμαινόταν στις 200 ψήφους, έγραψε ότι δήμαρχος αναδείχτηκε ο κ. Γαλουζής. Κάτι που δυσκολεύονταν άλλοι να… δεχτούν. Τα ΜΜΕ της Καλύμνου αποδέχτηκαν… το εκλογικό αποτέλεσμα μετά τα μεσάνυχτα. Ως τότε το έβλεπαν «ανατρέψιμο».

6.  Η άρνηση του κ. Γαλουζή να κάνει δηλώσεις, μετά τις 12 το βράδυ, ερμηνεύτηκε ως «πείσμα» εναντίον κάποιων ΜΜΕ.

7.  Ο Δ. Διακομιχάλης έκανε  το παιχνίδι του και τους παρέσυρε όλους στο δικό του «δρόμο». Από χαμένος σε βαθμό συντριβής, σήκωσε κεφάλι με ύφος νικητή. Το τέχνασμά του ήταν η εκλογική στήριξη που ανακοίνωσε ότι προσφέρει στον Γαλουζή (λες και υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει Μαστροκούκο). Την εκλογική στήριξη τη «βάφτισε» συνεργασία και μερικοί «αναλυτές» το πήγαν πιο κάτω και την είπαν «σύμπραξη». Έτσι, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι πάλι ο Διακομιχάλης «θα είναι στα πράγματα». Σου λέει: τι εκλογική στήριξη, τι συνεργασία-σύμπραξη. Και παρ’ όλο που ο Διακομιχάλης δήλωσε ότι θα ασκήσει ασφυκτική κριτική στη νέα δημ. Αρχή, οι παρορμητικές…  αναλύσεις επιμένουν ότι έχουμε συνεργασία-σύμπραξη. Ο Διακομιχάλης για άλλη μια φορά τους παίζει το ντέφι και αυτοί χορεύουν στοχαστικά… στο σκοπό του.

8.  Ο Γ. Ρούσσος εισέβαλε τη δεύτερη βδομάδα στον προεκλογικό αγώνα υπέρ του Μαστροκούκου, ως γενάρχης της παράταξης, και κατάφερε για άλλη μια φορά να τον θεωρεί ο κόσμος… ηττημένο.  

9.  Στην αναμέτρηση Γαλουζή-Μαστροκούκου εφόρμησαν οι Διακομιχάλη-Γαλουζής, ως ανταγωνιστές  β΄ πλάνου, και ο Διακομιχάλης «φώναξε» δυνατά ότι είναι σχεδόν… νικητής,  αφού «χτύπησε» καίρια το Μαστροκούκο, και σκέπασε με «βόμβες καπνού» την εκλογική  συντριβή του. Είναι μια συνήθης μαγκιά καλυμνιακής παρασκευής – συσκευασίας.  

10.  Η ανάλυση των «στρατηγών» της παράταξης Μαστροκούκου ισχυρίζεται ότι  γνωστός ομογενής μας (από Αυστραλία) έριξε πολλά λεφτά στις εκλογές  για τη νίκη του Γαλουζή – εγώ «είδα» άλλα κόλπα διά «γυμνού οφθαλμού», αλλά δεν πρέπει να μιλήσω… Το αξιοσημείωτο είναι ότι  η παράταξη Ρούσσου-Μαστροκούκου που κατηγορούνταν ως «η παράταξη των εργολάβων», κατηγορεί την άλλη «όχθη» ως «παράταξη του επενδυτή».

11.  Από τους 16 δημ. σ/λους της πλειοψηφίας (παράταξης Γαλουζή) οι 14 είναι εντελώς πρωτόπειροι («παλιοί» είναι οι Ψαράς Γ. και, ας πούμε, ο Μ. Ρήγας, νεότατος δημ. σ/λος). Θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» στη γραφειοκρατική μηχανή του Δήμου, στην παραγωγή έργου, στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας κλπ., αλλά και στους «κυκλώνες» του δημ. σ/λίου. Θα τα βγάλουν πέρα; Οι ίδιοι είναι αισιόδοξοι υπερβολικά.

12.  Η παράταξη Γαλουζή ανοίγει νέα σελίδα στο Δήμο. Οι κυρίαρχες πολιτικές ομάδες Διακομιχάλη και Ρούσσου βρέθηκαν εκτός εξουσίας. Πώς θα πολιτευτούνε οι νέοι άρχοντες είναι εντελώς άγνωστο - φαντάζομαι, ούτε οι ίδιοι θα ξέρουν ακόμη ποιο δρόμο θα τραβήξουν. Για την πολιτική τάξη της Καλύμνου η παράταξη αυτή είναι terra incognita («άγνωστη χώρα» ).  

13.  Τα μεσάνυχτα ο Γαλουζής επισκέφθηκε το Δήμο, για μια πρώτη αναγνώριση του «εδάφους». Από αύριο, πληροφορούμαστε, η παράταξη αρχίζει τη δουλειά μες στο Δήμο, ώστε να αξιοποιήσει το τρίμηνο που μεσολαβεί, μέχρι να αναλάβει τα ηνία του Δήμου (το Σεπτέμβρη) και να ενημερωθεί επαρκώς. Τα ΜΜΕ να προσέχει γιατί είναι κάτι σαν τους Δαναούς – «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας»

Τελευταία τροποποίηση στις

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Συγκρότηση Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Δωδεκανήσου

29-04-2024, 09:38 | Περιφέρεια

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δ&...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos