The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 register

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Έπεσε η αυλαία, το λόγο τώρα έχει ο λαός Κύριο

Την Παρασκευή αργά το βράδυ έπεσε η αυλαία της προεκλογικής σύγκρουσης,

στην κεντρική πλατεία με μονομάχους-πρωταγωνιστές τον κ. Γιάννη Μαστροκούκο και τον κ. Γιάννη Γαλουζή.  

*

Πρώτος στο βήμα ο κ. Μαστροκούκος (με μισή ώρα καθυστέρηση) ανέβηκε στο βήμα, στις 9μμ,  γεμάτος ορμή και ρητορική ένταση εκφώνησε πύρινο λόγο μιας ώρας κατά του κ. Γαλουζή.  Κύριο θέμα του ήταν η καταγγελία ότι η στήριξη που πήρε ο κ. Γαλουζής από τον 3ο των εκλογών, τον κ. Διακομιχάλη, είναι μια «ανίερη συμμαχία», που βγήκε μέσα από «υπόγειες διαδρομές» και ότι αυτό σημαίνει «επάνοδο του κ. Διακομιχάλη στα δημαρχιακά από το παράθυρο, ενώ ο λαός τον έδιωξε από την πόρτα».

Πάνω στο θέμα της εκλογικής στήριξης που προσέφερε ο κ. Διακομιχάλη στον κ. Γαλουζή, την Τετάρτη μετά την Κυριακή  των εκλογών, η παράταξη του κ. Μαστροκούκου είχε επιδοθεί σε μπαράζ καταγγελιών ότι ο κ. Γαλουζής, μεταξύ των οποίων και ότι θα δώσει το «τιμόνι» της ΑΝΕΚ στον  κ. Γ. Θανάτση, δημ. σ/λο του κ. Διακομιχάλη και νυν πρόεδρο της εταιρίας. Γενικότερα, για την εκλογική αυτή  «σύμπραξη», όπως την έλεγε, κατάγγελλε τον κ. Γαλουζή για κρυφά  ανταλλάγματα . Μες στη βδομάδα που πέρασε, ο κ. Γαλουζής είχε αποκρούσει ως κατασκευασμένες  και συκοφαντικές αυτές τις καταγγελίες, μέχρι που αναγκάστηκε και το νέο πρόεδρο της ΑΝΕΚ να ανακοινώσει, αν εκλεγεί δήμαρχος.  Και δεσμεύτηκε με δ.τ. ότι σε καμιά θέση ευθύνης δε θα τοποθετήσει πρόσωπο από την παράταξη Διακομιχάλη. Ωστόσο η παράταξη Μαστροκούκου επέμενε στις ως άνω καταγγελίες της μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, που τις επανέλαβε.

Στο θέμα του γκάλοπ ο κ. Μαστροκούκος είπε ότι τον παρουσίαζε κ. Γαλουζή 4ο, αλλά στο μεταξύ κάποιες ενέργειες της παράταξης Γαλουζή (υπονοώντας πολλά, ίσως και εξαγορά συνειδήσεων) αλλοίωσαν το αρχικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.

*

Τον κ. Μαστροκούκο διαδέχτηκε στο βήμα ο κ. Γαλουζής. Μίλησε σε χαμηλότερους ρητορικούς τόνους και αντέκρουσε τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε εναντίον του η παράταξη του κ. Μαστροκούκου. Μέχρι και υπεύθυνη δήλωση διένειμε στο ακροατήριο, φωτοτυπημένη, στην οποία δήλωνε ότι  δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει σε καμιά θέση ευθύνης μέλος της παράταξης του κ. Διακομιχάλη.  

Πάνω στο θέμα της εκλογικής στήριξης που του προσφέρει ο κ. Διακομιχάλης, ανακοίνωσε ότι μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής ζήτησε και είχε συναντήσεις, συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του,  με τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, τους κ.κ. Διακομιχάλη, Μαύρο και Χούλη. Ο πρώτος εξ αυτών του προσέφερε τη στήριξη, ενώ οι άλλοι ανακοίνωσαν ότι δε θα στηρίξουν κανένα από τους δύο.

Επιστρέφοντας ο κ. Γαλουζής  τα βέλη εναντίον του κ. Μαστροκούκου, προέβη στην αποκάλυψη ότι πριν εκείνος ζητήσει από τον κ. Διακομιχάλη συνάντηση, ο κ. Μαστροκούκος είχε στείλει ως διαμεσολαβητές έναν δικό του δημ. σ/λο μαζί με έναν συνεργάτη του κ. Διακομιχάλη (πολιτικό της αλλοδαπής), να πείσουν τον απερχόμενο δήμαρχο να προσφέρει δημόσια τη στήριξη στον κ. Μαστροκούκο. Ο κ. Διακομιχάλης αρνήθηκε και μετά βγήκε ο κ. Μαστροκούκος ως κατήγορος της συνεργασίας αυτής.   

Επίσης, ο κ. Γαλουζής απαίτησε να εξηγήσει στο λαό ο κ. Μαστροκούκος για ποιο λόγο καθ’ όλη την καυτή προεκλογική περίοδο απέφευγε συστηματικά, ο ίδιος και η παράταξή του, να ασκήσουν κριτική κατά του κ. Διακομιχάλη. Μήπως αποβλέποντας σε κάποια εκλογικά κέρδη;

Τέλος, ο Γαλουζής επανέλαβε τις καταγγελίες του για το «γκάλοπ-μαϊμού», όπως το χαρακτήρισε,  της παράταξης Μαστροκούκου, που τον εμφάνιζε 4ο στη σειρά και στις εκλογές η ψήφος του λαού τον έφερε 1ο , για αποκαλυφθεί έτσι η προσπάθεια παραπλάνησης του λαού με την κατασκευή χαλκευμένων εντυπώσεων.  Και  απαίτησε  να δώσει σοβαρές  και υπεύθυνες εξηγήσεις στο λαό. 

Με αυτές τις αντεγκλήσεις πάνω σε θέματα παρασκηνίου, έπεσε η αυλαία των προεκλογικών συγκρούσεων που κορυφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Τώρα καλείται ο λαός κάνει την επιλογή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία με το (*). Η Αργώ της Καλύμνου διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων πριν την ανάρτησή τους. Τα ανάρμοστα και προσβλητικά σχόλια δεν θα δημοσιεύονται.

Αργω Market

Prev Next

Σακελλάρης Τρικοίλης - Blog

Τίποτα!

Του Σακελλάρη Τρικοίλη Δεν υπάρχει πιο δυνατό κι αχτύπητο απ’ το Τίποτα. Όλοι ξετρελαίνονται μαζί του.

Αγγελική Τρικοίλη - Blog

Το Ρεπορτάζ από την Πηγή

  Και μια δεύτερη ανάγνωση Από την Αγγελική Σακ. Τρικοίλη

Καλλιόπη Τρικοίλη - Blog

Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

από την Καλλιόπη Τρικοίλη Αγχωμένο καθεστώς απολυταρχικό, σερφάρει σε κρίση και πανικό.

Καιρος

Σύνδεση Χρήστη

Από τα Blogs της Αργώ

Ροή Ειδήσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ.

25-04-2024, 15:14 | Κυβέρνηση

Στο πλαίσιο της ναυτικής περιοδεία&sigma...

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΡΦΙΑ

22-04-2024, 16:05 | Σπογγαλιεία

Με αφορμή την ανάληψη, από τον Στέφανο Κορφιά, &...

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΕΛΛ. ΝΗΣΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

18-04-2024, 17:41 | Αλιεία

   Ε.Ν.Π.Ε.Ν.                         &n...

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

17-04-2024, 08:38 | Βουλευτές

16/04/2024 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στις 9 Ιουνίου 2024, δίνετ...

Argo Kalymnos